• ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ??

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #88251  από anna1290
 Τρί Απρ 02, 2013 1:31 am
Τελικα το νομοσχεδιο μπηκε στη βουλη,αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα ισχυει η παραταση και για τα αναπηρικα επιδοματα η μονο για αναπηρικες συνταξεις!..
 #88255  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Απρ 02, 2013 9:32 am
:greetings-waveyellow: Προκειται για το νομοσχεδιο ''ΑΡΙΑΔΝΗ'' , ετσι ? Κατι πηρε το αυτι μου , αλλά δεν το παρακολουθησα γιατι ειμαι αρρωστη .Θα ψαξω.......
 #88270  από anna1290
 Τρί Απρ 02, 2013 2:05 pm
Γεια σου Αννα!Δεν ξερω αν λεγεται ετσι ειναι το νομοσχεδιο 66 για την παραταση.Ρωτησα σημερα λεει περιμενουνε να επιστραφει στο υπουργειο εργασιας απο τη βουλη,μου ειπαν οτι αφορα τις αναπηρικες συνταξεις και δεν ξερουν αν ισχυει και για τα επιδοματα!Γραφει λεει και κατι αλλο μεσα που δεν γνωριζουν μηπως αναφερει αυτο το θεμα!Αναμενουμε!Αν θελεις κυτταξε το! :greetings-waveyellow:
 #88274  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Απρ 02, 2013 4:47 pm
anna1290 έγραψε:Συν της αλλης,περαστικα σου!!
:text-thankyouyellow:
 #88281  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Απρ 02, 2013 5:23 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε::greetings-waveyellow: Προκειται για το νομοσχεδιο ''ΑΡΙΑΔΝΗ'' , ετσι ? Κατι πηρε το αυτι μου , αλλά δεν το παρακολουθησα γιατι ειμαι αρρωστη .Θα ψαξω.......
Διορθωνω !!!!!!!!!!! Η ''ΑΡΙΑΔΝΗ'' , ειναι ενα προγραμμα , που προβλεπεται απο αυτο το νομοσχεδιο !!!!!! Στοχος της ''ΑΡΙΑΔΝΗΣ'' ειναι ο ελεγχος και η καταπολεμηση των, πασης φυσεως, ''μαϊμουδων'' :greetings-waveyellow:
 #88291  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Απρ 03, 2013 9:16 am
:greetings-waveyellow: Απλως, διορθωσα !!!!!! Για να μην αποκαλουμε το νομοσχεδιο με λαθος ονομα και μας ...θυμωσει !!!!!!! :laughing-rolling: Λοιπον, εψαξα !!!!! Στο NEWSIT AMEA , βρηκα ανακοινωση που λεει οτι ψηφιστηκε το νομοσχεδιο ! Μιλαει , ομως, για αναπηρικες συνταξεις !!!!!! Δεν λεει κατι για επιδοματα ! Συνεχιζω να ψαχνω !!!!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek:
 #88305  από anna1290
 Τετ Απρ 03, 2013 2:08 pm
Καλησπερα!!!E ναι σωστα να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους!!!Εχεις δικιο!!Εβαλαν τις μαιμουδες μπροστα να κινησουν το χορο ως συνηθως!!! :banana-dreads: Το θεμα ειναι οτι μειναμε στις μαιμουδες!!!Ο΄τι τους βολευει φυσικα!!Θα ειναι αδικια να γινει μονο για τις συνταξεις γιατι στα κεπα οι καθυστερησεις ειναι και για μερικες χιλιαδες ακομα ανθρωπους που ζουνε μονο απο αυτα τα λεγομενα ''επιδοματα''!!!Θα επιβωσουμε ομως...που θα παει..!!!! :greetings-waveyellow:
 #88350  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Απρ 05, 2013 2:37 pm
Διαβαστε !!!!!!! Διαβαστε να ...χαρειτε κι εσεις , οπως χαρηκα κι εγω!!!!! Μονο οι αναπηρικες συνταξεις θα καταβαλλονται κατα το διαστημα αναμονης !!!!!!!! Τα επιδοματα....ΟΧΙ :angry-cussingblack: News247.gr -ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΙΑΔΝΗ .