Ρε παιδια απο την τσεπη τους τα βγαζουν ..... μπορώ να των κανω κάτι ( νομικά) μου την κάνουν δευτερη φορά την πρωτη πηρα 30 εκανα εφεση πηρα 50 περιμενα 10μηνες να πληρωθώ και ξαφνικα με περναει τριτη φορα και μου κανουν το 30 40 το 50 πουθενά και ολα αυτα στα 2 χρόνια .
jimmis32 έγραψε:Ρε παιδια απο την τσεπη τους τα βγαζουν ..... μπορώ να των κανω κάτι ( νομικά) μου την κάνουν δευτερη φορά την πρωτη πηρα 30 εκανα εφεση πηρα 50 περιμενα 10μηνες να πληρωθώ και ξαφνικα με περναει τριτη φορα και μου κανουν το 30 40 το 50 πουθενά και ολα αυτα στα 2 χρόνια .Δεν τα βγαζουν απο την τσεπη τους . Ομως , θελουν να δειξουν ''καλη διαγωγη '' προς το ''κρατος προνοιας'' . Μερικοι απ'αυτους ειναι πολυ κακοι ανθρωποι . Οσο για σενα ...Επιμενω ! Δεν εχει δικαιωμα να ζητησει να αλλαξει το ποσοστο αναπηριας ! Απλως ΔΕΝ θελει να πληρωσει και βρισκει καποια δικαιολογια . Αν μπορεις , ζητησε να σου πουν για ποιο λογο γινεται η παραπομπη σου . Αληθεια , απο τι πασχεις ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΥΓ.Σου εστειλα προσωπικο μηνυμα .