manos81 έγραψε:oi alximies pou kanw itan na kopsw monos mou to xapi...kai na arxisw prospathies meta apo enamisi mina...kai kala ithela na katharisei o organismos mou apo tis ousies tou farmakou.
ta paidia einai teratakia!oloi ta fonazoume teratakia!xaideftika!
ithela na apofigw tin apoktisi enos paidiou pou exei epireastei apo tin lipsi tou gilenya.fovame gia tis anomalies pou tha mporouse na prokalesei to farmako.giafto psaxnome...
to an gia kapio logo exei epireastei to sperma kai den mporw.den mou perase apo to mialo katholou
ρε συ μην κανεις κανεις βλακεις και παιρνεις προτοβουλειες μονος σου ουτος η αλως 45 μερες ειναι λιγος χρονος για την αναγενιση του σπερματος οτι ειχε την πρωτη μερα διακοπης του φαρμακου θα εχει και την 45 ,μετα για να ξαναπαρεις γκιλενια πρεπει να ξεκινισεις απο την αρχη νοσοκομειο ,παρακολουθηση καρδιογραφιματα κτλ
΄Και στο φιναλε δεν υπαρχουν ενδιξεις προβληματος απο το φαρμακο σε αντρες συνιστατε η διακοπη σε γηναικες πριν την συλιψη.
ζωντανο παραδειγμα εγω,η ασθενοσμερμια μου προεκιψε 3 χρονια μετα την γενιση της πρωτης μου κορης και κανεις δεν ξερει γιατι και απο που εαν υπηρχε το παραμικρο προβλημα με το βαρμακο θα μας ενιμερωνε ο γιατρος που εκανε την εξωσοματικη που ειναι κοριφη