Θα σας πω τι μου θύμησε το συγκεκριμένο θέμα.
Πριν από κάποια χρόνια είχε "πέραση" ο κύριος Κουντούρης με τις συνεντεύξεις που έδινε στα κανάλια, προσπαθώντας κι αυτός να "φωτίσει" με τις γνώσεις του τους άμοιρους σκλπαθείς.
Σε μια τέτοια εκπομπή για την υγεία στην ΕΤ3, παρουσίασε ο "επιστήμονας" έναν ασθενή του, που αν και πρώην βαριά χτυπημένος από τη νόσο, φανερά θεραπευμένος, έτρεχε με μία μηχανή τρισευτυχισμένος

Τυχαία ..........διαφήμιζε και την κλινική του
Προσπαθώ λοιπόν και επικοινωνώ με την ΕΤ3 να μου εξηγήσουν βάση ποιας λογικής φιλοξένησαν τον συγκεκριμένο, αν γνωρίζουν ότι είναι διαγραμμένος από τον ιατρικό σύλλογο και ποιο το όφελος για κάποιον που νοσεί από σκπ, αφού δεν ειπώθηκε κάτι βοηθητικό πέρα από την τσέπη του κυρίου αυτού.
Η υπεύθυνη προγράμματος με την οποία κατέληξα να συνομιλώ μου αποκαλύπτει ότι λυπάται πολύ που δεν γνωρίζει για τον κύριο που φιλοξένησε η εκπομπή, αλλά το θέμα επιλέχτηκε από την Αθήνα και θα το ψάξει.
Έκτοτε δεν ξαναείδα σε κάποιο κανάλι τον κύριο Κουντούρη (ίσως τώρα ανέβασαν τις τιμές τους, αφού είναι αμφιλεγόμενος), μπορεί να είναι τυχαίο, ή να έλαβε παρόμοιες κλήσεις αντίδρασης το κανάλι αυτό, ή να μαζεύτηκε ο ίδιος αφού κάνει και πάλι τη δουλειά του αποτελεσματικά.
Όταν λοιπόν η κυρία Πουλημένου ευχαριστεί το κανάλι που την ΞΑΝΑκάλεσε, σταμάτησα να βλέπω τη συνέχεια του βίντεο, αφού οι παπαριές της είναι προμελετημένες και προκαθορισμένες με έναν και μόνο σκοπό: το κέρδος της τσεπάρας της

.