• ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ...

• Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
Προώθηση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και συναντήσεων μεταξύ των μελών του φόρουμ.
 #92031  από Ιωάννα
 Πέμ Ιουν 20, 2013 3:13 pm
Λοιπόν....λοιπόν...λοιπόν........δεν θα μπορέσω....λυπάμαι! :(
Λίτσα.....αυτά τα λένε νωρίτερα....αλλά ξέρω γιατί το κανες!
Θέλεις να βγείς με κόκκινο ..εεεεε;;;;; :teasing-neener:
Ααααααχχχχχχχχχχ....γιατί να μην το ξέρω νωρίτερα;;;;
Καλόμαθε η γριά στα σύκα :laughing-rolling:
Καλά να περάσετε παιδάκια μου αγαπημένα!!!!!!!!! :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #92035  από κατερινα 55
 Πέμ Ιουν 20, 2013 4:06 pm
Φαίδρα έγραψε:Εγώ λέω να βρεθούμε στην είσοδο :greetings-clappingyellow:
Πω πω αυτά τα τελευταίας στιγμής...
Είσοδος!!!!!Συμφωνώ!!!! :hand:
 #92039  από sofia13
 Πέμ Ιουν 20, 2013 4:41 pm
Βράζουμε ήδη στο ζουμί μας , οι μακρινοί σας φίλοι........πού δε θα είμαστε εκεί ...............
Θα περάσετε τέλεια, είναι σίγουρο , ελπίζω να τα μάθουμε στη συνέχεια τα όποια κατορθώματά σας................
Κάποια (ποιά;) , θα μπεί στον κόπο μικρής έστω ανταπόκρισης των πεπραγμένων !!!
Να είστε όλοι καλά , να περάσετε τέλεια ......ΚΑΙ......σας αγαπάμε ........... :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow:
 #92041  από yamd
 Πέμ Ιουν 20, 2013 5:08 pm
Και ειχα σκοπο στην επομενη συναντηση να ερθω κ γω να σας γνωρισω...κριμα ητανε οντως πολυ εκτακτο...
 #92043  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Πέμ Ιουν 20, 2013 6:01 pm
βικυ έγραψε:Ε δεν μας παρατας λεω εγω που θελεις να πας σημερα στην συναντηση?????
Να κατσεις στα αβγα σου.........αααααααα.........μεσα γρηγορα :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:laughing-rolling:

Να περάσετε καλά! Είναι διαταγή απο μεγαλύτερο :character-oldtimer:
 #92116  από κατερινα 55
 Παρ Ιουν 21, 2013 4:18 pm
yamd έγραψε:Και ειχα σκοπο στην επομενη συναντηση να ερθω κ γω να σας γνωρισω...κριμα ητανε οντως πολυ εκτακτο...
Κορίτσι μου,θα έχεις ευκαιρία όταν είναι προγραμματισμένο.Αυτό ήταν ραντεβού αστραπή.Βλέπεις η Litsa ήρθε για 3-4 μέρες από Ρόδο,οπότε ότι προλάβαμε κάναμε. :greetings-waveyellow:
 #92117  από κατερινα 55
 Παρ Ιουν 21, 2013 4:24 pm
ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15 έγραψε:Να περάσετε καλά! Είναι διαταγή απο μεγαλύτερο :character-oldtimer:
Νίκοοοο :angry-tappingfoot:
Τόλμησες να μου πάρεις τα ηλικιακά πρωτεία;;;; :P
Όντως περάσαμε ωραία.Τις λεπτομέρειες θα τις αφήσω για την τιμώμενη :lol:
 #92120  από litsa
 Παρ Ιουν 21, 2013 5:30 pm
χαιρετώ!!!

περάσαμε τέλεια!!! αφού ήμουν η τιμώμενη :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: κατά την υπέροχη κατερινα55, τότε τι να πω????

τέλεια περάσαμε! ήπιαμε λεμοναδίτσα... καφεδάκι... έφαγα την σαλατούλα μου κτλ κτλ
και ήρθαν υπέροχα κορίτσια και αγόρια!!

γνώρισα επιτέλους την chryssa... την Μένια, την βραζιλιάνα, και τον κεπάκο= ΑΝΔΡΕΑ !

και είδα βεβαίως βεβαίως τον Στάθη, που είχα να τον δω από το 2009, στην πρώτη συνάντηση του φόρουμ μας!!!

εύχομαι και εις άλλα πολλά!!! βέβαια έπεσαν και τηλέφωνα γνωριμίας!!! από Γιάννη και Μιμίκαμ...

ευχαριστώ όλα τα καλά παιδάκια που ηρθαν στο ραντεβού εξπρές!!
και βεβαίως μόλις ξαναέρθω, θα ειδοποιησω....

φιλιάαααααααααααααα :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree: :romance-heartsthree:
 #92124  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Παρ Ιουν 21, 2013 7:09 pm
:greetings-waveyellow: πάντα περνάς ωραία έστω και με προγραμματισμό τελευταίας στιγμής όταν βρίσκεσαι με ανθρώπους που συνομιλείς έστω από μακριά, άλλα με κοινά ενδιαφέροντα. για όσους και όσες δεν κατάφεραν να έρθουν τους επιτρέπουμε να ζηλεύουν. :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: