nikolaras έγραψε:TΟ κοριτσι παει σοφιαΕίναι εκείνη που λέγαμε την τελευταία φορά; Για πες, τι παίχτηκε;μας εστειλε σημερα μετα απο 9 μηνες για ακομα μια φορα χωρισαμε γιατι η κυκλοθυμια της απλα δεν υπαρχει οποτε μονος σημερα εγω κ το φεγγαρι
Σκλήρυνση κατά πλάκας
nikolaras έγραψε:TΟ κοριτσι παει σοφιαΕίναι εκείνη που λέγαμε την τελευταία φορά; Για πες, τι παίχτηκε;μας εστειλε σημερα μετα απο 9 μηνες για ακομα μια φορα χωρισαμε γιατι η κυκλοθυμια της απλα δεν υπαρχει οποτε μονος σημερα εγω κ το φεγγαρι
Γιάννης έγραψε:Προσπάθησε να είσαι κι εσύ κατανοητικός γιατί όπως και να το κάνουμε ένας άνθρωπος που κάνει σχέση με κάποιον που έχει το δικό μας πρόβλημα είναι σίγουρο ότι κάνει μια (μικρή ή μεγαλύτερη) υπέρβαση.Γιάννη συμφωνώ μεν αλλά έχω να πω ότι είναι και θέμα χαρακτήρα.
nikolaras έγραψε:Συγνωμη γι την γλωσσα μου .Ξέρεις τι κάνεις πολύ καλά Νικόλα;;;(το προτιμώ από το νικολάρα).
Τι να πω μωρε για την τρελη κυκλοθυμια τερμα το τι κλαμα εριξα 9 μηνες δεν λεγετε μια καλα μια χαλια μας επριξε τα @@ μεχρι να κατσει εγω δν ηθεοα το 1ο 3μηνο γιατι δ ενιωθα καλα με τον εαυτο μ κ μετα π το παιζε δυσκολη .. Αλλα η γκομενα ειναι τρελη ρε φιλε χαλοαγε η διαθεση της χωρις λογο εκανα τα παντα για να γελαει κ αυτη στην ναρα της απλα μ βγαζε την ψυχη κ δν κτλβνε τπτ απο οσα περναγα απ τα 10 κτλβνε τα 3 κ αν γ@μησε με την αγαπαω αλλα τερμα ζωο μ ειπε κ σημερα οτι δεν σε θελω στην ζωη μου κ αυτο με πληγωσε ασχημα... Στα κομματια να παει εγω θα τα πιω σημερα με μουσικη να γινω λιγιο χαλια κ μετα ηρεμια αντε να φυγω κ χιο να παρω π**λο να ησυχασω