• Αντρικη Υποθεση

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #92214  από Γιάννης
 Κυρ Ιουν 23, 2013 9:55 pm
nikolaras έγραψε:TΟ κοριτσι παει σοφια :P μας εστειλε σημερα μετα απο 9 μηνες για ακομα μια φορα χωρισαμε γιατι η κυκλοθυμια της απλα δεν υπαρχει οποτε μονος σημερα εγω κ το φεγγαρι :P
Είναι εκείνη που λέγαμε την τελευταία φορά; Για πες, τι παίχτηκε;
 #92215  από nikolaras
 Κυρ Ιουν 23, 2013 10:16 pm
Συγνωμη γι την γλωσσα μου .
Τι να πω μωρε για την τρελη κυκλοθυμια τερμα το τι κλαμα εριξα 9 μηνες δεν λεγετε μια καλα μια χαλια μας επριξε τα @@ μεχρι να κατσει εγω δν ηθεοα το 1ο 3μηνο γιατι δ ενιωθα καλα με τον εαυτο μ κ μετα π το παιζε δυσκολη .. Αλλα η γκομενα ειναι τρελη ρε φιλε χαλοαγε η διαθεση της χωρις λογο εκανα τα παντα για να γελαει κ αυτη στην ναρα της απλα μ βγαζε την ψυχη κ δν κτλβνε τπτ απο οσα περναγα απ τα 10 κτλβνε τα 3 κ αν γ@μησε με την αγαπαω αλλα τερμα ζωο μ ειπε κ σημερα οτι δεν σε θελω στην ζωη μου κ αυτο με πληγωσε ασχημα... Στα κομματια να παει εγω θα τα πιω σημερα με μουσικη να γινω λιγιο χαλια κ μετα ηρεμια αντε να φυγω κ χιο να παρω π**λο να ησυχασω
 #92216  από nikolaras
 Κυρ Ιουν 23, 2013 10:19 pm
K ap thn pollh xara pou exw to deksi m xeri einai moudiasmeno :D Tanes gunaikes (sugnwmh kuries mou)
 #92217  από Ιωάννα
 Κυρ Ιουν 23, 2013 10:30 pm
Ρε φιλαράκο.......!!!!!!!!!
Τι εγινε ;;;
Με τόση άνεση ,χιούμορ,και εξυπνάδα που διαθέτεις και να πέφτεις στα πατώματα για κάποια
κακο#@$$#@νη;;;
Ε όχι ρε φίλε!
Σε είχα για πιο έξυπνο!!!!! :teasing-neener:
(συγνώμη που μπήκα αλλά είδα φως... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: )
 #92219  από nikolaras
 Κυρ Ιουν 23, 2013 10:47 pm
Καψουρης τρομαρα μου ολα τ ειχα οι ερωτες με φαγαν
 #92228  από Γιάννης
 Δευ Ιουν 24, 2013 8:40 am
Προσπάθησε να είσαι κι εσύ κατανοητικός γιατί όπως και να το κάνουμε ένας άνθρωπος που κάνει σχέση με κάποιον που έχει το δικό μας πρόβλημα είναι σίγουρο ότι κάνει μια (μικρή ή μεγαλύτερη) υπέρβαση.
 #92242  από sofia13
 Δευ Ιουν 24, 2013 12:06 pm
Νίκο, ελπίζω να ξύπνησες καλύτερα σήμερα και να βλέπεις τα πράγματα ψυχραιμότερα.....
Ελα ανέβασε ψυχολογία και γκάζια. Χθεσινός είσαι; Όχι βέβαια!!!
Ολα καλά θα πάνε ρε Νίκο. Το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό μη χάσουμε μόνο και κουράγιο
πάντα έχουμε να πάμε παρακάτω. ................... :romance-kisscheek: :character-oldtimer:
 #92243  από Ιωάννα
 Δευ Ιουν 24, 2013 12:40 pm
Γιάννης έγραψε:Προσπάθησε να είσαι κι εσύ κατανοητικός γιατί όπως και να το κάνουμε ένας άνθρωπος που κάνει σχέση με κάποιον που έχει το δικό μας πρόβλημα είναι σίγουρο ότι κάνει μια (μικρή ή μεγαλύτερη) υπέρβαση.
Γιάννη συμφωνώ μεν αλλά έχω να πω ότι είναι και θέμα χαρακτήρα.
Η "μπουμπού" πήγε μαζί του ενώ ήξερε (νομίζω)...΄'εμεινε..... αλλά στην πορεία κάνει άλλα!
Αν δεν θέλει λοιπον....παντρειά δεν γίνετε!
Αυτό πρέπει να κάνει ο Νικολας για να σταματήσει η ταλαιπωρεία του!
Εγώ ,σ αυτο τον τομέα ,είμαι της αποψης...πονάει δόντι - βγάζει δόντι!
:romance-kisscheek:
 #92247  από Κωνσταντίνα
 Δευ Ιουν 24, 2013 3:31 pm
nikolaras έγραψε:Συγνωμη γι την γλωσσα μου .
