• Συνάντηση Αθήνα

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #114998  από Γιάννης
 Δευ Φεβ 15, 2016 4:37 pm
Λόγω περιορισμένης εκδήλωσης ενδιαφέροντος η συνάντηση ακυρώνεται. Αυτοί που γουστάρουμε να συναντιόμαστε θα συνεννοηθούμε τηλεφωνικά.
Όσοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον θα ενημερωθούν με ΠΜ.
 #115001  από elena
 Δευ Φεβ 15, 2016 11:16 pm
Δεν το θέτεις σωστά Γιάννη............
 #115002  από Στάθης
 Δευ Φεβ 15, 2016 11:45 pm
Πάντως το μέρος λέω να το τιμήσουμε Γιάνναρε, φαίνεται βολικό.
 #115003  από Γιάννης
 Τρί Φεβ 16, 2016 8:57 am
elena έγραψε:Δεν το θέτεις σωστά Γιάννη............
Ούτε θα το θέσω ξανά.
Βαρεθήκαμε το mall και είπα να προτείνω κάτι που βρήκα.
Λογικές του στυλ "ναι μωρέ, κανονίστε και άμα τη δω χαλαρουίτα μπορεί να σας κάνω τη χάρη" (έχουν υπάρξει και στο παρελθόν) δεν με εκφράζουν. Για να μαζευτεί μια μεγαλούτσικη παρέα, πρέπει οι διοργανωτές να γνωρίζουν αριθμό ατόμων, ώστε να γίνει συνεννόηση με το μαγαζί. Επίσης πρέπει να συζητηθούν, η ευρύτερη προσβασιμότητα, αλλά και οι ιδιαιτερότητες της αναπηρίας του καθενός ώστε να βρεθούν λύσεις. Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να αφουγκραστεί τις δυσκολίες όσων έχουν σοβαρά κινητικά προβλήματα ας αναλάβει και άμα τη δω χαλαρουίτα μπορεί και να έλθω.
Στάθης έγραψε:Πάντως το μέρος λέω να το τιμήσουμε Γιάνναρε, φαίνεται βολικό.
Είπαμε αφεντικό, όσοι γουστάρουμε ιτσάδερ βρισκόμαστε, το έχουμε κάνει και θα το ξανακάνουμε. Αναμένουμε και την πρόσκληση του γνωστού φίλου με τη γνωστή βίλλα με το γκαζόν :emojis-32:

ΥΓ. Πάντα πίστευα ότι οι συναντήσεις του φόρουμ πρέπει να ανακοινώνονται στο φόρουμ ούτως ώστε να συζητιούνται οι ιδιαιτερότητες που προανέφερα και να βρίσκονται λύσεις ώστε κανείς να μην αισθάνεται αποκλεισμένος.
ΥΓ2. Το περίμενα ότι θα γίνει έτσι, ένα τεστάκι έκανα.
 #115011  από maria E
 Τρί Φεβ 16, 2016 12:23 pm
Δεν καταλαβαινω ποιο ακριβως ειναι το προβλημα..Οτι δεν υπηρχαν πολλες δηλωσεις συμμετοχης?Και τι εγινε?Κι εγω θα δηλωνα αυτη την εβδομαδα,αλλα μου ηταν αδυνατο απο τις 20 Γεναρη να ξερω αν θα μπορεσω να ερθω στις 20 Φλεβαρη.Υποτιθεται οτι μεσα στην εβδομαδα θα μετριομασταν,και υποτιθεται οτι ειχαμε να συζητησουμε και ενα σοβαρο θεμα για το πανηγυρι που εγινε με το Neuroaspis.Καλη διασκεδαση λοιπον,σε εσας που γουσταρετε να βρισκοσαστε,κι αν πειτε κατι σημαντικο,ενημερωστε και εμας αν εχετε την ευγενη καλοσυνη.
 #115014  από elena
 Τρί Φεβ 16, 2016 2:32 pm
Αγαπητέ Γιάννη ήδη με τον τρόπο έχεις αφήσει απέξω αρκετούς νομίζω.Εγώ έχω έρθει σε δύο συναντήσεις χωρίς να δηλώσω συμμετοχή.Εφόσον η πρόσκληση είναι ανοιχτή για την ομάδα όποιος θέλει έρχεται.....από κει και ύστερα ο καθένας με την παρέα του μπορεί να συναντηθή όποτε θέλει....εδώ όμως μιλάμε για ομάδα
.....
 #115016  από Κώστας
 Τρί Φεβ 16, 2016 6:56 pm
Δυστυχώς ο χώρος της μελλοντικής μας συνάντησης δεν είναι ιδιωτικός. Αυτό εμπράκτως σημαίνει ότι όποιος αναλάβει να την οργανώσει, θα πρέπει να γνωρίζει έστω και περίπου τον αριθμό των ενδιαφερόμενων, ώστε να συνεννοηθεί με το μαγαζί και να κλείσει τραπέζια. Αν κλείσει πολύ περισσότερα απ΄ όσα θα χρειαστούν θα είναι υπόλογος στο μαγαζί. Αν κλείσει λιγότερα δεν θα βρουν να καθίσουν όσοι παραπάνω από το προβλεπόμενο έρθουν. Πάντα φυσικά υπάρχει ένα «όριο ασφαλείας», αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια. Από την άλλη τι είναι αυτό που εμποδίζει κάποιον να δεσμευτεί ότι θα παρευρεθεί. Είναι τόσο δύσκολο την συγκεκριμένη ημερομηνία να φροντίσει να μην έχει άλλη δουλειά, εκτός φυσικά απροόπτου! Υποτίθεται ότι στη συνάντηση δεν πηγαίνουμε αν δεν έχουμε κάτι άλλο καλύτερο να κάνουμε, αλλά επειδή θέλουμε να βρεθούμε από κοντά. Ας κανονίσουμε λοιπόν τις δουλειές μας ώστε μοναδική μας υποχρέωση εκείνη την ημέρα να είναι η συνάντηση. Και κάτι ακόμα. Που βρίσκετε το παράλογο κάποιος που έχει την ευγενή καλωσύνη ν΄ ασχοληθεί με τη συνάντηση δηλαδή να βρει προσβάσιμο μαγαζί, με τουαλέτα που να μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ΑμεΑ, με χώρο στάθμευσης, που να συνδυάζει καφέ και φαγητό και να βρίσκεται σε σχετικά εύκολο σημείο ώστε να μπορεί να βρεθεί εύκολα, να θέλει να γνωρίζει τα άτομα που ενδιαφέρονται, ώστε να δεσμευτεί με το μαγαζί;! Και τι να κάνει όταν ακούει «Εγώ, μπορεί και να περάσω να σας δω». Γι΄ αυτό πιστεύω ο Γιάννης εκνευρίστηκε και έπαψε ν΄ ασχολείται. Τι διαφορετικό πιστεύετε πως θα έκανε οποιοσδήποτε άλλος από εμάς, σε αντίστοιχη θέση;!
Πολλοί θα πιστέψετε πως «παίρνω το μέρος του» λόγω της φιλικής μας σχέσης. Όχι! Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Άλλωστε δεν θα δίσταζα «να του τα χώσω χοντρά», αν πίστευα ότι έχει άδικο. Άλλωστε όποιος αμφιβάλλει, ας δοκιμάσει να οργανώσει μια συνάντηση συνυπολογίζοντας όλες τις ιδιαιτερότητές της!
 #115017  από elena
 Τρί Φεβ 16, 2016 7:31 pm
Κώστα τίποτα από όλα αυτά δεν είναι το πρόβλημα.
Για εμένα προσωπικά είναι η απάντηση του Γιάννη παραπάνω"όσοι γουστάρουμε κτλ."και πιστεύω ότι όσοι ήθελαν να έρθουν θα ενημέρωναν αυτή την εβδομάδα...έχουν γίνει και άλλες συναντήσεις πριν από αυτές,ακόμα θυμάμαι την πρώτη μας συνάντηση ως forum το 2009 νομίζω, και ήταν πραγματικά υπέροχη.Όχι ότι δεν ήταν οι άλλες,δεν λέω κάτι τέτοιο.
anyway....καλή καρδιά και καλά να περάσετε ,πιείτε και καμιά μπυρίτσα και για εμάς τους ..."ασυμμόρφωτους" :emojis-8:
 #115019  από Στάθης
 Τρί Φεβ 16, 2016 8:51 pm
Δεν χρειάζεται να ξενερώνουμε έτσι ρε παιδιά, ο μεγαλύτερος Monsieur Troll-ιμπάν που έχει περάσει ποτέ από το φόρουμ, εε καμιά φορά γίνεται απότομος αφού τον ξέρουμε... αλλά το αγαπάμε γιατί αυτός όπως και όλοι εμείς έχουμε εκτός από τα στραβά μας και τα καλά μας :emojis-8:

Δείτε το πιο ομαδικά. Πως θα μπορούσαμε να ξέρουμε π.χ. μέχρι την Πέμπτη πόσα άτομα θα μαζευτούμε;; Νομίζω θα προλαβαίναμε με ένα τηλ να μάθουμε αν μπορούν να μας βολέψουν την Παρασκευή. Καλά ίσως γίνομαι ρομαντικός, :smile-flower: ίσως κάηκε το σκηνικό δεν ξέρω. :angry-extinguishflame: