• Υπάρχει χώρος για έναν ακόμη επιβάτη;

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #6592  από princeofathens2004
 Δευ Ιουν 29, 2009 12:59 pm
Γεια σου elina

Μην ανησυχείς για την πολυλογία σου. Πιάνει αρκετούς εδώ μέσα. Λίγο το ένα λίγο το άλλο φτάνουν και γίνονται πολλά και σε κάποιον θέλεις να τα πεις.
Εδώ λοιπόν. Λέγε ότι θέλεις και όσα θέλεις.

Για το θέμα σου μην πολυανησυχείς. Το φάρμακο που σου "ταιριάζει" για την ασθένεια θα το βρουν οι γιατροί. Δυστυχώς το ίδιο φάρμακο το δέχεται ο οργανισμός κάποιου ενώ κάποιου άλλου όχι. Υπομονή. Δεν μας βιάζει και τίποτα.
Εσύ όμως πρέπει να μην την βοηθάς. Και είναι απλό πως. Να προσπαθείς να είσαι καλά ψυχολογικά και να προσέχεις δύο τρία πραγματάκια, αυτά που προφανώς σου είπαν και οι γιατροί. Έτσι όλα θα πάνε καλά. Είπα να προσπαθείς να είσαι καλά γιατί είμαστε άνθρωποι. Και θα στεναχωρεθούμε και θα χαρούμε και θα κλάψουμε και θα γελάσουμε και θα αγχωθούμε. Πρέπει όμως να προσπαθούμε για να είμαστε καλά.

Εμείς από τη μεριά μας θα είμαστε πάντα εδώ. Κι όταν θέλεις να μοιραστείς κάτι μαζί μας που σε κάνει και χαίρεσαι ή στεναχωριέσαι κι όταν έχεις απορία για κάτι και ψάχνεις γνώμες - συμβουλές ακόμα κι όταν θέλεις να πεις μια βλακεία για να περάσει η ώρα. Για οτιδήποτε.

Να είσαι καλά λοιπόν και να τα λέμε όποτε θέλεις.
 #6663  από IRENA
 Τρί Ιουν 30, 2009 7:20 pm
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ!!! ΑΝ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ 35 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ ΣΤΑ 25 ΜΟΛΙΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ!!!! ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΟΠΤΙΚΗ ΝΕΥΡΙΤΙΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΨΙΜΑΤΑ,ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...ΑΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ,ΓΙΑΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ Κ.Ο.Κ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΑΨΗΦΙΣΤΑ,ΛΙΓΟ ΑΔΙΑΦΟΡΑ,ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ......ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!! ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟ.....'ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΡΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΜΟΥ....ΧΑ!!!!!
 #6679  από vivi_gia
 Τετ Ιούλ 01, 2009 9:32 am
καλως ηρθες κι απο μενα! Τι να πω απλα να εισαι δυνατη και να το παλευεις. ειναι δυσκολη εποχη το καλοκαιρι. θα βρεις το φαρμακο που σου ταιριαζει και θα εσθανθεις καλυτερα :!: εδω ειμαστε να τα λεμε φιλια :)
 #6700  από elina
 Τετ Ιούλ 01, 2009 2:10 pm
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Ελπίζω κι εγώ να πάνε τα πράγματα πολύ καλύτερα για όλους μας!

Καλή μου LL-MM, μία ερώτηση για σένα, γιατί τόσο καιρό που σας διάβαζα χωρίς να γράφω με έχει φάει η απορία: τι είναι αυτή η ρημάδα η "ψευδοευθυμία";;;

Να είστε όλοι καλά και προσοχή στη ζέστη!
 #6716  από litsa
 Τετ Ιούλ 01, 2009 6:25 pm
καλώς την ελίνα!! :) :D :D
 #6722  από LL--MM
 Τετ Ιούλ 01, 2009 7:37 pm
Από το βιβλίο αναφοράς του Αιγινήτειου "Νευρολογία" (Βασιλόπουλος) με υπογραφή Τσακανίκα: Ανεξέλλεγκτοι γέλωτες, με τους οποίους προσπαθούμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι μπορούμε (ακόμα) να χαμογελάμε σε οποιονδήποτε: Τι θράσος έχουμε, έ; ειναι, κατ΄αυτούς, μια άρνηση της κατάστασής μας, και τής κατάθλιψης που οφέιλουμε να έχουμε... :evil:

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δες το ίδιο το βιβλίο, νομίζω ότι είναι στο κεφάλαιο 36 ή 38, δεν έιμαι σίγουρη...