• ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΧΕΠΑ....

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #128923  από Konstantinos
 Παρ Σεπ 29, 2017 2:35 am
litsa έγραψε:Μου πρότειναν τον συγκεκριμένο γιατρό,
δίνει και συμπληρώματα διατροφής που εγώ ήδη παίρνω...
Μεταξύ αυτών που με ενδιαφέρει είναι να απαντάει στο τηλέφωνο... και βέβαια το κυριότερο να μπορεί να δώσει απάντηση....αν βέβαια γνωρίζει..

Είναι εύκολο στο να τον βρεις? Ιδιωτικά ή στο νοσοκομείο?
Τον βρίσκεις στην Β´ Νευρολογική, στο Νοσοκομείο. Ιατρείο έξω είχε παλαιότερα άλλα από ότι μου είπαν δεν το δουλεύει τώρα. Αρχικά κλείνεις ραντεβού στα απογευματινά εξωτερικά ιατρεία ζητώντας τον ίδιο για την πρώτη εξέταση.
Τώρα στο τηλέφωνο μιλάς συνήθως με την γραμματέα του και με κάποιον από τους άλλους νευρολόγους της κλινικής και όχι με τον ίδιο. Όταν πας για τακτική εξέταση είναι και ο ίδιος εκεί και απαντάει σε ότι τον ρωτήσεις. Γενικά στην κλινική είναι εντάξει, δεν είχα παράπονο από κανέναν.
Από συμπληρώματα εμένα μου σύστησαν μόνο D3 fix και neurobion για να είναι σε καλό επίπεδο οι Β12 και η D3 στις αιματολογικές.
 #128929  από litsa
 Σάβ Σεπ 30, 2017 12:24 pm
ευχαριστώ πολύ!!
 #128950  από maestro
 Τρί Οκτ 03, 2017 7:54 pm
Ο κ. Γρηγοριάδης, είχε ιατρείο παλιότερα στην Αριστοτέλους.
Την τελευταία φορά που χρειάστηκα εξέταση, με ενημέρωσαν πως δεν εξετάζει ιδιωτικά, αλλά στα απογευματινά ραντεβού στην β' Νευρολογική κλινική του ΑΧΕΠΑ.
http://www.ahepahosp.gr/apogeymatinaiatreia.asp
Εικόνα

ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ..
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Τον επισκέφθηκα το καλοκαίρι φέτος (2017) τον Ιούνιο.

ΑΧΕΠΑ
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΑΚΤΙΚΑ ΠΡΩΪΝΑ:
2313.303312, 2313.303313

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
2313.303321

ΑΥΤΑ είναι τα τηλέφωνα, αλλά να ξέρετε έχουν αναμονή, συνήθως, μη καθορισμένης διάρκειας..
 #128986  από Αντωνία
 Πέμ Οκτ 12, 2017 2:13 pm
Μήπως γνωρίζετε την ιατρό κυρία Κουτσουρακη Ευφροσύνη; Έχω ακούσει τα καλύτερα.δεχεται κάπου ή μόνο στο ΑΧΕΠΑ;