• καιγομαιαιαι....

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #97098  από Dimitris-56
 Τετ Νοέμ 27, 2013 9:56 pm
Την τύφλα τους ξέρουν σε μερικά πράματα....
:smile-drunk:[/quote]
 #97099  από nina1972
 Τετ Νοέμ 27, 2013 10:26 pm
Καλησπέρα και από μένα!!! Εγώ τα παίρνω τα "αντιεπιληπτικά" μου.....τώρα γιατί κάποιοι εδώ δεν εννοούν να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνο αντιεπιληπτικά......άλλο θέμα! Ναι έχω δει βελτίωση και χωρίς παρενέργειες! Α, παρενέργειες κάνει και το Depon! Να το χρησιμοποιώ ως αντιπυρετικό ή όχι;;;; Και ναι για τα "καψίματα" τα παίρνω.
 #97121  από costas1968
 Πέμ Νοέμ 28, 2013 12:32 pm
nina1972 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα!!! Εγώ τα παίρνω τα "αντιεπιληπτικά" μου.....τώρα γιατί κάποιοι εδώ δεν εννοούν να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνο αντιεπιληπτικά......άλλο θέμα! Ναι έχω δει βελτίωση και χωρίς παρενέργειες! Α, παρενέργειες κάνει και το Depon! Να το χρησιμοποιώ ως αντιπυρετικό ή όχι;;;; Και ναι για τα "καψίματα" τα παίρνω.

Καλημέρα. Καλά κάνεις άμα βλέπεις βελτίωση και ανακούφιση από τα συμπτώματα!!!!
:smile-flower:
 #97127  από nina1972
 Πέμ Νοέμ 28, 2013 4:43 pm
costas1968 έγραψε:
nina1972 έγραψε:Καλησπέρα και από μένα!!! Εγώ τα παίρνω τα "αντιεπιληπτικά" μου.....τώρα γιατί κάποιοι εδώ δεν εννοούν να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνο αντιεπιληπτικά......άλλο θέμα! Ναι έχω δει βελτίωση και χωρίς παρενέργειες! Α, παρενέργειες κάνει και το Depon! Να το χρησιμοποιώ ως αντιπυρετικό ή όχι;;;; Και ναι για τα "καψίματα" τα παίρνω.

Καλημέρα. Καλά κάνεις άμα βλέπεις βελτίωση και ανακούφιση από τα συμπτώματα!!!!
:smile-flower:

Έχω δει σημαντική βελτίωση και στη συγκέντρωση και στη μνήμη. Δεν μου πέρασαν τελείως ο πόνος και το κάψιμο στα χέρια και τα πόδια, αλλά είναι καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκα όλο το καλοκαίρι από το σύμπτωμα (αυτό είναι άλλο θέμα) και το ότι ένιωσα καλύτερα με ανέβασε και ψυχολογικά. Παίρνω το γνωστό σε κάποιους από εσάς Lyrica, το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της επιληψίας, του νευροπαθητικού πόνου και της Διαταραχής Γενικευμένου Άγχους. Άρα κάνει για τρια διαφορετικά πράγματα και όχι μόνο για την επιληψία!!! Και το Depon είναι και παυσίπονο και αντιπυρετικό. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ή να το ζωγραφίσω κιόλας;;;;;; Ξέρω πως οι περισσότεροι έχετε βαρεθεί να παίρνεται φάρμακα αλλά μην απορρίπτεται κάτι αν δεν το δοκιμάσετε (εφόσον ο γιατρός το πρότεινε) και μην λέτε στους άλλους να μην το πάρουν γιατί είναι "πολύ κακό φάρμακο" επειδή έτσι είπε κάποιος φαρμακοποιός ή γνωστός γιατρός ή δεν ξέρω τι άλλο! Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες και κανένα δεν είναι αθώο (το ξέρετε καλύτερα από τον καθένα), όμως είναι σύμμαχος και όχι εχθρός μας - και δεν κάνουν σε όλους παρενέργειες. Με συγχωρείται για τον εκνευρισμό, όμως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι προτείνουμε να πάρουμε ή να μην πάρουμε. Εννοείται πως οτιδήποτε παίρνουμε καλό είναι να το συζητάμε με το θεράποντα γιατρό κάθε φορά. Είναι ο πλέον αρμόδιος!
 #97136  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 28, 2013 7:42 pm
:smile-dull: :smile-dull: :smile-dull: :smile-dull: :smile-dull: :smile-dull: Nina πηρες φόρα !!!!!!!Αν μιλας για μενα και τα αντιεπιληπτικα .......τοτε πρεπει να απολογηθω..........!!!!!!! ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι τα αντιεπιληπτικα ΔΕΝ τα δινουν μονο για επιληψια και ......ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ.....ΚΑΙΡΟ .....ΚΑΙ....ακομα παιρνω!!!!!! Για να αντιμετωπισω την...... :smile-mooning: νευραλγια τριδυμου .....Εχω γραψει πολλα σχετικα ....βαριεμαι να τα ξαναγραψω.......Αυτααααααααααααααααααααααααα.............................. :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi: :smile-hi:ΥΓ.Καλο θα ειναι να μην ''πιανουμε απο τα μουτρα '' τους άλλους χωρις να ξερουμε και , γενικως, να μην αρχιζουμε τον...εξαψαλμο χωρις να ξερουμε .......Ετσι ????? :smile-kiss:
 #97153  από yamd
 Παρ Νοέμ 29, 2013 8:27 am
Παιδιά εγώ τα καψιματα τα εχω σχεδόν καθημερινά σε διάφορα σημεία του σώματος. ...εδώ και ενάμιση χρόνο. ..ειδικά στην πατουσα ειναι καθημερινά συνήθως το βράδυ η όταν ηρεμώ η όταν κουραστώ. ..έμαθα πλέον να ζω μαυτα...
 #97200  από desie manous
 Παρ Νοέμ 29, 2013 10:22 pm
γραφω για νεα ενημερωση στο θεμα καγομαι.το εντονο καψιμο εφυγε μετα απο3 4 μερες,εξακολουθω να εχω μια αισθηση ζεστης οταν καθομαι κ οταν πατω το ποδι.χωρις να παρω τιποτα.στο παρελθον εχω παρει κι εγω λυρικα κ ενιωσα οτι με βοηθησε να ηρεμησω γενικα.οσο για το τι γραφουν τα φαρμακα ας μην το ψαχνουμε.φιλη μου επαιρνε σχεδον δυο χρονια αντιεπιληπτικα για σοβαρο προβλημα στη μεση της που φυσικα σχετιζοταν με τα νευρα της περιοχης.γιαυτο λεμε οτι πρεπει να συνταγογραφει ο γιατρος που σιγουρα ξερει,λεμε τωρα,κατι παραπανω.
 #97249  από costas1968
 Κυρ Δεκ 01, 2013 1:02 am
Με την υγρασία τι να κανω?Όταν έχει νοτιά είμαι στα όρια της αναπρίας.όταν έχει βοριά όλα οκ.
Τι διάολο να πάρω?Οι γιατροί 3 λαλούν και 2 χορεύουν...
:smile-thinking:
 #97259  από litsa
 Κυρ Δεκ 01, 2013 9:26 am
πάρε ένα καλό αφυγραντήρα ...... :smile-wink: :smile-thinking: :smile-thinking:
 #97270  από desie manous
 Κυρ Δεκ 01, 2013 10:52 am
εμενα με γονατιζει το κρυο,τρεμουν τα γονατα μου σε σημειο που δεν μπορω να σταθω ορθια .μολις ζεσταθω καλυτερευει.τι ασθενεια ειναι αυτη;