• Γλώσεψα την μπέρδα μου

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #107021  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Οκτ 23, 2014 3:59 pm
Γιάννης έγραψε:Το είπα σήμερα στη γιατρό μου (το άκουσε και live) και μου είπε ότι δεν είναι σύμπτωμα της σκλήρυνσης
Ναι είναι από το εγκεφαλικό :smile-sleepy: :smile-tongueout:
 #107026  από Γιάννης
 Πέμ Οκτ 23, 2014 8:16 pm
Μαριάννα έγραψε:τώρα μονο κάνει κορτιζόνη κάθε μήνα και δεν κάνει εστίες αλλά η επιδείνωση συνεχίζεται αργά και όπως λεει και ο άντρας μου "καθε πέρσι και καλύτερα"...
Και όπως έχει πει ο αγαπητός νεροχύτης, "συνηθίζουμε το χάλι μας" Μαριάννα μου

Κωνσταντίνα έγραψε:Ναι είναι από το εγκεφαλικό
Όου γιες :lol:
 #107092  από nora tora
 Δευ Οκτ 27, 2014 1:18 am
Γιάννης έγραψε:Εδώ και καμιά βδομάδα μπερδεύομαι την ώρα που μιλάω και αισθάνομαι ότι πρέπει να κατεβάσω ταχύτητα ώστε να βγεί σωστά η λέξη αλλά και πάλι είναι σαν να δένεται η γλώσσα κόμπο και η γαμολέξη δε βγαίνει σωστά.
Λέτε τελικά να έχω περάσει στην μαλακοπαθώς (χο χο) προϊούσα; :smile-headbang:
Για πείτε παρόμοιες εμπειρίες
Αγαπητό φιλαράκι...

Κι εγώ το πρώτο διάστημα που μου παρουσιάστηκε η οπτική νευρήτιδα είχα τέτοια συμπτώματα. ... λίγες φορές μεν και ευτυχώς σταμάτησαν....
ένα άτομο με κορόιδευε επαναλαμβάνοντας την "μπούρδα" μου γελόντας .....
Δεν το χρέωσα τότε στην ΣΚΠ.... δεν ήξερα...

Τώρα όλα οκ!!!! ;-)
 #107129  από βικυ
 Τετ Οκτ 29, 2014 10:02 pm
Γιάννη γλωσσευω την μπέρτα μου :lol: πολύ συχνά και σε μεγαλύτερο βαθμό όποτε βιάζομαι ή εκνευρίζομαι.

Όταν μου συμβαίνει αυτό προσπαθώ να μιλώ ποιο αργα και να συγκεντρωνομαι στην λέξη που ακολουθεί.
Αυτό λιιιιιιγο με βοηθά.
Μπέρτα είναι και γλωσσευει μην σκας, εγώ το εχω συνηθίσει.