• ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #104173  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 01, 2014 3:34 pm
tinajazz έγραψε:ΑΝΝΑ σε ευχαριστω μολις μου ελυσες μια απορια που ψαχνομουνα καιρο!!! ποια η διαφορα επ αοριστον με εφ ορου ζωης!!!
μαλιστα... και τι κανω τωρα? δεν μπορω να τους πω καντε το μου εφ οριυ ζωης και οχι επ αοριστον!!! πως να το πω αυτο μεσα στην επιτροπη?
εδω δεν ξερω καν αν το 5 ετιας μου το αλλαξουν η με ξανααφησουν ετσι... φανταζεσαι να μου το μειωσουνε??????????????

δεν ξερω τι να κανω, τοσο αγχος...
Μην ανησυχεις κοριτσι μου ! Η περιφημη λιστα των ....43 , ονομαζεται ''ΛΙΣΤΑ ΜΗ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ '' .Και παλι ,σου ευχομαι καλα αποτελεσματα !
 #104175  από LL--MM
 Τρί Ιούλ 01, 2014 7:54 pm
Kαι η μη επανεξεταζόμενη αλλάζει, αν όχι μόνο μ'εγκύκλιο, έστω και με διάταγμα. Το "εφ'όρου ζωής", εφ όσον ύπάρχει στο νόμο αυτόν, αλλάζει κι αυτό: Πως; Με τροποποίηση του νόμου, φυσικά: Φτάνει να τον περάσουν από τη βουλή...

Ερώτημα: Σε ποιές περιπτώσεις προβλέπεται, στο κείμενο αυτό, η διάρκεια "εφ 'ορου ζωής"; Δηλαδή, γιά ποιές παθήσεις; Διότι άν δεν προβλέπεται πουθενά ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ ΑΥΤΟ, μην το ψάχνετε... Κρατηθείτε στο "αορίστου χρόνου".

Αν όμως προβλέπεται, αλλά όχι για τη βαριά διανοητική καθυστέρηση, έχετε κάθε λόγο να πάτε να ρωτήσετε γιατί, με ποσοστό που δεν αμφισβητείτε και που έδωσε η ΑΡΜΟΔΙΑ επιτροπή, γιατί δεν βρίσκεστε, στον αριθμό 13, όπως ο νόμος ορίζει, στον κατάλογο των παθήσεων αυτών: ώστε να μην τους έρθει να ξανανοίξουν το φάκελο...

Ομολογώ ότι το όνομα της επιτροπής (β'βάθμια) με φοβίζει κάπως: Πρέπει να τους επαναλαμβάνετε, όσες φορές χρειαστεί, ότι δεν αρνείστε το ποσοστό που σας έδωσαν. Καλό κουράγιο!

Η γιαγιά η Κασσάνδρα