Τι να πω μωρε για την τρελη κυκλοθυμια τερμα το τι κλαμα εριξα 9 μηνες δεν λεγετε μια καλα μια χαλια μας επριξε τα @@ μεχρι να κατσει εγω δν ηθεοα το 1ο 3μηνο γιατι δ ενιωθα καλα με τον εαυτο μ κ μετα π το παιζε δυσκολη .. Αλλα η γκομενα ειναι τρελη ρε φιλε χαλοαγε η διαθεση της χωρις λογο εκανα τα παντα για να γελαει κ αυτη στην ναρα της απλα μ βγαζε την ψυχη κ δν κτλβνε τπτ απο οσα περναγα απ τα 10 κτλβνε τα 3 κ αν γ@μησε με την αγαπαω αλλα τερμα ζωο μ ειπε κ σημερα οτι δεν σε θελω στην ζωη μου κ αυτο με πληγωσε ασχημα... Στα κομματια να παει εγω θα τα πιω σημερα με μουσικη να γινω λιγιο χαλια κ μετα ηρεμια αντε να φυγω κ χιο να παρω π**λο να ησυχασω
Ξέρεις τι κάνεις πολύ καλά Νικόλα;;;(το προτιμώ από το νικολάρα).
Δεν χρεώθηκες την αποτυχία αυτής της σχέσης.Στο επισημαίνω αυτό επειδή είναι πολύ πιο βολικό για όλους τους ανθρώπους, όταν κάτι δεν "περπατά", το πρόβλημα το χρεώνεται ο "αδύναμος-ασθενής".
Και ξέρεις ότι τη χρέωση την κάνουμε και οι ίδιοι στον εαυτό μας, χωρίς τη "βοήθεια" των άλλων πολλές φορές.
Το κορίτσι ίσως έχει προβλήματα(που έχεις ήδη εντοπίσει), άρα αφήνεις σε άλλα χέρια τη λύση τους και πας παρακάτω.
Δεν είναι εύκολο αλλά θα συμφωνήσω με την IKTIST22, επειδή οι άνθρωποι δεν αλλάζουμε στα σπουδαία και βασικά της προσωπικότητάς μας.

Το χιούμορ σου θα σε βοηθήσει να βγεις απ' αυτό.
 #92248  από costas1968
 Δευ Ιουν 24, 2013 5:27 pm
Kαλησπερα Νικο.Ειμαι 44 και πασχω απο σκπ απο το 1992.Θεμα σεξουαλικης δραστηριοτητας δεν ειχα μεχρι τα 39 μου.Απολυτως κανενα.Λςενε οτι η παθηση μειωνει την επιθυμια και την ορεξη για ερωτα (ή σεξ...).Απο τα 40 μου και μετα τα πραματα αλλαξαν λιγακι.Ολογος δεν εχει να κανει με την σκπ.Η ηλικια ειναι ενας λογος πιστευω αλλα και αλλου ειδους προβληματα ασχετα και περα απο την σκπ....
Σαν μεγαλυτερος (οχι απαραιτητα πιο εμπειρος...) θα σου πω τι πιστευω εγω για το θεμα...
Φιλαρακι ο αντρας ειναι γεννημενος κυνηγος και δεν μπορει να τρωει καθε μερα το ιδιο φαγητο.Βασικο στοιχειο λοιπον για να εισαι σε...δραση και ορεξη ειναι να υπαρχει..αντικειμενο του ποθου!!!Στην ηλικια σου (αν και τελικα και στις μεγαλυτερες..) μην κολλας σε μια και μονο.Εισαι κομμαντο:χτυπας και φευγεις!!!Ο στοχος που εχεις εσυ δεν ειναι αναγκαστικα ιδιος με αυτον των γυναικων.Αν μια σχεση σε ξενερωνει,σε καταπιεζει (μουρμουρα,γκρινια..) σηκωνεσαι και φευγεις.Λουης φιλε μου..Λουης..
Ο καθενας για να ειναι ανανεωμενος πρεπει να εχει και κινητρο για να μπορει...
Με καταλαβαινεις φανταζομαι...
Αν παλι ανηκεις στους αντρες που θελεις κατι μονιμο και σταθερο αυτο ειναι αλλο πραμα.Λενε ολοι οτι για τον καθενα υπαρχει το αλλο μισο καπου στον πλανητη...Μπορει και να ειναι, αν και εγω δεν το πιστευω.
Και κατι πιο πρακτικο:Αν η σκπ δεν φαινεται σε σενα (πχ περπατημα) δεν χρειαζεται να το λες σε καποια που δεν σε ενδιαφερει σοβαρα.Αν στην πορεια δεις οτι σε ενδιαφερει της το λες...
Βεβαια για να μεν παρεξηγηθω:Αυτα ειναι δικες μου αποψεις και εννοειτε οτι τις γυναικες τις σεβομαστε γιατι γυναικες ειναι οι μανες μας και οι αδερφες μας...
Και σε οτι αφορα την διατροφη:καρυδια με μελι!!Πιανει παιδια!!!
Αυτα και καλο βολι...
Συγνωμη κυριες μου αλλα αυτες ειναι αντρικες κουβεντες.Απλα ευχομαι να μην μου το φυλατε....
:text-thankyouyellow: