• Καλησπέρα σας...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #6895  από elena
 Τρί Ιούλ 07, 2009 12:24 pm
Elena: ο "Aposperitis" είναι το λαμπρότερο φυσικό σώμα στον έναστρο ουρανό μετά τη Σελήνη. Αν βεβαίως, θες ακόμα να με φωνάζεις Αποστόλη κανένα πρόβλημα....

Ακούγεται πολύ όμορφο!!!!αλλά θέλω όταν μιλάω να αναφέρομαι σε πρόσωπο....
άσε ...μπορεί να το συνηθίσω :?: :(
 #6954  από Aposperitis
 Πέμ Ιούλ 09, 2009 9:47 pm
Ευχαριστώ κ πάλι για το καλοσώρισμα!!!

Elena:Εχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά μάλλον δεν είμαι ακόμα έτοιμος για να παρουσιαστώ αλλιώς....

Elina:Δεν το έχω σκεφτεί κ πολύ αυτό περί ανίατης... αλλά το 0% συμμετοχή είναι ένα "θετικό" θεωρώ στην όλη μας κατάσταση...
Πάντως το να σκέφτεσαι το ανίατη δεν έχει νόημα θεωρώ, γιατι δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί τη μέρα που μας ξημερώνει, πόσο μάλλον σε μερικά χρόνια.
Ελπίζω να μην σε ζάλισα με "φιλοσοφίες"....

αλέξανδρε: Γεια σου Τ/Θ....
 #6956  από litsa
 Πέμ Ιούλ 09, 2009 10:59 pm
welcome!! :) ;)
 #6957  από manos81
 Παρ Ιούλ 10, 2009 8:54 am
kalos orises apostole!aposperitis?aposperitis???kati apo kriti mou thimizei..apo pou eise alithia?
 #6959  από elena
 Παρ Ιούλ 10, 2009 9:31 am
Εντάξει,έχεις όσο χρόνο θέλεις....εμείς δεν σε πιέσαμε...σε πιέσαμε?
για πότε λες? :D :D :D (πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθείς!)
 #6964  από Aposperitis
 Παρ Ιούλ 10, 2009 10:02 pm
mano 81: Δεν έχω καμία σχέση με Κρήτη. Καταγωγή απο ΓΙΑΝΝΕΝΑ και γεννήθηκα - μένω στην Αθήνα.

Elena:
Θα δείξει... :(
 #6976  από sia_thessal
 Σάβ Ιούλ 11, 2009 5:12 pm
Καλησπέρα Αποσπερίτη, μην νοιάζεσαι όπως και να μας συστηθείς εμείς σε καταλαβαίνουμε, τα προβλήματά μας είναι κοινά και τελικά ξέρεις τι? Γιατί να μην ξέρουν οι άλλοι ποιοί ήμαστε και ποιό είναι το πρόβλημά μας? στο κάτω κάτω είμαστε αυτοί που ήμαστε ξανθοί μελαχροινοί κοντοί ψιλοί χοντροί αδύνατοι όμορφοι άσχημοι αλλά ήμαστε περήφανοι και έχουμε ΣΚΠ και ήμαστε γενναίοι γιατί δεν το βάζουμε κάτω. Ήμαστε παράδειγμα προς μίμηση. :) Εντάξει δεν λέω υπάρχουν και άσχημες στιγμές :( αλλά..... :) χαμογελάμε
 #7015  από aoratos
 Δευ Ιούλ 13, 2009 11:20 am
Καλωσόρισες Αποσπερίτη, λίγο αργοπορημένος είμαι αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. :lol: