μπράβο Νικολάρα μας!!!
Συγχαρητήρια!!!
και εις άλλα πολλάα!!!
χαίρομαι πολύ!!!
πάρα πολύ!!
και εμένα ο νευρολόγος μου στην Θεσσαλονίκη, μου είπε δεν πρόκειται να πάθεις κάτι, απλά χρήματα θα χάσεις...
ε, είπα και εγώ, ας δοκιμάσω, στην αρχή πήγα στο ραντεβού, και σκεφτόμουν ότι αν δεν μου αρέσει, δεν θα κάνω το τεστ...! ελα που μου είπε πράγματα, που άλλοι δεν τα είχαν πει...
και προχώρησα, και το είπα και σε εσάς... !!
Θεός δεν είναι, αλλά εμένα με έχει σταθεροποιήσει, έτσι δείχνουν και οι μαγνητικές!!
Πήγα, πρόσφατα, έκανα ξανά το τεστ, του έστειλα και μέιλ,, σε αυτά που δεν προλάβαμε να πούμε, και επειδή η υπόλοιπη ιατρική, μας θεωρεί ότι λόγω σκπ, πρέπει να επιδεινωνόμαστε, εγώ ακολουθώ τις βιταμίνες, την διατροφή, όσο μπορώ, την κίνηση... και ότι άλλο κρίνω ότι με βοηθάει... Δεν είμαι εντελώς πειθαρχημένη, αλλά προσπαθώ... όπως συνεχίζω το ρεμπιφ44, γιατί έτσι νιώθω...
Αφού γύρισα, εξήγησα, γιατί ήμουν χάλια, είχα να κάνω γενικές αίματος, ένα 9μηνο... ούτε και θυμάμαι από πότε?
αιματοκρίτης 32... αποθήκες? άδειες...
Σέρβις κάνουμε στο αυτοκίνητο, σέρβις στο σπίτι.. κτλ ... ε και εμείς σερβις χρειαζόμαστε... και φροντίδα.. και προδέρμ!
Ο καθένας κάνει ότι του αρέσει, ότι θέλει και ότι νομίζει ότι τον βοηθάει...
Θέλει όμως ασταμάτητη συνεχή προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα!
Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε! Να μην τα παρατάμε...
Τα γράφω όλα αυτά, γιατί προβληματίστηκα αρκετά, δεν μου αρέσει να φανατίζομαι, και ρώτησα και μίλησα... ακόμα και με τον αθλητή, (ειμαι πελάτισσα στα βιολογικα προιοντα,) που παιρνει βιταμίνες, και εχει παει στον ντοκτορα, διότι ε΄χει και αυτός διάφορα θέματα, και μου είπε ότι αν μία μέρα δεν φάει τα αλκαλικα του, τότε, την επομένη είναι χάλια...
τα συμπεράσματα δικά σας!
καλή συνέχεια, λοιπόν σε όλους μας...
καλή δύναμη, επιμονή και υπομονή!!