• Επίδομα εξωιδρυματικο

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #110005  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 16, 2015 2:07 pm
ntz1 έγραψε:τα εκανα τα χαρτια και μου ειπε σε 4-5μηνες στηην καλυτερη θα σου βγει αν δικαιουσε επιδομα...οποτε υπομονη...ξερεις αν σε ειδοποιουν και ποσο ειναι;
Αν καταλαβα καλα , περιμενεις την αποφαση του ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ . Ετσι ; Εχω ηδη γραψει, οτι εγω περιμενα ενα μηνα και 13 μερες . Τοση περιπου ειναι η αναμονη , συνηθως .Θα σε ειδοποιησουν ...ΟΜΩΣ , για να μην καθυστερεις μπορεις να τους ρωτας τηλεφωνικα ή να πηγαινεις ο ιδιος . Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ , βεβαια , ειναι να παρακολουθεις την πορεια της αιτησης σου απο το ika.gr . Αν δεν εχεις κλειδαριθμο , φροντισε να συνδεθεις μεσω του taxis .
 #110006  από ntz1
 Δευ Μαρ 16, 2015 3:44 pm
Ευχαριστω ακομα μια φορα μεσω του taxis ομως απο που και πως....παντως οι συνασθενεις ειναι η καλητερη βοηθεια μας....
 #110007  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Μαρ 16, 2015 6:48 pm
ntz1 έγραψε:Ευχαριστω ακομα μια φορα μεσω του taxis ομως απο που και πως....παντως οι συνασθενεις ειναι η καλητερη βοηθεια μας....
Θα στο εξηγησω καλυτερα ! Λοιπον ! Πρωτα θα μπεις στο ika.gr και θα ακολουθησεις τις οδηγιες για πιστοποιηση μεσω του taxis .Ζητησε βοηθεια απο καποιον . Να σε βοηθησει απο κοντα ! Μεσω φορουμ ειναι αδυνατο !
 #110288  από ntz1
 Σάβ Μαρ 28, 2015 6:46 pm
Τελικά εγκρίθηκε θα πάω ενα τελευταίο χςρτί και όλα εντάξει....απλα δεν ξέρω από πότε θα αρχίσουν να μπαίνουν τα χρήματα!!!!
 #110291  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Μαρ 28, 2015 7:11 pm
ntz1 έγραψε:Τελικά εγκρίθηκε θα πάω ενα τελευταίο χςρτί και όλα εντάξει....απλα δεν ξέρω από πότε θα αρχίσουν να μπαίνουν τα χρήματα!!!!
Χαιρομαι πολυ που ξεμπερδεψες ! Τα πρωτα χρηματα , θα τα παρεις αυτοπροσωπως, απο το υποκαταστημα του ΙΚΑ, σε επιταγη της Εθνικης τραπεζας. Αν παει καποιος αλλος να τα παρει,πρεπει να εχει εξουσιοδοτηση απο σενα . Επισης,πρεπει να εχεις ενημερωσει το υποκαταστημα , για να βγαλουν την επιταγη στο ονομα του ! Δυο μηνες μετα την πρωτη αυτη πληρωμη, θα αρχισουν οι μηνιατικες καταθεσεις στον τραπεζικο σου λογαριασμο .Για να μαθεις ποτε θα παρεις την επιταγη,καλο ειναι να τους ''ενοχλεις'' συχνα ! Υπολογισε σε εικοσι μερες περιπου .
 #110296  από ntz1
 Σάβ Μαρ 28, 2015 9:41 pm
Ευχαριστώ ακόμα μια φορά η αληθεία είναι ότι ξεμπέρδεψά νωρίς μόλις 1 μηνα και κάτι αλλά αυτά με κουράζουν ελπίζω μια ακόμα ανασά μπας και τελειώσω....
 #110312  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μαρ 29, 2015 11:39 am
:smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #110419  από ntz1
 Πέμ Απρ 09, 2015 10:40 am
Παω να παρω την πρωτη επιταγη η ταλαιπωρια η μεγαλη τελειωσε....θα δω και το ποσο!!! Εγω να πω την αληθεια επεσα και σε καλη επιτροπη και δεν ηξερα για το επιδομα αλλα μου ειπαν αυτοι...οποτε μου βαλαν δικαιουσε επιδομα!!!
 #110421  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Απρ 09, 2015 9:50 pm
ntz1 έγραψε:Παω να παρω την πρωτη επιταγη η ταλαιπωρια η μεγαλη τελειωσε....θα δω και το ποσο!!! Εγω να πω την αληθεια επεσα και σε καλη επιτροπη και δεν ηξερα για το επιδομα αλλα μου ειπαν αυτοι...οποτε μου βαλαν δικαιουσε επιδομα!!!
:emojis-10: :emojis-10: :emojis-10: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: