• εοππυ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #99590  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Φεβ 07, 2014 8:21 pm
tarirs έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
Κώστας έγραψε:Παρ΄ όλη την συνεχιζόμενη απεργία κάποιες επιτροπές γίνονται. Είναι προφανώς θέμα τύχης να πέσεις σε κάποια απ΄ αυτές, αλλά η πιθανότητα υπάρχει!
:smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-crying: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-headbang: :smile-angry: :smile-angry: :smile-angry: Ολη η ζωη μας ...ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ !!!!!! Μονο που ...ΔΕΝ μπορουμε πια να την υπολογισουμε ...Τα Μαθηματικα σηκωνουν ψηλα τα χερια ....και τα ποδια.... :smile-devil:
ΑΝΝΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΨΗΛΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΔ......ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ...100 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ...
:smile-shake: Εγω ΟΧΙ !!!!!!!! Δεν καθομαι να με ......Για την επιστημη μιλαω ...για ολες τις επιστημες ....ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ....και τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ , κυριως...
 #99596  από Κώστας
 Σάβ Φεβ 08, 2014 12:56 am
tarirs έγραψε:ΑΛΛΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ...100 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ...Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ...
Ας δοκιμάσουμε και τους επόμενους. Πιστεύετε ότι έχουμε να χάσουμε κάτι παραπάνω;! Αφού είτε με ανοιχτά είτε με κλειστά πόδια, αυτό που θέλουν να μας κάνουν το κάνουν και σκασίλα τους. Για πόσο όμως ακόμα!!!
 #99604  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Φεβ 08, 2014 10:24 am
:smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: :smile-tmi: Παντως , εγω ....απο τα 22 μου που αρχισα να ψηφιζω .....ΚΡΑΤΑΩ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ και .....τα ποδια ΚΛΕΙΣΤΑ !!!!! Δεν μετανοιωσα για την ψηφο μου ΠΟΤΕ !!!!!! ΠΟΤΕ !!!!! Μπορει να πληρωνω ΑΚΡΙΒΑ τις επιλογες μου ( πχ.ανεργια ) ομως ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΗ ..............και ΔΕΝ αυτομουτζωνομαι ...ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!
 #99621  από billios
 Σάβ Φεβ 08, 2014 10:43 pm
Με τον σταυρο στο χερι ποτε δεν αλλαξε τιποτα...εκτος αν στο αλλο χερι υπηρχε σπαθι.
Μην μου βγει η ρετσινια για να συνεννοουμαστε,ουτε εννοω κατι ουτε και προτρεπω για τιποτα,απλα κανω εναν λογικο δικο μου συνειρμο.
 #99639  από magda
 Κυρ Φεβ 09, 2014 10:23 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΕΟΠΠΥ ΚΛΕΙΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ
 #99654  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 10, 2014 10:37 am
magda έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΕΟΠΠΥ ΚΛΕΙΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ
:smile-hi: Τα ΚΕΠΑ εποπτευονται απο το ΙΚΑ .
 #99656  από magda
 Δευ Φεβ 10, 2014 11:15 am
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
 #99658  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Φεβ 10, 2014 11:25 am
Θελω να πω οτι τα ΚΕΠΑ , δεν εχουν να κανουν με τον ΕΟΠΥΥ. Μονο οι γιατροι . Δεν ξερω αν κλεινει ο ΕΟΠΥΥ . Ομως, ακομα κι αν γινει αυτο θα βρουν τροπο να διατηρησουν τις επιτροπες . Σιγα μη τις αφησουν........Τετοιο σφαγειο δεν το παρατανε ....