• καλή αρχή για που???

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #111257  από marykif
 Πέμ Μάιος 28, 2015 5:07 pm
Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που θα δοκιμάζαμε μόνοι μας τη δόση.... ήταν για κλάματα....με τρύπησε ο άντρας μου φυσικά εγώ δεν μπορώ να την αντικρίσω ακόμη ..έτρεμα..(διάβασα τις οδηγίες όμως) κάνω πρόοδο.....αλλά όλο το φάρμακο χύθηκε έξω...κλαίγαμε και οι 2 με την κατάσταση μας....η 2ή προσπάθεια με επιτυχία αλλά πρήξιμο και αίμα...θα μάθουμε...
 #111258  από tom80
 Πέμ Μάιος 28, 2015 5:46 pm
Καλώς όρισες,

μου θυμίζεις τον εαυτό μου όταν πρωτοδιαγνώστηκα. και εγώ στο Εβραϊκό τετραπεπτίδιο (copaxone) είμαι από το 2009.
Ευτυχώς που δεν σου έδωσαν το χάπι το Εβραϊκό τετραπεπτίδιο έχει τις λιγότερες παρενέργειες
είχα αγχωθεί θυμάμαι με το κάθε μέρα ένεση αλλά σε λίγο καιρό θα το ξεχάσεις και θα είναι μια καθημερινή συνήθεια όπως το να βουρτσίζεις τα δόντια σου
Σε λίγο θα κυκλοφορήσει νέα έκδοση του copaxone με ένεση μέρα παρά μέρα
Το μηχάνημα κατάλαβες 100% πως δουλεύει?

Να είσαι γερή
 #111259  από billios
 Πέμ Μάιος 28, 2015 7:31 pm
Η υποτροπη θα περασει,θα νιωσεις τον φοβο,θα ματωσει η ψυχη σου,θα κλαψεις μονη το βραδυ για να μην σε ακουσει κανεις,πιστεψε με ομως οτι στο τελος θα βρεις την δυναμη για να πας παρακατω γιατι δεν γινεται και δεν πρεπει να μηνεις στασιμη.
Ειμαστε εδω...
 #111268  από marykif
 Παρ Μάιος 29, 2015 2:46 pm
και γω εδώ μαζί σας θα μαι να παιρνω θάρρος και κουράγιο!!! έκανα σήμερα τη 3η στον ποπο....πόνεσε η άτιμη αλλά τη πετύχαμε με τη πρώτη!!!
 #111269  από βικυ
 Παρ Μάιος 29, 2015 4:53 pm
billios έγραψε:Η υποτροπη θα περασει,θα νιωσεις τον φοβο,θα ματωσει η ψυχη σου,θα κλαψεις μονη το βραδυ για να μην σε ακουσει κανεις,πιστεψε με ομως οτι στο τελος θα βρεις την δυναμη για να πας παρακατω γιατι δεν γινεται και δεν πρεπει να μηνεις στασιμη.
Ειμαστε εδω...
Συμφωνώ απόλυτα με τον billio....... συγκατοικε έγραψες....... :smile-yes:
Καλή συνέχεια marykif, καλώς ήρθες στην παρέα μας!
 #111273  από marykif
 Παρ Μάιος 29, 2015 11:55 pm
Επειδή θέλω να μαι ειλικρινής με την παρέα μου, έχω κλάψει όχι μόνο στο κρεββάτι μου αλλά παντού 24 ώρες το 24ωρο όπου και να βρισκόμουν όποιος και να ήταν κοντά μου...(δεν ντρεπόμουν για πρώτη φορά στη ζωή μου) και με έχουν ακούσει να φωνάζω....να βρίζω...να πετάω πράγματα....δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου η απελπισία και ο θυμός με έπνιγαν και έχουν απορήσει όλοι ..δεν με αναγνωρίζουν..και γω νιώθω άσχημα για τη συμπεριφορά μου και τον τρόπο που το αντιμετωπίζω αλλά....
 #111274  από billios
 Σάβ Μάιος 30, 2015 9:38 am
Θα σου πω μια αληθεια,μην περιμενεις και μην απαιτησεις ποτε να σε καταλαβουν οι αλλοι,δεν ειναι οτι δεν θελουν ή οτι δεν προσπαθουν,απλα δεν μπορουν...
Οι αντιδρασεις σου ειναι απολυτος φυσιολογικες και λογικες,ειναι οι αντιδρασεις ενος ανθρωπου που καταποντιζεται η γη κατω απο τα ποδια του.
Προσπαθησε να μην εγκλωβιστεις.
 #111286  από litsa
 Σάβ Μάιος 30, 2015 7:36 pm
έτσι ακριβώωωωςςςς..
προσπάθησε να μην εγκλωβιστείς!!!
στην ανάγκη, πήγαινε σε ένα ειδικό, όχι για να σου δώσει χάπια, αλλά για να σε βοηθήσει να κατανοήσεις πράγματα!!

φιλιάαααααααααααααα
και μάθετε πως να μην πονάει η ένεση...!! δοκιμάστε να τεντώνετε το δέρμα!!
και δοκίμασε μόνη σου!!
δεν χρειαζεται να βάζεις στην διαδικασία τον συζυγούλη σου!!!

φιλιάαααααααααααααααα :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
 #111300  από marykif
 Κυρ Μάιος 31, 2015 8:05 am
Καλημέρα!!! ο ΣΥΖΥΓΟΥΛΗΣ μου κοιμάται, ξεκουράζεται....(γέλασε τόσο πολύ) τώρα έτσι αποκαλεί τον εαυτό του....βέβαια ο ίδιος επιμένει ότι αφού είναι..... ζωοτέχνης θα μου τις κάνει ο ίδιος τις ενέσεις.....το έλεγε και στους γιατρούς...και με κοιτούσαν να γελάω και δεν καταλάβαιναν ότι δεν το λέει κοροιδευτικά αλλά έτσι είναι...ευτυχώς είμαι τυχερή είναι εξοικειωμένος με αυτά αλλιώς δεν θα την έβγαζα καθαρή....
η κοπέλα που ήρθε για την εκπαίδευση μας είπε να τσιμπάμε με τα χέρια το δέρμα και να το ανασηκώνουμε και εκεί να κάνουμε την ένεση αφού πρώτα έχουμε βάλει πάγο. Πονάει το φάρμακο και μετά για κάνα 15 λεπτο δεν είναι πιστεύω το τρύπημα. Το τρύπημα με φοβίζει...ανέβαζω παλμούς.
Παρεάκι μου χθές πήγαμε βόλτα το αγοράκι μας σε παιδότοπο...(δεν μπορώ να οδηγήσω) ...ακόμη...περάσαμε τέλεια!!!ΔΕΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑ!!!! και μετά δεν σκεφτόμουν τι δεν μπορούσα να κάνω για να μην κλάψω...προσπαθώ να δίνω κάτι κλωτσιές...οδηγία και αυτό!!!
Φιλάκια πολλά σε όλους Ευχαριστώ για τις οδηγίες σας!!!
ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΟΛΥ! ξύπνησε ο συζυγούλης-ζωοτεχνης... έρχεται μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ
 #111301  από litsa
 Κυρ Μάιος 31, 2015 9:39 am
μμμμμμμμμμ
πέστα ότι έχει... ειδικότητα ζωοτέχνη! :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:

εμένα που δεν έχει, ΜΙΑ φορά επιχείρησε να με βοηθήσει, και πόνεσα τόσο πολύ που ακόμα το θυμάμαι.... !!!
:emojis-19: :emojis-18:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10