• Το κάπνισμα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #110306  από LL--MM
 Σάβ Μαρ 28, 2015 10:35 pm
Aς μην ξεχνάμε και το παθητικό κάπνισμα: Ο γιατρός σε οικογενειακό φίλο:
"Κύριε Β., πρέπει πια να σταματήσετε το κάπνισμα!"
"Ποιό κάπνισμα, που δεν έχω ανάψει τσιγάρο στη ζωή μου!!!" εξανέστη ο άνθρωπος: (Η γυναίκα του και δυό από τα τρία παιδιά του κάπνιζαν σα φουγάρα, μια ζωή...)
Η σύζυγος έφυγε πρώτη από ανεύρισμα στην αορτή το 2003, ο ίδιος από καρκίνο στο έντερο οκτώ χρόνια αργότερα και τελευταίος ο μικρός γιός πρόπερσι από κάτι που θα μπορούσε να είναι η σκπ "μας" αλλά δεν το είπε ποτέ ανοιχτά... Τώρα ποιά ήταν η αιτιολογία του τσιγάρου που έφυγαν αυτοί οι τρείς :eusa-think: :eusa-think: :eusa-think: ... Η κόρη παραμένει καπνίζουσα, παρ'όλα αυτά... :smile-smoke:
 #110359  από Στάθης
 Τετ Απρ 01, 2015 1:23 pm
Άσχετο... αλλά ιδιαίτερα σοκαριστικό.

Εικόνα

LL-MM έχεις απόλυτο δίκιο, το παθητικό κάπνισμα είναι ένας πόνος για μας το μη καπνιστές, ιδιαίτερα εδώ στην Ελλάδα. Μια βραδινή έξοδος περικλείει και την ευωδία δεκάδων τσιγάρων που μόνο με μάσκα οξυγόνου αντέχεται...

Ευτυχώς έρχεται η άνοιξη, και τα καμπριολέ μαγαζιά :emojis-8:
 #110375  από LL--MM
 Πέμ Απρ 02, 2015 11:21 pm
Σαφώς, και το χειρότερο είναι ότι τα τσιγάρα αυτά είναι από τα βαρύτερα στην αγορά... Αφου εγώ η ίδια θυμάμαι πως ζαλίστικα όταν δοκίμασα (στην τελευταία ή την προτελευταία του σχολείου) τα μπλέ τους που θεωρούνται κι ελαφρύτερα: Σκέφτηκε κανένας την υποξεία στην ανάπτυξη αυτού του κακόμοιρου μωρού; καρδιά, πνεύμονες, εγκέφαλος, για να αναφέρουμε τα πιο αυτονόητα....
:emojis-27:
 #110383  από litsa
 Παρ Απρ 03, 2015 1:41 pm
μακριά από οτιδήποτε τοξικό, είτε είναι το τσιγάρο, είτε η διατροφή ή ακόμα και άνθρωποι που μας προκαλούν τοξικότητα...
:emojis-1: :emojis-4: :emojis-3:
 #111143  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 21, 2015 7:44 pm
Εικόνα
Εικόνα
Αναμφίβολο πως πάντα ο Γιούλ Mπρύννερ παραμένει ακαταμάχητος, αλλά...
Εικόνα Ας μείνουμε λοιπόν εδώ... Αν όχι,
Δεν είναι κρίμα; Εικόνα