• σταθεροποίηση με ιντερφερόνη

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #93586  από fillcinefil
 Πέμ Αύγ 01, 2013 1:59 am
Αν και εγώ έκανα Βetaferon νομίζω σε μιά ενδιάμεση ώση όταν πήρα κορτιζόνη, δεν σταμάτησα τις ιντρφερόνες. Είναι (νομίζω) διαφορετική η λειτουργία του κάθε φαρμάκου.
Μην ξεχνάτε η ιντερφερόνες, μοιώνουν (αριθμιτικά) τις ώσεις. Δεν τις εξαλλείφουν.
 #93591  από Γιάννης
 Πέμ Αύγ 01, 2013 9:17 am
Κορίτσια (εκτός fil) κάντε μια λίστα με τα ερωτήματά σας σχετικά με το φάρμακο που παίρνετε και θέστε τα στο γιατρό σας. Υπάρχει περίπτωση να μην καλυφθείτε από τις απαντήσεις αλλά κι αυτό κέρδος είναι, αντιλαμβάνεσαι που έχεις μπλέξει :happy-smileyinthebox:
 #93593  από nanablue
 Πέμ Αύγ 01, 2013 10:54 am
@ desie manous
κάνω avonex εδώ και 13 μήνες. ο γιατρός μου μου απαγόρευσε να κάνω την avonex ενώ παίρνω κορτιζόνη. Τώρα για παράδειγμα πήρα το τελευταίο χαπάκι κορτιζόνης και την παρασκευή ξαναξεκινάμε αν και το μούδιασμα δεν εχει φύγει ακόμα. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η ιντερφερόνη θέλει 1-2 χρόνια να δουλέψει. οπόταν μην αγχώνεσαι και άστην να δράσει. σε μένα είπε ότι λογικά θα δώσει το bg12 που θα το δίνουν τον Ιανουάριο.
καλύτερα όμως ρώτησε και τον γιατρό σου. xx

:)