• ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΠ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #97974  από eleni POL
 Τετ Δεκ 18, 2013 11:54 am
Μια κήλη δίσκου στον αυχένα δικαιολογεί όλα τα συμπτώματα.Λιγα άτομα του στενού περιβάλλοντος,μερικοί καλοί φίλοι που θεώρησα οτι θα το άντεχαν,μόνο αυτοί το ξέρουν.

Δεν υπάρχει λόγος να το μάθουν περισσότεροι,αυτή είναι η δική μου άποψη. :smile-tmi:
 #97980  από costas1968
 Τετ Δεκ 18, 2013 4:37 pm
nora tora έγραψε:Βρε παιδιά να σας πω την αμαρτία μου????? :smile-sadsmile:

.... δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ άτομο που να του έχω εκμυστηρευτεί αυτό που μου συμβαίνει!!!!! :smile-cool:

Στην μητέρα μου και στον αδερφό μου, έχω πει πως έχω κάτι που μοιάζει με ΣΚΠ και ότι θα μου περάσει!!!!!

Σε συγγενείς, φίλες - φίλους ούτε λόγος!!!!! :smile-speechless: :smile-speechless: :smile-speechless:

Φοβάμαι να το πω, νομίζω πως θα στιγματιστώ..... δεν ξέρω.... διστάζω και νομίζω πως θα με κοιτάνε με λύπηση.....!!!! :smile-worried: :smile-worried: :smile-worried:

Σίγουρα με βοηθάει το ότι αυτή την στιγμή είμαι καλά, αλλά αύριο??????

Εσείς τουλάχιστον στην αρχή όταν διαγνωστήκατε, πως το αντιμετωπίσατε????

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας....
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ.
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 45 ΕΤΩΝ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ ΤΟ 1993.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2006 ΚΑΤΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.(ΠΧ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΑΔΙΣΗΣ).ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑ.ΑΡΧΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ...ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ.
ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 10 ΜΕ 15 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1993 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΠΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ...
Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ!!!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ?ΜΑ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.(ΛΥΠΗΣΗ,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,ΙΔΙΟΤΥΠΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ...)
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΦΑΣ....
ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...
ΤΟ 2006 ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΠΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΗΥ.ΤΙ ΕΚΑΝΑ?ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΛΑΠΟΥΛΑΡΑ...
ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ/ΒΑΔΙΣΗ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΑΒΛΟΣ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΤΙ ΑΠΑΝΤΩ ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ?ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ.ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ...
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!
ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΜΟΡΑΙΔΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ....
ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ!!!!
ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΥΓΑ ΠΑΝΤΩΣ.....
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΚΑΒΑΛΑΡΗ...
KEEP WALKING!!!!!!
BB
:smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
 #97992  από nora tora
 Πέμ Δεκ 19, 2013 2:33 am
Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκρισή σας...
Σας διάβασα όλους με προσοχή!!!!!!

Σχετικά με εμένα όπως έχω αναφέρει πιο παλιά νοιώθω πιο υγιής από ποτέ!!!! Δεν έχω κανένα εμφανές σημάδι
(ως τώρα) ... Στην ουσία υπάρχουν φορές που αρνούμαι να δεχτώ η ίδια αυτό που μου συμβαίνει και ελπίζω σε κάποιο λάθος των γιατρών (τι καλά που θα ήταν) ... δεν είναι και αυτό εφικτό??? Από την άλλη .... Αααααχχχχ

Μου είναι πολύ δύσκολο να το μοιραστώ, όταν ένα μυστικό και μάλιστα τόσο σοβαρό το ξέρουν πάνω από ένα άτομο παύει να είναι μυστικό και θα το μάθουν κι άλλοι - αυτό είναι ΝΟΜΟΣ!!!!

Είμαι μια κοπέλα 30 ετών ανύπαντρη και χωρίς δουλειά!!!! Σίγουρα το να μαθευτεί κάτι τέτοιο δεν θα είναι προτέρημα ούτε για να βρω δουλειά, ούτε ένα παιδί για να κάνω μια φυσιολογική οικογένεια(???)!!!!

Ακούγομαι κάπως το ξέρω.....

Αλλά αυτά με προβληματίζουν και φοβίζουν ταυτόχρονα..... :-( :-( :-(
 #97999  από costas1968
 Πέμ Δεκ 19, 2013 12:43 pm
eleni POL έγραψε:Μια κήλη δίσκου στον αυχένα δικαιολογεί όλα τα συμπτώματα.Λιγα άτομα του στενού περιβάλλοντος,μερικοί καλοί φίλοι που θεώρησα οτι θα το άντεχαν,μόνο αυτοί το ξέρουν.

Δεν υπάρχει λόγος να το μάθουν περισσότεροι,αυτή είναι η δική μου άποψη. :smile-tmi:

Θα εκπλαγείς με το πόσο συμφωνω μαζι σου!!!!
Αυτό με την κήλη στον αυχένα δεν το γνώριζα.
Αλήθεια αυτό δεν θεραπεύεται?
χι χι χι
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #98000  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Δεκ 19, 2013 1:21 pm
nora tora έγραψε:......................................................................................................

Ακούγομαι κάπως το ξέρω.............................................
Ακούγεσαι αληθινή πέρα ως πέρα.Οι ανησυχίες σου έχουν βάση επειδή ζούμε σε μια ρατσιστική κοινωνία, που κυρίως δεν προννοεί για τους πολίτες της.
Είμαστε μόνοι μας και εκτεθειμένοι σε μια τρόικα(όχι μόνο την ξενόφερτη), ανθρωποφάγα!!

Θα έχεις όμως στο νου σου noroula toroula μου, ότι οι σχέσεις για να χτιστούν γερές χρειάζονται αλήθεια.
Δεν μπορείς να κρύψεις αυτό που έχει συμβεί στη ζωή σου και μιλώ για τη νόσο.
Στα κάθε είδους αφεντικά βεβαίως και δεν το περιγράφεις στο βιογραφικό σου.

Μιλάμε στους άλλους και τους εκμυστηρευόμαστε, τόσα όσα αντέχουμε εμείς οι ίδιοι να πούμε και δεν πιστεύω σε αυτούς που δήθεν δεν αντέχουν να μαθαίνουν κακά νέα :smile-nod:

