neroxytis έγραψε:Desie το πιθανότερο είναι να έχεις μια φλεγμονή. Και το παραμικρό πρήξιμο (οίδημα ιατριστί) σε καίριο σημείο δημιουργεί δυσανάλογα έντονα συμπτώματα, ενώ λόγω της "δυσκολίας πρόσβασης" των ουσιών στην περιοχή, η όποια επούλωση διαρκεί περισσότερο από άλλα μέρη του σώματος.
Πόσο διαρκεί;
Δεν ξέρω ούτε εγώ ούτε κανένας μπορεί.
Θα ξεπρηστεί;
Σίγουρα!
Πότε;
Δεν ξέρω! (δες παραπάνω)
Τι θα αφήσει;
Δεν ξέρω! Συνήθως κάτι αφήνουν, αλλά μπορεί να μην αφήσει και τίποτα. Ξανά, δεν ξέρω!
Το έχεις πάθει κι εσύ ή μου το παίζεις μάγκας εκ του ασφαλούς;
Ω ναι, το έχω πάθει. Κωλοκατάσταση. Μακάρι να είχα κάποιον να μου πει να προσέξω μύες, αρθρώσεις και οστά!
Γιατί νοιώθω χειρότερα κάθε μέρα;
Η φλεγμονή φουσκώνει, φουσκώνει, φουσκώνει και μετά ξεφουσκώνει, ξεφουσκώνει, ξεφουσκώνει. Όσο φουσκώνει θα νοιώθεις χειρότερα, όσο ξεφουσκώνει καλύτερα.
Μα πήρα κορτιζόνη! Γιατί φουσκώνει;
Η κορτιζόνη επιταχύνει το φουσκωξεφούσκωμα. Δεν κάνει κάτι άλλο ούτε αναιρεί την αιτία που οδήγησε στο φούσκωμα. Άσε που η πρόσβαση εκεί είναι δύσκολη, αν και η κορτιζόνη δρα περισσότερο συστεμικά σε όλο το σώμα και δε την τοσοχρειάζεται.
εσυ σαι περιβολι,οχι νεροχυτης παιδι μου.σ ευχαριστω απ την καρδια μου κ ολους σας.ειναι δυσκολο πολυ νιωθω οτι τρελαινομαι.καποιος που το χει ζησει μονο το καταλαβαινει!!!!!πειτε μου κι αλλα βοηθαει![]()
Φταίω σε κάτι; Μήπως η αρνητική ψυχολογία;
ΟΧΙ! Ούτε το προκάλεσες, ούτε φταις σε κάτι, ούτε περνάει με θετικές σκέψεις. Πρέπει να κλείσει τον κύκλο του. Επειδή είναι κωλοκατάσταση και κανείς δεν είναι από σίδερο, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια αν νοιώσεις ότι τη χρειάζεσαι, για να περάσει πιο ήπια για σένα. Mην αφήσεις να σε πάρει πολύ από κάτω. Δε χρειάζεται.
Ξανά περαστικά!