• ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #8129  από Μαριάννα
 Τετ Αύγ 26, 2009 4:45 pm
MER έγραψε:ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 3MRI 2 ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΥΧΕΝΑ 3ΗΛΕΚΤΟΜΥΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ. ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΚΠ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ . ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ
ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ
Είσαι σαν την περιπτωση του άντρα μου(απο το 2004 έχει) Ολα οσα λες τα 'χει κάνει και παρακεντηση και προκλητα ολα βγαινουν καλά και μονο απο μαγνητικη λενε για πιθανη ΣΚΠ εκανε στην αρχη Ρεμπιφ αλλά χειροτερευε και κορτιζονες αλλά τιποτα τον αφησανε ετσι και ειπαν αυτο που ειπα προηγουμενως και γιναμε μονοι μας γιατροι!Παντως εγω σου λεω να συνεχισεις να το ψαχνεις
 #8130  από MER
 Τετ Αύγ 26, 2009 4:48 pm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ GIOTA ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ . ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΩ
ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΖΑΛΑΔΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΙΛΙΓΓΟΣ ΤΟ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑΣΜΑ ΚΛΠ
 #8131  από MER
 Τετ Αύγ 26, 2009 4:51 pm
ΝΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ
ΑΓΟΡΑΚΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
 #8132  από LL--MM
 Τετ Αύγ 26, 2009 4:51 pm
Οι βλαβες στον εγκέφαλο, δυστυχώς, δε χάνονται: Μπορεί βέβαια να τις χάσουν κάποιοι τομογράφοι, αλλά αυτές θα μείνουν πάντα εκεί, έστω και ώς απλές αστροκυτταρώσεις, ινώσεις, δήλαδή ουλές. Το πρόβλημα είναι ότι άν δεν τις δουν οι καταρτισμένοι, δε μπορείς να πας στο ΙΚΑ για επίδομα, σύν ότι σου φορτώνουν την προ-διαγνωστική ανασφάλεια. Κανένας δεν έχει συμφέρον να γνωματέυει επί ασθένειών ακριβών όπως η δική μας...

Καλό κουράγιο...
 #8133  από MER
 Τετ Αύγ 26, 2009 4:55 pm
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ LL-MM
ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΒΛΑΚΑΣ. ΠΑΡΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΛΑ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΑΔΕΙΑ
 #8134  από Μαριάννα
 Τετ Αύγ 26, 2009 4:56 pm
MER έγραψε:ΝΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ
ΑΓΟΡΑΚΙ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.
ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ
Και εμεις 2 παιδια εχουμε το 1 11χρ και το αλλο 3χρ και σιγουρα θελουν να μας βλεπουν γερους και εμεις κουραστηκαμε αλλα λεω οτι δεν πρεπει να το αφησεις ετσι Τωρα εσυ αποφασιζεις
 #8135  από MER
 Τετ Αύγ 26, 2009 5:03 pm
NA ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ
 #8140  από Maria77
 Τετ Αύγ 26, 2009 8:10 pm
Καλή δύναμη! Εύχομαι να βρεις την άκρη με όλα αυτά!
 #8149  από MER
 Πέμ Αύγ 27, 2009 11:06 am
ΜΑΚΑΡΙ MARIA77 KAI ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