Να είσαι πάντα έτσι καλά κοριτσάκι και να σου έρθουν όπως τα επιθυμείς :romance-kisscheek:
 #98002  από mplearkouda
 Πέμ Δεκ 19, 2013 2:47 pm
Nora tora κατ αρχή είναι πολύ σημαντικό το ότι δεν έχεις κανένα σύμπτωμα να σε ταλαιπωρεί. Στη θέση σου δεν θα το έλεγα νομίζω Αν και ο καθένας έχει το χαρακτήρα του και αντιδρά διαφορετικά σε κάθε τι. Εγώ για παράδειγμα, πέρασα από διάφορες φάσεις. Μόλις το έμαθα, το είπα και στη δουλειά και γενικά θεωρούσα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κρύψω. Ίσως ένοιωθα και τόσο μεγάλη απόγνωση που ήθελα να το βγάλω από μέσα μου, να φύγει το βάρος. Το βάρος δεν έφυγε, και μερικές εβδομάδες αργότερα πέρασα στην αντίθετη φάση. Ήθελα να το ξέρουν πολύ λίγα άτομα. Ήταν αργά όμως. Το ήξεραν αρκετοί. Στην πορεία,πήρα και 2 φορές μετάθεση στη δουλειά. Στο νέο περιβάλλον, στην πρώτη μετάθεση, δεν το ειπα σε κανέναν. Στο διευθυντή μόνο είπα ότι έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς λεπτομέριες γιατί ήθελα μια διευκόλυνση. Στη δεύτερη μετάθεση που πάλι άλλαξα περιβάλλον, πάλι δε το είπα σε κανένα. Ώσπου μια συνάδελφος διαγνώστηκε κι αυτή δυστυχώς με ΠΟΥ ΣΟΥ, και της είπα ξέρεις, είμαστε ομοιοπαθείς. Εκεί το είπα σε μια ακόμα κοπέλα που κάναμε παρέα. Τώρα αν το ήξεραν και πριν τους το πω δεν έχω ιδεα. Αργότερα αναγκάστηκα να το πω και στη διευθύντρια, για πρακτικους λογους. Αυτή απο την αντίδραση της νομιζω δεν το ήξερε. Τώρα αυτά τα πράματα δεν μένουν μυστικά. Πόσοι άλλοι το ξέρουν δεν το γνωρίζω. Τελικά, προσωπικά τα άτομα που θα ήθελα να το ξέρουν είναι πολύ περιορισμένα. Τώρα στην πορεία αναγκαστικά το μαθαίνουν και κάποιοι άσχετοι για πρακτικούς λόγους. Είναι αναπόφευκτο.
Αυτά..
 #98218  από nora tora
 Σάβ Δεκ 28, 2013 3:17 pm
mplearkouda έγραψε:Nora tora κατ αρχή είναι πολύ σημαντικό το ότι δεν έχεις κανένα σύμπτωμα να σε ταλαιπωρεί. Στη θέση σου δεν θα το έλεγα νομίζω Αν και ο καθένας έχει το χαρακτήρα του και αντιδρά διαφορετικά σε κάθε τι. Εγώ για παράδειγμα, πέρασα από διάφορες φάσεις. Μόλις το έμαθα, το είπα και στη δουλειά και γενικά θεωρούσα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κρύψω. Ίσως ένοιωθα και τόσο μεγάλη απόγνωση που ήθελα να το βγάλω από μέσα μου, να φύγει το βάρος. Το βάρος δεν έφυγε, και μερικές εβδομάδες αργότερα πέρασα στην αντίθετη φάση. Ήθελα να το ξέρουν πολύ λίγα άτομα. Ήταν αργά όμως. Το ήξεραν αρκετοί. Στην πορεία,πήρα και 2 φορές μετάθεση στη δουλειά. Στο νέο περιβάλλον, στην πρώτη μετάθεση, δεν το ειπα σε κανέναν. Στο διευθυντή μόνο είπα ότι έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς λεπτομέριες γιατί ήθελα μια διευκόλυνση. Στη δεύτερη μετάθεση που πάλι άλλαξα περιβάλλον, πάλι δε το είπα σε κανένα. Ώσπου μια συνάδελφος διαγνώστηκε κι αυτή δυστυχώς με ΠΟΥ ΣΟΥ, και της είπα ξέρεις, είμαστε ομοιοπαθείς. Εκεί το είπα σε μια ακόμα κοπέλα που κάναμε παρέα. Τώρα αν το ήξεραν και πριν τους το πω δεν έχω ιδεα. Αργότερα αναγκάστηκα να το πω και στη διευθύντρια, για πρακτικους λογους. Αυτή απο την αντίδραση της νομιζω δεν το ήξερε. Τώρα αυτά τα πράματα δεν μένουν μυστικά. Πόσοι άλλοι το ξέρουν δεν το γνωρίζω. Τελικά, προσωπικά τα άτομα που θα ήθελα να το ξέρουν είναι πολύ περιορισμένα. Τώρα στην πορεία αναγκαστικά το μαθαίνουν και κάποιοι άσχετοι για πρακτικούς λόγους. Είναι αναπόφευκτο.
Αυτά..
Αγαπητή mplearkouda,
Αρχικά να ευχηθώ υγεία και καλές γιορτές!!!!
Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω με αυτή μου την μυστικοπάθεια... το να μετανοιώσω ότι το είπα σε άτομα που δεν θα έπρεπε... και αυτό γιατί η νόσος αυτή δεν είναι μια απλή ίωση που περνάει, δυστυχώς είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια και δεν περνάει ποτέ!!!!!

Για να δεις.... ένα προσωπικό και πρόσφατο βίωμα που είχα...
Πριν ακόμα διαγνωστώ, όταν μου παρουσιάστηκε διπλωπύα και απώλεια όρασης, είχα αναφέρει τα περιστατικά αυτά σε μια φίλη μου της οποίας η μητέρα είχε περάσει τα ίδια όταν ήταν στην ηλικία μου και τώρα είναι καλά!!!

Της ανοίχτηκα λίγο παραπάνω λόγω της μαμάς της για να μάθω λεπτομέρειες, αλλά ποτέ δεν της ανέφερα για ΣΚΠ (ευτυχώς)...
Που λες προχθές έρχετε μια φίλη της μητέρας μου επίσκεψη στο σπίτι στο χωριό (που έχουμε κατέβει για τις γιορτές) και μπροστά μου της είπε καλά βρε "Μαρία-μαμα μου" πάει καλά η "Γιωργία"? Είχε έρθει και με ρώταγε αν η κόρη σου (εγώ δηλαδή) είναι καλά με την όρασή της και τους πόνους που είχε... γιατί της το είπε η κόρη της(της Γιωργίας) που της το είπε η "φίλη" μου (αυτή που ρώταγα για την μαμά της)!!! Εκείνη την στιγμή δεν τα έχασα και απάντησα. .. εσείς πως με βλέπετε μια χαρά δεν είμαι???? Αυτή μου είπε ναι κοριτσάκι μου μην αανησυχείς την έβαλα στην θέση της αλλά να προσέχεις τις κουβέντες σου στο εξής! !!!

Μου ήρθε να την πάρω τηλ και να της τα ψάλω αλλά κρατήθηκα, πού να της έλεγα πως ΠΣΚ θα το είχε μάθει όλο το χωριό! !!!!!!!!

Αλλά δεν θα μου γλυτώσει έτσι της την φυλάω... αλλά σίγουρα δεν θα διατυμπανίσω το δικό της Πρόβλημα υγείας που μου εκμυστηρεύτηκε.....

Με βοήθησε ο θεός...

Αυτά ήθελα να το βγάλω γιατί είναι πρόσφατο και με τρώει.....

ΒΒ
 #98222  από Gorge
 Σάβ Δεκ 28, 2013 4:23 pm
καλεσ γιορτεσ παιδια αυτα συμβενουν οταν θελομε να κριψομε δικαμασ προβλιματα παντα λεμε για τους αλους να ξεχναμε τα δικαμας προβληματα μεγα λαθος
 #98225  από nora tora
 Σάβ Δεκ 28, 2013 4:38 pm
Gorge έγραψε:καλεσ γιορτεσ παιδια αυτα συμβενουν οταν θελομε να κριψομε δικαμασ προβλιματα παντα λεμε για τους αλους να ξεχναμε τα δικαμας προβληματα μεγα λαθος

Καλές γιορτές και με υγεία!!!

Γι αυτό κι εγώ θα συνεχίσω να κρατάω αυτή την στάση, όσο περνάει από το χέρι μου δηλ και μπορώ!!!!!!!!!!

Καλή συνέχεια......

:smile-flower:
 #98228  από greekinholland
 Σάβ Δεκ 28, 2013 4:47 pm
Προσωπικά αν και ακόμα δεν ξέρω καλά καλά ποια μορφή είναι, αν θα κάνω θεραπεία ή οτιδήποτε άλλο. Απλά νοσηλευτικά για 10 μέρες, έκανα ένα σκασμό εξετάσεις και μαγνητικές, εμφανώς δεν έχω απολύτως τίποτα , όπως ακριβώς είμουν πρίν είμαι και τώρα αλλά από τη στιγμή που ζω στο εξωτερικό και με αυτή την ΣΚΠ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, προτίμησα από την πρώτη στιγμή να ενημερώσω τους δικούς μου ανθρώπους στην Ελλάδα. Σε φίλους κτλ δεν έχω αναφέρει κάτι γιατί είμαι μακριά και θα προτιμήσω όταν κατέβω Ελλάδα να μιλήσω στους φίλους μου και να τους βλέπω στα μάτια. Ο καθένας μας έχει το δικό του τρόπο και τις δικές του αντοχές, δεν υπάρχει κανόνας κάνε αυτό ή οχι. Οπότε nora πραγματικά όπως εσύ νομίζεις κάνε τα πράγματα και ότι σεκάνει να αισθάνεσε καλύτερα.