• 3ημερο σχήμα κορτιζόνης

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #105353  από βικυ
 Τρί Αύγ 19, 2014 1:36 pm
Γιαννη,μαλλον εχεις φυγει για τις διακοπες σου....
Ευχομαι να εισαι καλυτερα και οταν επιστρεψεις να εισαι περδίκι.....μαλλον καλυτερα....περδίκος. :smile-flower:
Οσο για τα μουδιασματα....σε εμενα αργησαν να φυγουν ομως εξαφανιστηκαν εντελως χωρις κορτιζονη :naughty: ειχε μουδιασει ολη η δεξια μου πλευρα, απο τα δαχτυλα του ποδιου μεχρι το φρυδι......ημουν αδιαγνωστη τοτε και με αφορμη το γεγονος αυτο διαγνωστηκα.
Αρα,εσυ που εκανες το φλασακι σου θα συνελθεις συντομα.....και δεν θελω αντιρρησεις..... :hand:
Αποφασιζω και διαταζω:Εισαι ηδη καλυτερα και οταν μας ξαναγραψεις θα εισαι ...περδίκος!
Στα κινητικα που ειχα....τα προχθεσινα θυμασαι.....στο πρωτο πενθημερο ληψης κορτιζονης δεν ημουν περδίκα, ομως ημουν πολυ καλυτερα!
Εσυ τωρα θα συνδυασεις τα δυο παραπανω περιστατικα μου και θα κανεις αυτο που διεταξα.....μην τα ξαναγραφω τωρα....συμφωνοι??? :smile-giggle:
Καλες βουτιες και προσοχη στις τσουχτρες!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #105357  από Γιάννης
 Τρί Αύγ 19, 2014 2:39 pm
Δεν έφυγα ακόμα Βικούλα, χθες βράδυ ξεκίνησα και το lyrica το οποίο μαλακωδώς βιάστηκα να σταματήσω πριν λίγο καιρό και σήμερα είμαι για τα πανηγύρια, ελπίζω μέχρι 1η σεπτέμβρη που θα φύγουμε να έχω στρώσει... :smile-beer:
 #105361  από βικυ
 Τρί Αύγ 19, 2014 3:56 pm
Το ιδιο ευχομαι και ελπιζω συγκατοικε.
Αντε.....μην στενοχωριεσαι......ολα θα πανε καλυτερα!!!!!! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #105366  από sofia13
 Τρί Αύγ 19, 2014 6:25 pm
Γιάννη , μη το βάζεις κάτω με τίποτα. Από άλλη στόφα είσαι ΄σύ καθόλου συνιθισμένη.
Κι΄αυτό θα περάσει Γιάννη. Έκανες το φλασάκι κορτιζόνης και καταλαβαίνω πώς περιμένεις γρήγορη απαλλαγή απ΄τα παλιοσυμπτώματα τα καινούργια για σένα.
Θα σου πώ μόνο τη δική μου εμπειρία. Όταν κατάλαβα ότι έκανα ώσεις ακόμη και με την τελευταία ιντερφερόνη, τα πήρα άσχημα πού τσάμπα τρυπιόμουν για χρόνια.
έκανα λοιπόν μία κορτιζόνη το μήνα ενδοφλέβια και συγχρόνως έπαιρνα Lyrika . Γιά 6 μήνες αυτά.Μετά θα έμπαινα στο πρόγραμμα για gylenia που ποτέ δε μπήκα, γιατί ακολούθησα τη γνωστή ενναλακτική αγωγή της litsas
Όμως νομίζω ότι το Lyrika με βοήθησε πολύ τότε, να ξαναβρώ ισορροπίες ακόμα και του νού πού κόντεψα να χάσω.
Προσπάθησέ το πάλι Γιάννη και μακάρι να σου πάει καλά ...
Είναι κι΄ο καιρός παράξενος εδώ και μήνες και κάποιους μας έχει ρίξει , αλλά δεν θα της περάσει ''αυτής'' της ανυπόληπτης.
Ξέπεσα κι΄εγώ με το κάταγμα ισχύος , ξανάπεσσα και καταμελάνιασα, με μπαστουνάκι βγαίνω έξω τις σπάνιες φορές που μπορώ να βγώ , αλλά κάτω δε σκοπεύω να το βάλω ποτέ !!!!!!!!
Έλα δε θέλω ν΄ακούω απαισιόδοξα λόγια ΑΠΟ ΣΕΝΑ αρχηγέ μου.
' ντάξει;;;
Τα λέμε ως τη μία του Σεπτέμβρη και φιλιά στη Λίζα την υπέροχη !!!
:smile-tongueout: :smile-kiss: :smile-muscle:
 #105370  από Γιάννης
 Τρί Αύγ 19, 2014 8:23 pm
Τέλος Σεπτέμβρη άκουσα ότι παίρνεις Βίκυ και κατεβαίνετε, ισχύει;
 #105375  από litsa
 Τρί Αύγ 19, 2014 10:39 pm
ααααααααααα!!!!!!!!!!!
 #105378  από βικυ
 Τετ Αύγ 20, 2014 8:28 am
Γιάννης έγραψε:Τέλος Σεπτέμβρη άκουσα ότι παίρνεις Βίκυ και κατεβαίνετε, ισχύει;
Γιαννη..........ακους και φωνες????Αααααα δεν ξερω αν αυτο υποχωρησει με την κορτιζονη :think:
:smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle:

υ.γ.Μεγα Σουρτουκι....θα πας παλι στην πρωτευουσα????
 #105381  από Γιάννης
 Τετ Αύγ 20, 2014 10:01 am
Αυτό άκουσα, αυτό λέω, ελάτε να πάμε για μπριζολάκια

Τώρα που είπα μπριζολάκια θυμήθηκα το χθεσινό γεύμα (ΑΝΑΛΑΤΑ μακαρόνια με ΑΝΑΛΑΤΗ κόκκινη σάλτσα βασιλικού) και με πιάνουν τα κλάματα :angry-screaming:
 #105382  από βικυ
 Τετ Αύγ 20, 2014 10:33 am
Γιαννη,δοκιμασε και εσυ το υποκαταστατο αυτο!
Εικόνα
Μαγειρευα αναλατα και μετα προσθετα στην μεριδα μου αυτο.
Ετσι δεν μου ελειψε καθολου!
Δοκιμασε το δεν θα χασεις!
 #105384  από Γιάννης
 Τετ Αύγ 20, 2014 10:46 am
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι της αλατιέρας αλλά το τελείως ανάλατο είναι για κλάμαααα

Υπάρχει στα SM;
Δεν μπαίνει στο μαγείρεμα;