• καταραμένη ασθένεια......

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #85957  από free woman
 Δευ Φεβ 18, 2013 9:02 pm
Ευτυχία έγραψε:Μαίρη, πώς είσαι σήμερα? εύχομαι να νιώθεις καλύτερα

περιμένουμε νεα σου

:romance-caress:

έτσι κι έτσι...για να δούμε...θα κάνω μαγνητικές...σύντομα και αύριο μια εξέταση αίματος.....

:romance-kisscheek:
 #85958  από free woman
 Δευ Φεβ 18, 2013 9:05 pm
billios έγραψε:Μεχρι τη δυσπνοια εχω φτασει.
Ευχομαι να πανε ολα καλα και να μας ενημερωσεις.

- οστυοκυναιμία.-
Μηπως στο ειπαν καπως διαφορετικα?
Καπνιζεις?

ναι καπνίζω :character-oldtimer: δυστυχώς.....αλλά κάνω 5-6 τσιγάρα την ημέρα....

βέβαια για μας ούτε αυτά είναι καλά...το ξέρω....
 #85966  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Δευ Φεβ 18, 2013 11:57 pm
:greetings-waveyellow: και καρδιολογικές, αλλά όλα ήταν ένταξη, η σκπ δημιουργεί τα πιο απίθανα προβλήματα. και σε σένα προβλέπω με τα προβλήματα που γράφεις ενεργή εστία και φλας κορτιζόνης, πάντως σου εύχομαι το καλύτερο. :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp:
 #86004  από Dimitris-56
 Τρί Φεβ 19, 2013 8:42 pm
Μαρία καλησπέρα μόνο σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή και διάβασα τα γεγονότα . Παράκληση προσπάθησε να ηρεμήσεις και όλα θα πάνε καλύτερα .
 #86274  από free woman
 Σάβ Φεβ 23, 2013 5:23 pm
ευχαριστώ παιδιά για τη συμπαράσταση και την κατανόηση!

σε 2 εβδομάδες θα κάνω τις μαγνητικές.... :scared-shocked:

τι να πω? όλο και εντείνονται τα συμπτώματα...καψίματα...μουδιάσματα...καλά δε μιλάμε για κόπωση και υπνηλία....πόνους το βράδυ...ειδικά όταν είναι να κάνω την ένεση...ούτε depon ούτε τίποτα...βογκάω σαν την ετοιμόγεννη......

θα δούμε...και θα σας πω.... :handgestures-salute:
 #86275  από free woman
 Σάβ Φεβ 23, 2013 5:24 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε::greetings-waveyellow: και καρδιολογικές, αλλά όλα ήταν ένταξη, η σκπ δημιουργεί τα πιο απίθανα προβλήματα. και σε σένα προβλέπω με τα προβλήματα που γράφεις ενεργή εστία και φλας κορτιζόνης, πάντως σου εύχομαι το καλύτερο. :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp:

πως το ξέρεις? γιατί και εμένα μου μπήκαν αυτές οι ιδέες.....μου θυμίζει όταν πρωτοδιαγνώστηκα......φοβάμαι :scared-shocked:
 #86282  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Φεβ 23, 2013 7:38 pm
Μαιρη !!!!!! Coollllllll...........!!!!!!! Coooooooolllllll.............. :romance-caress: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #86597  από free woman
 Πέμ Φεβ 28, 2013 10:57 am
Παιδάκια καλημέρα!

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα....κάνω τις μαγνητικές.....το μεσημέρι.... :scared-shocked:

θα σας ενημερώσω οσονούπο! :handgestures-salute:
 #86601  από sofia13
 Πέμ Φεβ 28, 2013 11:34 am
Να σου πάνε όλα όσο πιό καλά γίνεται, τις ευχές και τα φιλιά μας έχεις !
 #86603  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Φεβ 28, 2013 12:01 pm
Περιμενουμε νεα σου :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: