Poil έγραψε:Σίγουρα ο φόβος τι θα σου συμβεί και για το χειρότερο υπάρχει όμως πολλές φορές ο φόβος μας επηρεάζει στη λήψη μιας σωστής απόφασης γιατί δε γίνεται με λογική.Σε ευχαριστώ για την παρέμβαση, όπως όλους σας..
Καμία αγωγή δεν είναι θεραπευτική. Κανένας δε μπορεί να εγγυηθεί τα αποτελέσματα της. Οποίος το κάνει λέει ψέματα. Ειναι μονο ποσοστα/πιθανότητες/ και όχι η πραγματικότητα.
Αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να μελετήσει τη πιθανή του αγωγή και θεραπευτικές επιλογές. Την αποτελεσματικοτητα τους σε αρκετες πηγες για επιβεβαιωση. Φυσικά και τις παρενέργειες. Δεν μιλάμε για παρενέργειες depon υπάρχει μεγάλος κίνδυνος με κάποια φάρμακα. Δεν ειναι αστειο και αμελητέο. Σε βάζουν και υπογράφεις ότι τα παίρνεις με δική σου ευθύνη. Οι ίδιοι ομως που τα προτείνουν δεν υπογράφουν ότι δε θα παθεις κάτι. Δες όλες τις επιλογές όχι μόνο αγωγων.
Υπέρ των φαρμάκων δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Έχω μελετήσει εκρινα και αποφάσισα ότι δεν κάνει για μένα αυτός ο δρόμος. Και δε σου μιλάω καθόλου εκ του ασφαλούς. Ξεκίνησα με πολύ κακή κατάσταση και οι γιατροί μιλούσαν για επιθετικότητα.
Εσύ να πάρεις τις δικές σου αποφάσεις αλλά με ζυγισμενα δεδομένα χωρίς το φόβο να μιλάει αντί για σένα.
Εύχομαι ότι καλύτερο
Πρέπει να ομολογήσω (όπως έχω ξαναπεί παλιότερα), πως έχουμε παρόμοιες απόψεις, απλά ήθελα να διαβάσω κι άλλες απόψεις σχετικά...
Καλή συνέχεια σε όλους
ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ!!!