• Πειραματική θεραπεία δίνει «θεαματικά» αποτελέσματα στην πολ

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #109792  από dimitris13
 Τετ Μαρ 04, 2015 8:12 pm
Ειμαι σχετικα λιγο καιρο απο τα μεσα του 2012 περιπου με ms,και εδω και κανα χρονο με θεραπεια(copaxone) δοξα το θεο ειμαι προς το παρον καλα, Δεν καταλαβαινω αυτην την ταση να ισοπεδνουμε τα παντα (νεες θεραπειες,ιατρους,φαρμακα κλπ) ολα να τα ριχνουμε σε θεωρειες συνομοσιας των φαρμακευτικων..κλπ.. Εχει κανεις σκεφτει οτι ορισμενοι ανθρωποι εργαζονται νυχτα μερα και ειναι η ζωη τους για να βρρουν αυτο το φαρμακο? Εχει σκεφτει κανεις πως ο ανθρωπος που θα το ανακαλυψει θα σαρωνει το ενα νομπελ μετα το αλλο? Ότι θα μεινει το ονομα του στην ιστορια, οτι αυτοι οι τυποι που ασχολουνται με την ερευνα ειναι η ζωη τους ολη και δεν δεινουν μια για τα φραγκα, θα το εβγαζαν πρωτοι σαν ειδηση,με οποιοδηποτε κοστος? Ζουν γιαυτην την ημερα. (μιλαω για σοβαρους ερευνητες τωρα που ασχολουνται με την ερευνα και οχι καποια λιγα λαμογιογιατρουδακια του ΕΣΥ).
 #109797  από VASILIS
 Τετ Μαρ 04, 2015 8:51 pm
Φίλε και συνασθενή Δημήτρη.
Δυστυχώς, ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Αντικρύζουμε την πραγματικότητα, την καθημερινότητα αν θέλεις την οποία ζούμε, αλλος εύκολα, άλλος δύσκολα.
Ο καιρός των "ρομαντικών" ερευνητών έχει παρέλθει ανεπιστρεπτεί, και το "νομπελ" που διεκδικούν οι περισσότεροι, είναι το χρήμα, και τιποτα άλλο.
Οι "νέες θεραπείες", και η "μόδα" τους, άρχισαν να ανακοινώνονται πριν καμιά δεκαπενταετία, μόνο που ΤΟΤΕ, έβγαιναν (τους αφηναν ακόμα) οι ΣΟΒΑΡΟΙ ερευνητές και έβαζαν τα πράγματα στη θέση τους κάτι που σήμερα δεν γίνεται.
Να σου θυμήσω το 1996, που ομάδα Ελλήνων ερευνητών στο εξωτερικό ανακοίνωσε την ΕΞΕΛΙΞΗ της θεραπείας για τον καρκίνο, όπως και μερικά χρόνια μετά, πάλι Ελληνίδα (αυτή τη φορά) έδωσε ελπίδες για την ΘΕΡΑΠΕΙΑ της επάρατης νόσου, μόνο που......
ΟΛΟΙ αυτοί, ΚΑΙ οι ξένοι ερευνητές, χάθηκαν από προσώπου γης, και δεν ξαναγινε λόγος γι αυτούς.
Γιατί άραγε;
Πάμε τώρα σε ΕΜΑΣ, πάμε στην Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, και στις τόσες πολυδιαφημισμένες "θεραπείες" που βγήκαν (αλλά ξαναμπήκαν) για εμάς.
Τα "εξελιγμένα" σκευάσματα, γιατί ΑΥΤΑ εννοούν, μόνο θεραπείες δεν είναι....
Τα βλαστοκύταρα, που γίνονται ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2001, ΔΕΝ εχουν δώσει αποτελέσματα ευνοικά για τον άνθρωπο (βλέπε καρκίνους κλπ).
Μην επεκταθώ καλέ μου φίλε κι άλλο, γιατί θα γράφω καμιά εβδομάδα.
ΟΛΟΙ παρακαλούμε να βρεθεί ΘΕΡΑΠΕΙΑ, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δε θέλει να έχει αυτό το διάολο.
Και θα επαναλάβω την άποψη μου, που δεν είναι μόνο δική μου δηλαδή.
Πιστεύω ότι υπάρχουν ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ για ΟΛΑ τα ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ, μόνο που οι θεραπείες αυτές, είναι και η καταστροφή των φαρμακοβιομηχανιών, και ΟΛΩΝ εκείνων που έχουν μετοχές σε αυτές, ΕΛΛΗΝΕΣ και ΞΕΝΟΙ, επιχειρηματίες και πολιτικοί.
Δεν μπορώ να δεχτώ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ, πως δεν μπορούν, πως ακόμα "ψαχνουν" για θεραπείες εν έτει 2015, τη στιγμή που από το 1940, οι "πολιτισμένες" χώρες κατασκεύαζαν ιούς για να εξοντώνουν εκατομμύρια αντιπάλους τους.
Βασική αρχή των χημικών εργαστηρίων, "ΠΡΩΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΙΟ.
Αυτά δεν είναι λόγια δικά μου....
 #109805  από Στάθης
 Πέμ Μαρ 05, 2015 12:42 pm
Μιας και αναφέρθηκε εδώ το θέμα, και διάβασα και την φρέσκια είδηση στην σελίδα νέων για χρηματοδότηση ερευνών με 1.9 εκατομμύρια από την MS Research Australia:
$1.9 million for new MS research grants

είπα να ελέγξω... από που προέρχονται τα λεφτά (πάρτε άλλη μια βαθιά ανάσα):

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Πηγή χρηματοδότησης

Μιλάμε για business ... όχι αστεία :chores-chopwood:
 #109808  από dm123
 Πέμ Μαρ 05, 2015 5:13 pm
Αγαπώ NOVARTIS και BAYER..όπου βρεθείς και όπου σταθείς..τσουπ εκεί..κέρματα ακούν να πέφτουν και τρέχουν να τα πιάσουν..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ!!!!!!!