• Nα'μαι και γω στην παρέααα...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #108154  από greekinholland
 Σάβ Δεκ 20, 2014 6:55 pm
Καλώς ήρθες στη παρέα μας, αν και πραγματικά δεν θα ήθελα να ερχόταν κανένας άλλος σε αυτή τη συντροφιά της ΣΚΠ. Ας είναι, από προσωπική εμπειρία, στο τριήμερο σχήμα που έκανα το Σεπτέμβριο, θα έλεγα από τη δεύτερη μέρα είχα διαφορά. Για πλήρη σχεδόν ανάρρωση από τα διάφορα της ώσης, μουδιάσματα κτλ σχεδόν πήρε 1,5 μήνα σε μένα. Καλή δύναμη :smile-muscle: :smile-muscle: :smile-flower: :smile-flower:
 #108155  από fish1982
 Σάβ Δεκ 20, 2014 8:10 pm
Γεια σου greekinholland!!!Nα σαι καλα και συ σ ευχαριστω! :smile-happy:

κατάλαβα πάνω κάτω εκεί είναι δηλαδή τις περισσότερες φορές..
 #108156  από fish1982
 Σάβ Δεκ 20, 2014 8:54 pm
Διάβασα σήμερα πολλές ιστορίες σας και όντως φωτίζεσαι από τις διάφορες εμπειρίες αυτό που μου έγραψε κ η Κωνσταντίνα και καταλαβαίνεις πως πολλοί τελικά κάπως έτσι το διαγνώσαμε :smile-muscle:

Άντε φίλοι μου,καλή μου αρχή και καλή μας δύναμη!!
Σας ευχαριστώ!!! :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-kiss:
 #108173  από Γιάννης
 Κυρ Δεκ 21, 2014 6:33 pm
Γεια σου fish, περίεργο να μην υποψιαστείς τίποτα αν και του κλάδου, ίσως υποσυνείδητα προστάτεψες τον εαυτό σου από πρόωρο άγχος και χημεία. Καλή πορεία σου εύχομαι.
 #108175  από Dhm
 Κυρ Δεκ 21, 2014 9:15 pm
Εε μετά από λίγες μέρες θυμάμαι μου πέρασε το τόσο έντονο. Να μην μπορώ δηλαδή να κρατήσω το μολύβι. Τώρα πιάνω που και που τον εαυτό μου να κάνω χάλια γράμματα αλλά δεν δίνω σημασία.
 #108180  από fish1982
 Δευ Δεκ 22, 2014 12:37 am
Γειά σου Γιάννη!:-)Να σου πω...κάποια στιγμή φυσικά και μου πέρασε απ το μυαλό, αλλά έτσι και έφυγε για τη ΣΚΠ...ήταν και η πλύση από τις γνώμες των γιατρών ''δεν έχεις τίποτα δεν έχεις τίποτα'', είναι και στο χαρακτήρα αυτό ε δε θέλει και πολύ να το αφήσεις στην άκρη.Δεν ήμουν ποτέ σχολαστική ούτε και ''υποχόνδρια'' με θέματα υγείας ΔΙΚΑ ΜΟΥ!Το τονίζω αυτό!
Και για αυτό δεν πήρα ποτέ την πρωτοβουλία να επιχειρήσω μια μαγνητική,αν αυτό εννοείς :smile-wink:

Αλλά τελικά μπορεί να είναι και η εξήγηση που δίνεις,το υποσεινήδητο?ποιός ξέρει..
Ίσως και καλύτερα γλίτωσα άγχος και χημεία και αυτό σωστό είναι που λές!!

Dhm thanks για την απάντηση,τα κρατάω :smile-wink: και γω από σήμερα όντως νιώθω διαφορά προς το καλύτερο!!!
 #108181  από ekastell
 Δευ Δεκ 22, 2014 10:38 am
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ψαράκι. Σου εύχομαι να είσαι καλά κα να ξεπεράσεις όσα περνάς και να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Λίγο πολύ περάσαμε όλοι παρόμοιες καταστασεις. Το καλό με σένα είναι ότι ξεπέρασες διάφορα χωρίς κορτιζόνες και φαντάζομαι χωρίς μόνιμες βλάβες. :smile-flower: :smile-kiss: Αυτό δίνει πολά αισιόδοξα μηνύματο!!!!!!. Να το θυμάσαι.

ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ
 #108186  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Δεκ 22, 2014 2:04 pm
:smile-hi: ΨΑΡΑΚΙ !!! Δεν εχω να σου πω κατι παραπανω . Τα φιλαρακια τα ειπαν ολα !!! Ελπιζω να καταλαβες οτι ειμαστε εδω ....Συζηταμε τα παντα ....Αφου , καταλαβαινουμε απολυτα ο ενας τον αλλον....Συνηθιζω να λεω '' ....νοιωθω τον πονο σου ....γιατι ειναι ιδιος με το δικο μου πονο'' ! Σου ευχομαι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!! Να χαιρεσαι το παιδακι σου ...Τα παιδια μας δινουν ΔΥΝΑΜΗ και ΚΟΥΡΑΓΙΟ ...... :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
 #109119  από fish1982
 Τετ Φεβ 04, 2015 6:19 pm
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.Ελπίζω να είστε όλοι καλά... :smile-wink:
Μετά από πολλές ημέρες ταλαιπωρίας και ψαξίματος πέρασα από εδώ να πω τις εξελίξεις.Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ γιατί όταν είχα πρωτογράψει ήμουν στεναχωρημένη και αγχωμένη,τα λόγια και οι σκέψεις σας όμως ήταν πολύτιμα για εμένα.Δεν έμπαινα συχνά στο forum γιατί αγχωνόμουν αλλά η βοήθεια είναι ανεκτίμητη τελικά από τις πληροφορίες που βρίσκει κανείς από τις καταθέσεις εμπειριών και τα εμψυχωτικά μηνύματά σας μια γιατριά τουλάχιστον για εμένα :smile-flower:

Αποφάσισα να παραλάβω τις απεικονιστικές εξετάσεις και όλες τις υπόλοιπες που είχαν γίνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύτηκα και ξεκίνησα να το ψάχνω μόνη μου όπως θα έκανα σε έναν ασθενή με λίγα λόγια όπως είχατε πει ΄΄γιατρός του εαυτού μου''..μόνο έτσι θα έβγαζα άκρη, το έβλεπα...Πήγα σε νευρολόγο εμπιστοσύνης τα βάλαμε όλα κάτω το ιστορικό μου, τα συμπτώματά μου σε όλον τον οργανισμό, τις εξετάσεις που είχα ήδη στα χέρια μου και καταλήξαμε με βάσεις πιο εξειδικευμένες που έγιναν πως έχω κάποια αγγειίτιδα που εχει δημιουργήσει τις απομυελινώσεις στο κεντρικό νευρικό σύστημα.Πέρασα μέρες νοσηλείας μέσα σε νοσοκομείο,με επισκέφθηκαν και με εξέτασαν κλινικά γιατροί πολλών ειδικοτήτων (ρευματολόγοι, δερματολόγοι, πνευμονολόγοι κτλ).Ακόμα εκκρεμούν και άλλες εξετάσεις θα πάρει καιρό για να βρουμε ΑΚΡΙΒΩς σε ποιά πλαίσια είναι η αγγειιτιδα (πρωτοπαθής ή δευτεροπαθής) αλλά σίγουρα αυτό και μόνο διαφοροποιεί τελείως τη θεραπεια που θα ακολουθήσω.
Για αυτό πρέπει να το ψάχνουμε πολύ το θέμα.Μπορεί να είναι πολύπλοκο μπορεί και όχι.Αλλά αξίζει για τη τζάμπα ταλαιπωρία,την καθυστερημένη διάγνωση τα λάθος φάρμακα και τις λάθος διαγνώσεις.

Προσωπικά, το λέω, δεν ήξερα πως εικόνα απομυελίνωσης κάνουν οι αγγειιτιδες, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η σαρκοείδωση κτλ...δεν κάνει μόνο η ΣΚΠ....αλλά όσο ζει κανείς μαθαίνει.Είναι αξιοσημείωτο γιατί η γιατρός στο νοσοκομείο που ήμουν χωρίς να το ψάξουμε παραπέρα ήταν έτοιμη να μου χορηγήσει θεραπεία σκλήρυνσης.Από δική μου απόφαση δεν δέχτηκα και το έψαξα.Έκανα και κάτι σωστό σκέφτομαι τώρα πια. :smile-wink:

Και συνεχίζουμε μέχρι να έχω νεότερα...
Σας φιλώ :smile-wink:
 #109120  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Φεβ 04, 2015 6:33 pm
:smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: