• eimai neo melos!!!!!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #5599  από vivi_gia
 Δευ Ιουν 15, 2009 1:41 pm
gia kai se sena!! nai se ligo tha eimaste perissoteroi ap tous upoloipous xi xi. kala i aderfi ta xei dei ola!! ;) eimai kai mikroteri ksereis. alla eytyxos to polemao to thirio pros to paron, kai pros to melon exei o megalodunamos!
 #5600  από vivi_gia
 Δευ Ιουν 15, 2009 1:43 pm
vre paidia pos vazete oikonitsa sto profil?
 #5603  από elena
 Δευ Ιουν 15, 2009 2:09 pm
ΜΠΡΑΒΟ έτσι να το πολεμάς!!!και εμείς το ίδιο κάνουμε!!!και όσο πιο πολλοί είμαστε τόσο πιο εύκολο είναι να νικήσουμε :D
δεν ξέρω να σου πω πως βάζεις αβατάρ....και εμένα η κόρη μου το έβαλε :D :D
αν δεν σου πει κάποιος άλλος θα την ρωτήσω και θα γράψω το βράδυ....
 #5607  από Maria77
 Δευ Ιουν 15, 2009 2:41 pm
Γειά σου, vivi-gia :D (σωστά το έγραψα? :roll: ) Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!
Όλοι μας περνάμε δύσκολα αλλά δεν το βάζουμε ποτέ κάτω...αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε να βλέπουμε τα πράγματα με αισιοδοξία όπως και εσύ ;)
Φιλιά :)
 #5611  από litsa
 Δευ Ιουν 15, 2009 3:20 pm
από δυσκολίες αλλο τίποτα!! αλλά τελικώς νικάει η αισιοδοξία!!
φιλιά σε όλους!!
 #5620  από mary_d_ath
 Δευ Ιουν 15, 2009 5:36 pm
Καλησπέρα vivi-gia και καλωσήρθες!!
Για να βάλεις άβαταρ, πας πάνω δεξιά στο ορθογώνιο παραλληλόγραμμο κουτάκι (εκεί που έχει την "αποσύνδεση") και πατάς πάνω στο "προφίλ".
Μετά πατάς ξανά το "προφίλ" από τις επιλογές που έχει αριστερά και τέλος πατάς "επεξεργασία άβαταρ", πάλι από τις επιλογές που έχει στα αριστερά.
Στο παράθυρο που θα σου εμφανιστεί, μπορείς είτε να φορτώσεις εικόνα από τον υπολογιστή σου είτε να χρησιμοποιήσεις κάποιον σύνδεσμο από κάποια διεύθυνση που παραπέμπει στην εικόνα που έχεις δει στο διαδίκτυο και θέλεις να χρησιμοποιήσεις ως άβαταρ.
Αφού φορτώσεις το άβαταρ, πατάς "υποβολή" και έτσι ενεργοποιείται.
Η εικόνα νομίζω θα πρέπει να είναι το μεγαλύτερο 90Χ90 και το ανώτατο μέγεθός της 6KB.

Ελπίζω να τα έγραψα κατανοητά!

Καλό απόγευμα.
 #5624  από mariak
 Δευ Ιουν 15, 2009 6:37 pm
kalos irthes sis!filakia :P
 #5636  από vivi_gia
 Δευ Ιουν 15, 2009 8:11 pm
gia sou aderfoula!!!!!!!!
 #5648  από princeofathens2004
 Δευ Ιουν 15, 2009 9:04 pm
Καλησπέρα vivi_gia

Καλώς ήρθες στην ομάδα.
Να είσαι καλά και για οτιδήποτε χρειαστείς ... όλοι θα προσπαθούμε να είμαστε κοντά.