• γεια και απο μενα.

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #8611  από LL--MM
 Δευ Σεπ 14, 2009 11:47 pm
Το γιατρό σου αυτόν μήν το βάλλεις κάτω, αλλά κάποιες κομπογιαννίτισσες μπορείς... :evil: Π.χ., όσες μας λένε ότι έχουν σκπ δίχως να έχουν...

Το περιεχόμενο της παρακεντησής μου ήταν κι εμένα καθαρό, αλλά οι σπαστικές παραπαρέσεις (όλες στη δεξιά πλευρά) έπεσαν βροχή... και δε βρέθηκε ένας γάϊδαρος να μου δώσει σπασμολυτικό :cry:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τρί Σεπ 15, 2009 12:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #8612  από mary_d_ath
 Δευ Σεπ 14, 2009 11:48 pm
Η σκλήρυνση είναι διαφορετική για τον καθένα από εμάς, δεν μπορεί να προβλεφθεί απόλυτα η πορεία της ασθένειας. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, άρα δεν υπάρχει λόγος να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους. Χαλαρά...
Όσο για το ενυ που βγήκε αρνητικό, αυτό είναι καλό, ορίστε ένας λόγος να χαμογελάσεις. Είναι πιθανό, αυτό ακριβώς που είπε και η Μιμίκα, να την έχεις πάρει "ξώφαλτσα" την ασθένεια.
Περίμενε καλέ να βγουν όλες οι εξετάσεις, μη βιάζεσαι.
Θα πρέπει να περιμένεις και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου κι αν μπεις στο χορό, φρόντισε να δεις τα πάντα με αισιοδοξία!!
 #8614  από φουσκα
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:00 am
οιδωμεν!!!!!!!
μακαρι!!!!θελω να επανελθω,κουραστικα να ειμαι ετσι.βγαινω εξω και σε σταντ ή καρεκλα μετα απο κανενα μισαωρο κρεμαω,κουραζομαι θελω να ξαπλωσω!!!ουτε ενα ποτο δεν μπορω να πιω!ουφ!το ποτο με μαρανε!τα ειχατε κ σεις αυτα?ε?
 #8616  από mary_d_ath
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:12 am
Θα έρθουν καλύτερες μέρες, θα κάνει τον κύκλο της και θα φύγει η ώση. Μετά θα είσαι καλά, την ψυχολογία σου να προσέξεις και σε καμία περίπτωση μη σε πάρει από κάτω και παραιτηθείς.
Προσπάθησε να κάνεις όσα έκανες και πριν.
 #8618  από elena
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:17 am
Κάποιον μου θυμίζεις ...που κάνει όλο παράπονα :D :D :D
και για κάτσε μισό λεπτό ...θέλεις να τα μάθεις όλα γρήγορα!!!!πολύ περίεργη είσαι :D :D κάποιον μου θυμίζεις :D :D
πάντως μου φαίνεσαι ότι έχεις χιούμορ,και αυτό είναι καλό!!!άκου φούσκα :D :D :D
σοβαρά τώρα...κάνε υπομονή και μην αγχώνεσαι!!!!καλώς ήρθες!!!

Υ.Γ. τι ζώδιο είσαι?
 #8621  από φουσκα
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:29 am
σκορπινα ειμαι!!!
και απο το ζωδιο και μονο δεν το βαζω κατω!χιχι!αν ηταν να το βαλω κατω ετσι απλα καηκα!!!!!!
εδω γλιτωσα απο τους απαραδεκτους γιατρους στο παναγια θεσνικης αφου δεν τρελαθηκα εκει δεν παθαινω τιποτα!!!!επι μια βδομαδα μου εδιναν ηρεμιστικα και μου ελεγαν οτι δεν εχω κατι,οτι μαλλον ειναι απο αγχος,στεναχωρια,ερωτικη απογοητευση και αλλα τετοια!μεσα στην παραζαλη των φαρμακων τους κοιτουσα με μισο ματι!!!!!!
το τραγικο ηταν οταν εκανα μαγνητικη αφου μου τα πρηξαν,μου μιλουσαν λες και μιλουσαν σε πενταχρονο,με το σισ και με το σας!τωρα εγω παιρνω χαπια ή εσεις ελεγα απο μεσα μου :shock: :shock: !
μετα απο μια παρακεντηση που με τσακισε γιατι με τρυπησαν πολλες φορες μεχρι να μαθει ο ειδικευομενος βλεπετε,τα μαζεψα και πηγα σπιτι μου με πονοκεφαλο φουλ και εξηγηση καμια!ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ!αιντε χαιντε!καλα δεν παλευονται......
 #8622  από φουσκα
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:34 am
θα κανει το κυκλο της η ωση?
εχω απο το μαιο ακομα δεν τον εκανε τον κυκλο?τι κυκλος ειναι αυτος?μεχρι και στον υπνο μου κουραζομαι!
στο τελος θα τον τετραγωνησω τον κυκλο!
 #8624  από mary_d_ath
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:55 am
:lol: :lol: :lol:
Άμα το σκέφτεσαι τόσο και στον ύπνο σου, λογικό είναι να κουράζεσαι!!
Έκανες κορτιζόνη ή πήρες κάποιες βιταμίνες για το μούδιασμα; Ρώτα το γιατρό σου και πες του ότι δεν μπορείς να περιμένεις, να επισπεύσετε τις όποιες διαδικασίες-εξετάσεις για να βγει η όποια διάγνωση και να βρεις και την ηρεμία σου πάνω απ' όλα.
 #8625  από φουσκα
 Τρί Σεπ 15, 2009 12:57 am
δεν πηρα τιποτα.....ουτε κορτιζονη ουτε τιποτα!
αντε καλο βραδυ και συγνωμη αν σας κουρασα!μακια! :lol:
 #8626  από mary_d_ath
 Τρί Σεπ 15, 2009 1:05 am
Αν είναι όντως σκλήρυνση και διανύεις περίοδο ώσης θα σου χρειαστεί σίγουρα κορτιζόνη. Ίσως και βιταμίνες neurobion.
Ρώτα το γιατρό σου και καλό θα ήταν να πάρεις και μία δεύτερη και τρίτη γνώμη. Γενικά, όσο πιο πολλές γνώμες τόσο το καλύτερο.
Καληνύχτα και μη βασανίζεις το μυαλό σου με μία διάγνωση που δεν έχει βγει ακόμα.
Χαλαρά...