• Αντιμετώπιση ΣΚΠ χωρίς φάρμακα, εμπειρίες...

• Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #105896  από Elianna
 Πέμ Σεπ 11, 2014 6:03 pm
κατερινα 55 έγραψε:Το θέμα μας έχει "βασανίσει" πολλάκις :smile-giggle:
Απαντήσεις;;;;Συμπεράσματα;;;; Δ Ε Ν....... :smile-lipssealed:

viewtopic.php?f=10&t=3302&start=20
Κατερίνα μου το διάβασα... όχι όλο, μετά από λίγο άρχισα να εκνευρίζομαι να σου πω την αλήθεια από τη συζήτηση. Δεν συμφωνώ ότι ο διάλογος για την αποδοτικότητα των φαρμάκων δεν πρέπει να γίνεται γιατί τρομάζει κάποιους. Κατά τον ίδιο τρόπο η εγκυκλοπαίδεια είναι πολύ τρομακτική και πολλά άλλα επίσης είναι πολύ τρομακτικά όπως ολόκληρο το ίντερνετ και το βιβλιαράκι που μας δίνουν μαζί με τα φάρμακα.
Ο καθένας έχει την επιλογή να σταματήσει να διαβάζει ανα πάσα στιγμή. Δεν είμαστε εδώ ούτε για να μαλώνουμε μεταξύ μας, ούτε για να νταντεύουμε κανέναν. Κι εγώ φοβάμαι πάρα πολύ όταν διαβάζω για τις μακροχρόνιες παρενέργειες των φαρμάκων. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν υποχρεώσω τους πάντες να μην μιλάνε γι'αυτές τότε θα πάψουν να υπάρχουν. Δική μου υπευθυνότητα είναι να απομακρυνθώ από όσα δεν μπορώ να διαχειριστώ, όχι να τα εξαλείψω γιατί με τρομάζουν.
Μια συζήτηση για το τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο προφανώς και δεν έχει νόημα, γιατί δεν υπάρχει χειρότερο και καλύτερο. Ο καθένας αποφασίζει τι είναι καλύτερο για τον εαυτό του και αυτό δεν έχει καμία απολύτως σχέση και καμία απολύτως συνέπεια στους υπολοίπους.
Δεν είχα σκοπό να αναρτήσω ένα ποστ που θα φέρει αντιπαράθεση. Τις εμπειρίες όσων δεν παίρνουν φάρμακα ζήτησα, τις εμπειρίες μόνο, καμία συζήτηση για το αν πρέπει ή όχι να παίρνουμε φάρμακα ή για την αποδοτικότητά τους. Δεν βλέπω και πολλές ομοιότητες με τον διαπληκτισμό που διάβασα μόλις τώρα, θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun:
adrCy έγραψε:
Elianna έγραψε: Το τζινγκο δεν το είχα ξανα ακούσει, θα το δοκιμάσω!
http://www.back-to-nature.gr/2012/12/gi ... a.html?m=1
Thanks adrCy, όταν ξαναπάω στο φαρμακείο θα το δοκιμάσω!