εγω τα παίρνω πίσω οταν κλείσω την χρονιά ..κάνω αίτηση και τα ζητάω στο ΙΚΑ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Σκλήρυνση κατά πλάκας
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Καλημερα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! Λοιπον !!!! Το παραπληγικο επιδομα , ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ , ειναι 783,30 ευρω το μηνα . Με τις κρατησεις 4% , ΗΤΑΝ 751,90 . ΗΤΑΝ !!!!! Αφου , επειδη το θεωρουν συνταξη , αρχισαν να κανουν κρατησεις 6% .Ετσι ψηφισαν εκεινοι που ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ και ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!!!!! Συγκεκριμενα , εγω επαιρνα 751,90 .Τωρα πηρα 736,30 . Κρατησαν το 6% ΚΑΙ επισης ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ την πρωτη δοση απο το 6% , των τριων προηγουμενων μηνων ! Οποιος ΒΛΕΠΕΙ οτι αυτο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ .....ας ''ΤΡΕΞΕΙ'' ..........
Κυριάκος έγραψε:ΑΝΝΑ59 έγραψε:Καλημερα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! Λοιπον !!!! Το παραπληγικο επιδομα , ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ , ειναι 783,30 ευρω το μηνα . Με τις κρατησεις 4% , ΗΤΑΝ 751,90 . ΗΤΑΝ !!!!! Αφου , επειδη το θεωρουν συνταξη , αρχισαν να κανουν κρατησεις 6% .Ετσι ψηφισαν εκεινοι που ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ και ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!!!!! Συγκεκριμενα , εγω επαιρνα 751,90 .Τωρα πηρα 736,30 . Κρατησαν το 6% ΚΑΙ επισης ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ την πρωτη δοση απο το 6% , των τριων προηγουμενων μηνων ! Οποιος ΒΛΕΠΕΙ οτι αυτο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ .....ας ''ΤΡΕΞΕΙ'' ..........
Αυτό το ποσό που λες, αφορά και τους ελεύθερους; Εγώ δηλαδή που δεν είμαι παντρεμένος θα λάβω τα ίδια χρήματα;
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Κυριάκος έγραψε:ΑΝΝΑ59 έγραψε:Καλημερα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! Λοιπον !!!! Το παραπληγικο επιδομα , ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ , ειναι 783,30 ευρω το μηνα . Με τις κρατησεις 4% , ΗΤΑΝ 751,90 . ΗΤΑΝ !!!!! Αφου , επειδη το θεωρουν συνταξη , αρχισαν να κανουν κρατησεις 6% .Ετσι ψηφισαν εκεινοι που ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΤΕ και ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!!!!! Συγκεκριμενα , εγω επαιρνα 751,90 .Τωρα πηρα 736,30 . Κρατησαν το 6% ΚΑΙ επισης ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ την πρωτη δοση απο το 6% , των τριων προηγουμενων μηνων ! Οποιος ΒΛΕΠΕΙ οτι αυτο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ .....ας ''ΤΡΕΞΕΙ'' ..........
Αυτό το ποσό που λες, αφορά και τους ελεύθερους; Εγώ δηλαδή που δεν είμαι παντρεμένος θα λάβω τα ίδια χρήματα;Μαλλον κανεις ...πλακα .....Το παραπληγικο επιδομα , το παιρνει ...ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .....Ανεξαρτητως οικογενειακης καταστασεως !!!!!!!!
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Μαλλον εννοεις το επιδομα ''ετερου προσωπου '' Αυτο το δινουν σε οσους εχουν αναγκη απο τη βοηθεια ετερου προσωπου . Αυτο το προσωπο δεν ειναι απαραιτα ο/η συζυγος . Δεν ξερω λεπτομερειες να σου πω . ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ! Εχω προβλημα με το λαπτοπ και δυσκολευομαι να επικοινωνησω με το φορουμ . Οταν καταφερω να κανω σερβις θα τα ξαναπουμε . Παντως , ενα λεω ! Το οποιοδηποτε αναπηρικο επιδομα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ! Γι αυτο ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να γινονται κρατησεις !!!Σ' ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου. Στην Πρόνοια που πήγα πρόσφατα μου το περιέγραψαν όπως στο είπα, σαν επίδομα συμπαράστασης. Είναι η πρώτη φορά που θα πάρω το εξωιδρυματικό επίδομα (όταν το πάρω με το καλό, γιατί στο ΙΚΑ υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση) γι' αυτό ρωτάω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()