• Εχω ΣΚΠ;;

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #117682  από agathan
 Πέμ Ιουν 16, 2016 1:53 am
όπως σου είπα και πιο πριν, έταιρη κουκουβάγια, ξεκίνα από εγκεφάλου γιατι κάποια από αυτά που λες είναι στην μία μεριά του σώματος. απο κει και μετά βλέπεις τι κάνεις, αναλόγως τι θα σου πει νευρολόγος.

πάντως και εστία να σου βρουν, δεν σημαίνει οτι έχεις ΣΚΠ.
 #117683  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:00 am
agathan έγραψε:όπως σου είπα και πιο πριν, έταιρη κουκουβάγια, ξεκίνα από εγκεφάλου γιατι κάποια από αυτά που λες είναι στην μία μεριά του σώματος. απο κει και μετά βλέπεις τι κάνεις, αναλόγως τι θα σου πει νευρολόγος.

πάντως και εστία να σου βρουν, δεν σημαίνει οτι έχεις ΣΚΠ.

Το 95% εμφανίζεται μονο στην μια πλευρά του σώματος. Δλδ θα ξεκινήσει ενα μυρμηγκιασμα στο ποδι για 5 δευτερόλεπτα και μετα θα ξεκινήσει ένας πόνος στην μέση για 5 λεπτά και ύστερα αίσθηση ρεύματος στο αριστερό χέρι για λίγα δευτερόλεπτα. (Οι χρόνοι ειναι κατα προσέγγιση ). Το ξερω γίνομαι κουραστική με τοσες ερωτήσεις απλα ειμαι λίγο obsessed με το όλο θεμα.

Δλδ αν μου βρουν 2 εστίες μπορεί να μην ειναι και τπτ κ να πάρω προληπτική αγωγή; Ή η αγωγή ξεκινα στις 3+ εστίες;
 #117684  από George Good News
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:08 am
Το άγχος με το φροντιστήριο, τι θα γίνει το καλοκαίρι και πως θα τα πάνε τα παιδια μπορώ να το καταλάβω απόλυτα! Ελπίζω να μείνουμε μόνο σε αυτό το θέμα ομοιοπαθεις και να συνεχίσεις το trx! :)
 #117685  από agathan
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:09 am
no worries sweetheart. been there. και δεν ειχα κανενα να με βοηθησει τοτε, ουτε ειχα βρει το forum για να πω τον πονο μου.

οτι και αν σου συμβαίνει, αφου είναι απο την μια μερια χρειάζεσαι εγκεφάλου. και θα σε βοηθήσει λογικά να μάθεις και γιατι θολώνει η όραση την όραση σου.

απ' ότι ξέρω δεν πάει τόσο με τον αριθμό των εστιών αλλά με το τι σου συμβαίνει.
 #117686  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:12 am
George Good News έγραψε:Το άγχος με το φροντιστήριο, τι θα γίνει το καλοκαίρι και πως θα τα πάνε τα παιδια μπορώ να το καταλάβω απόλυτα! Ελπίζω να μείνουμε μόνο σε αυτό το θέμα ομοιοπαθεις και να συνεχίσεις το trx! :)
Μακάρι George. Ευχαριστώ για την υπέροχη ευχή σου.. Να είμαστε ομοιοπαθείς σε κωπηλατικές κινήσεις και single leg :emojis-1:
Νταξ απλα με εκανες να χαμογελάσω :emojis-8:
 #117687  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:24 am
agathan έγραψε:no worries sweetheart. been there. και δεν ειχα κανενα να με βοηθησει τοτε, ουτε ειχα βρει το forum για να πω τον πονο μου.

οτι και αν σου συμβαίνει, αφου είναι απο την μια μερια χρειάζεσαι εγκεφάλου. και θα σε βοηθήσει λογικά να μάθεις και γιατι θολώνει η όραση την όραση σου.

απ' ότι ξέρω δεν πάει τόσο με τον αριθμό των εστιών αλλά με το τι σου συμβαίνει.
Αυτο με την θολή όραση μου ειχε τύχει 3 φορές απο το αριστερο μάτι και διήρκεσε όσο ενα κλείσιμο βλέφαρου. Και ξέρεις.. Αμέσως Google και μου εμφανίστηκε το site αυτο.. Αλλα οτι πρέπει να το ελέγξω αυτο ειναι σίγουρο. Εχεις πολλές γνώσεις επι του θέματος και ειναι κατι το αξιοθαύμαστο
 #117688  από agathan
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:25 am
εχω πολυ καλο νευρολογο και εχω αρχισει και διαβαζω νευρολογια...
μεχρι και για το ελυτρο της μυελινης ξερω να σου πω :emojis-12:
 #117689  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:29 am
agathan έγραψε:εχω πολυ καλο νευρολογο και εχω αρχισει και διαβαζω νευρολογια...
μεχρι και για το ελυτρο της μυελινης ξερω να σου πω :emojis-12:
Ειμαι της θεωρητικής και αυτά τα ελυτρα μου φαίνονται Chinatown :emojis-1:
Αν επιτρέπεται απο τους κανόνες του site, μπορείς να μου πεις το ονομα του;
 #117690  από ΝΤΙΑΝΑ
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:36 am
Γεια σας κι απο μένα! Με ενδιαφερον παρακολουθώ όσα γράφετε και έχω να σας πω τα εξής:
1ον Το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος και το διαδίκτυο το επιδεινώνει
2ον είναι πιο σωστό να βρεις νευρολόγο με ειδίκευση στη σκπ κι όχι ό,τι νά'ναι
3ον τα συμπτώματά σου δεν παραπέμπουν οπωσδήποτε σε σκπ
4ον ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!! Βρες έναν εξειδικευμένο νευρολόγο να σε κατευθύνει και
5ον ό,τι και να σου πούμε εμείς, γιατροί ΔΕΝ είμαστε!
 #117691  από Jocaste
 Πέμ Ιουν 16, 2016 2:47 am
ΝΤΙΑΝΑ έγραψε:Γεια σας κι απο μένα! Με ενδιαφερον παρακολουθώ όσα γράφετε και έχω να σας πω τα εξής:
1ον Το άγχος είναι ο χειρότερος σύμβουλος και το διαδίκτυο το επιδεινώνει
2ον είναι πιο σωστό να βρεις νευρολόγο με ειδίκευση στη σκπ κι όχι ό,τι νά'ναι
3ον τα συμπτώματά σου δεν παραπέμπουν οπωσδήποτε σε σκπ
4ον ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!! Βρες έναν εξειδικευμένο νευρολόγο να σε κατευθύνει και
5ον ό,τι και να σου πούμε εμείς, γιατροί ΔΕΝ είμαστε!
Ντιάνα απόλαυσα την αρίθμηση των συμβουλών σου & δεν το λέω σε καμία περιπτωση ειρωνικά. Θα συμφωνήσω 100% μαζί σου. Απλα με την τόση αβεβαιότητα που υπάρχει στην Ελλάδα της κρίσης ειναι επακόλουθο να πιασει τον οποιοδήποτε και ποσο μαλλον τα αγχώδη άτομα μια αβεβαιότητα για την υγεία. Αυτο με την εξειδίκευση σε ΣΚΠ δεν το ειχα υπόψιν μου. Αν εχεις καποια πρόταση είτε σε νοσοκομειακό γιατρό είτε σε ιδιωτικό θα χαρώ να την ακούσω. Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτροπές :emojis-8: