• ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #87435  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 15, 2013 10:23 am
mplearkouda έγραψε:
Π.Μ79 έγραψε:Μα το έχω δηλώσει άπειρες φορές εδώ στο φόρουμ:

Όταν θα βρεθούν νευρολόγοι να λένε τα πράγματα με τ'όνομά τους, τότε μαζί τους.
Δεν είμαι εναντίον των παραπάνω που είπαν την αλήθεια.

Είμαι όμως εναντίον όλων των υπολοίπων που 'απειλούν' και 'εκφοβίζουν' τους ασθενείς με ψέματα και φούμαρα, για να πάρουν τα φάρμακα.
Το ότι βγήκε έρευνα για τις ιντερφερόνες ότι δεν προσφέρουν τίποτα στο θέμα αναπηρίας και αυτοί συνεχίζουν να τις υπερασπίζονται και να τις παρουσιάζουν σαν όπλα στη φαρέτρα και οι ίδιοι σαν φωστήρες, τότε τι να πει κανείς...
Για αυτή τη μελέτη σχετικά με την αναποτελεσματικότητα των ιντερφερονων είχα πρόσφατα συζήτηση με κάποιο νευρολόγο. Το επιχείρημα του ήταν ότι εκτός απο την αναπηρία, υπάρχουν και cognitive θέματα, και εκεί βοηθάνε. Γιατί όπως μου είπε, δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι αν αυξάνονται οι εστίες σου χειροτερεύεις κινητικά, αλλά μπορεί να επηρεάζεσαι διανοητικά. Για αυτό είναι χρήσιμες οι ιντερφερόνες και γενικά αυτά τα σκευάσματα.
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:Θα μας τρελανει ο επιστημων???? Δηλαδη, αν καταλαβα καλα, οι ιντερφερονες στοχευουν στην προστασια , συγκεκριμενων περιοχων του εγκεφαλου ?????? Δηλαδη, συμφωνα με αυτον τον νευρολογο, ΔΕΝ πειραζει αν καποιος καθηλωθει στο κρεββατι ...αρκει να λειτουργει καλα το μυαλο του !!!!!!!!Λοιπον .....!!!!! Ξερουμε, πια, πολυ καλα οτι το πληθος των εστιων , δεν συμβαδιζει παντα με την κλινικη εικονα του ασθενους. Το παραδεχονται και οι γιατροι . Επισης , η αναπηρια που μπορει να προκαλεσει η σκπ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΙΝΗΤΙΚΗ !!!!!!!!!Βαρεθηκα , πια, να ακουω συνεχως ''αναπηρια=αμαξιδιο'' !!!!!Δηλαδη , η επιτακτικη ουρηση, τι ειναι ??? Η ασταθεια, που ισως δεν φαινεται , που προσπαθουμε να την κρυψουμε, τι ειναι ? Τα μουδιασμενα πελματα , τι ειναι ? Η :evil: χρόνια κοπωση , τι ειναι ? Η :evil: νευραλγια τριδυμου :twisted: , που εμενα τουλαχιστον με ......εξοντωνει , εδω και ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, τι ειναι ?????Το δεξι χερι μου , που ειναι ''ξερο'' εδω και 17 χρονια , αναμνηση της δευτερης βαρυτατης ωσης μου, τι ειναι ........????ΚΛΠ...ΚΛΠ....ΚΛΠ......!!!!!!!Οι ιντερφερονες , μας προστατευουν απο ολα αυτα , εστω και σε ενα βαθμο ? Η δικη μου απαντηση, μεσα απο την εμπειρια μου , ειναι ''ΟΧΙ'' !!!!! Και , οπως, βλεπω, την ιδια απαντηση δινουν και οι τρεις νευρολογοι ...... :greetings-waveyellow:
 #87461  από mplearkouda
 Παρ Μαρ 15, 2013 4:06 pm
ΑΝΝΑ59 έλα ντε.....
Θεώρησα πως δεν υπήρχε κάποιο νόημα να συνεχίζει τη συζήτηση έτσι απλά δέχτηκα την όποια απάντηση μου έδωσε.
 #87462  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 15, 2013 4:24 pm
mplearkouda έγραψε:ΑΝΝΑ59 έλα ντε.....
Θεώρησα πως δεν υπήρχε κάποιο νόημα να συνεχίζει τη συζήτηση έτσι απλά δέχτηκα την όποια απάντηση μου έδωσε.
:bow-yellow: Φυσικα !!!!!! Πώς να αντικρουσεις τετοια ισχυρα επιχειρηματα ???????????????? :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #87466  από Π.Μ79
 Παρ Μαρ 15, 2013 6:38 pm
Αγαπητή αρκουδίτσα:

