ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:Παιδιά μην το ψάχνουμε ποιο εύκολο είναι να το παίξεις τυφλός στη Ζάκυνθο.... παρά με σκλήρυνση!!!

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
ΣΤΕΦΑΝΟΣ έγραψε:Παιδιά μην το ψάχνουμε ποιο εύκολο είναι να το παίξεις τυφλός στη Ζάκυνθο.... παρά με σκλήρυνση!!!
gstan28 έγραψε:Καλησπέρα στο forum.. πέρασε σήμερα ο αδερφός μου από επιτροπή ΚΕΠΑ και του είπαν ότι θα πάρει απάντηση σε 1 μήνα.. 1 ολόκληρο μήνα για να περάσουν το αποτέλεσμα στον υπολογιστή; Γιατί τόσο μεγάλη γραφειοκρατεία και καθυστέρηση;
![]()
Επίσης, το ποσοστό που θα του δώσουν θα ισχύει από την ημέρα της αίτησης (9 μήνες πριν) ή από σήμερα, δηλαδή την μέρα που πέρασε επιτροπή;
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.
Γρηγόρης
chris69 έγραψε:ρε παιδια πειτε μου , ισχυει οτι το εξωιδρυματικο επιδομα το παιρνεις μονο μια φορα ??!!!Με αυτό που περιγράφεις δυστυχώς επαληθεύεται αυτό που έχει γραφτεί εδώ
Ετσι ειπαν στη μητερα μου στον ΟΑΕΕ . Επισης ενω εχει τη γνωστοποιηση του ΚΕΠΑ που της δινει 81% ανπηρια και της εχουν εγκρινει 2 επιδοματα , 1 για συμπαρασταση ετερου προσωπου , και το εξω ιδρυματικο , της δινουν μονο το ενα , αυτο για συμπαρασταση ετερου προσωπου