Δυστυχώς πλέον, οι νευρολόγοι δε θέλουν να ανοίγουν κουβέντα μαζί μου, γιατί προφανώς το ξεγύμνωμα είναι το χειρότερο συναίσθημα γι'αυτούς. Αν θες, στείλε μου το όνομα του νευρολόγου σου σε πμ, έτσι απλά να δω αν είναι ένας από δαύτους.

Πάμε λοιπόν:

Cognitive θέματα ε?

Όταν για χρόνια λένε οι ασθενείς στους νευρολόγους για έλλειψη μνήμης, ότι χάνουν τα λόγια τους, ότι αισθάνονται κόπωση, ότι έχουν δυσανεξίες σε ζέστη/κρύο, όταν μιλάνε για θολό μυαλό, για βουητό στα αυτιά και άλλα τόσα, τους λένε ότι είναι ψυχολογικό και τους φορτώνουν ψυχοφάρμακα.

Ξαφνικά τώρα, όχι μόνο είναι αληθινά αυτά τα συμπτώματα, αλλά οι ιντερφερόνες μπορεί να μη βοηθάνε στην αναπηρία, αλλά βοηθάνε στα cognitive θέματα?

Σόρι, αλλά αυτός είναι ο ορισμός του παραλογισμού και αυτός ο νευρολόγος χρειάζεται ψαροντούφεκο, ούτε καν σφαίρα στον κρόταφο.

Ακόμα αγαπητοί συνασθενείς πιστεύετε ότι κάνουν κάτι τα φάρμακα σε ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την σκπ? Μήπως καιρός να αναθεωρήσετε?

ΥΓ: Καμιά φορά αισθάνομαι ότι κάποιοι περιμένουν να δουν στην τηλεόραση τους γιατρούς τους να οδηγούνται με χειροπέδες στη φυλακή και ότι θα εκπλαγούν όπως παράλογα κάποιοι εξεπλάγησαν όταν έγινε το ίδιο με το Τσοχατζόπουλο κλπ...
 #87467  από Κωνσταντίνα
 Παρ Μαρ 15, 2013 6:45 pm
Π.Μ79 έγραψε:..........................................................αυτός ο νευρολόγος χρειάζεται ψαροντούφεκο, ούτε καν σφαίρα στον κρόταφο.
...................................................................................................................
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #87477  από Κώστας
 Παρ Μαρ 15, 2013 10:20 pm
Με δελφινιέρα κιόλας για να μη βγαίνει με τίποτα, παρά μόνο ξεπερνώντας την διαμπερώς!!!
 #87483  από sofia13
 Σάβ Μαρ 16, 2013 12:52 am
Καλά τα λέτε και σωστά , αλλά ρε παιδιά κάντε λίγο κράτει με το αίσθημα εκδίκησης....
Σιγά μην ασχοληθούμε κι΄άλλο με δαύτους !
Τους ξεχνάμε και προχωράμε όλοι μαζί '' αλλού''.
( Με κατατρομάξατε με τα ψαροντούφεκα και τις δελφινιέρες ). :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: