• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #5179  από mary_d_ath
 Πέμ Ιουν 04, 2009 3:13 pm
elena έγραψε: Mary_d_ath καλά πως το έκανες αυτό?ευχήθηκες σε δίδυμο?
(είσαι μικρή και χαριτωμένη και μου αρέσει να σε πειράζω)
:lol: :lol: :lol:
Εμείς οι Κριοί είμαστε ανώτεροι άνθρωποι και αγαπάμε όλον τον κόσμο, όχι σαν εσάς τους διπρόσωπους τους διδύμους! :P
(αστειεύομαι φυσικά, μην παρεξηγηθώ και έτσι πολλοί που είστε με πάρετε στο κυνήγι!! Άντε μετά να βρω μέρος να κρυφτώ... :lol: :lol: :lol: )
 #5332  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Ιουν 08, 2009 1:59 pm
Αριελ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΑ !!!
(με 5νθήμερη χρονική υστέρηση - τώρα αποφάσισα να ξαναασχοληθώ με τον υπολογιστή μου)

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ Σ'ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ (βεβαίως να σε χαιρόμαστε κι εμείς :lol: )!!!
 #5342  από Maria77
 Δευ Ιουν 08, 2009 3:54 pm
Τώρα που το σκέφτομαι μήπως μιά απο αυτές τις μέρες έχει κάποιος άλλος/άλλη γενέθλια και τον/την ξεχάσαμε?? Απο εσάς τα διδυμάκια... :D Να μην χάνουμε και τα κεραστικά, όχι τίποτα άλλο... :D
 #5349  από LL--MM
 Δευ Ιουν 08, 2009 4:38 pm
Εμ, που είστε, να σας κεράσουμε; Εμείς, "Μολών λαβέ", που έλεγε και ο Λεωνίδας... και να μπορείτε και να τα χαρείτε, δίχως κορτιζόνες... Για την ώρα, η υπνοθεραπεία, φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά που θα της πάει, της σκπ... (κι άν δεν το κατάλαβε κανείς, οι Περσες είμαστε εμείς, για τα γλυκά τουλάχιστον...) :twisted: :P
 #5365  από Maria77
 Δευ Ιουν 08, 2009 7:35 pm
LL--MM, αν δεν κάνω λάθος μιά απο αυτές τις μέρες έχεις γενέθλια. Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένα και σε σένα :D Τα κεραστικά μου τα χρωστάτε όταν θα έρθω Αθήνα... :D !!!
 #5378  από maraki12
 Τρί Ιουν 09, 2009 6:24 am
Έλενα Χρόνια πολλά και ΚΑΛΑ και από μένα!!!!!

Με καθυστέρηση βέβαια αλλά η γιορτή κρατάει λεει 40 μέρες :D :D

Υ.Γ. : Δεν θυμάμαι αν στο χω ξαναπει αλλά χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά. Σε διαβάζω και μου φτιάχνεις τη διάθεση κάθε φορά ;)
 #5382  από butterfly-
 Τρί Ιουν 09, 2009 11:00 am
Χρόνια Πολλά κι απο μένα Έλενα.
Λίγο καθυστερημένα βέβαια αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν πολυμπαίνω στο Fοrum.

Χρόνια Πολλά λοιπόν, αλλά πάνω από όλα ΚΑΛΑ.
Εύχομαι να είσαι καλά και να χαμογελάς πάντα.
 #5455  από LL--MM
 Τετ Ιουν 10, 2009 9:58 pm
Σ' ευχαριστώ, Μαρία μου, να είσαι καλά, και όχι μόνο επειδή σταμάτησες την κορτιζόνη... Πολύ ευχαρίστως, φτάνει να έρθεις (και να είμαι και εγώ στην Αθήνα!!!) Πότε με το καλό θα μας κάνεις την τιμή; :D Κι έχει απόλυτο δικαιο το Μαράκι από την Κρήτη...

Ελενα, με συγχωρείς: εγώ είμαι πεπεισμένη ότι αυτά που λέω ΔΙΝΟΥΝ φόρα... και δε θα ήθελα να κόψω κανενός τη φόρα... απλώς, πρέπει να τα ερμηνεύετε σα στοιχεία προς αποφυγή, αυτό είναι όλο... :shock:

Πολλά φιλιά σε όλους :!: :D :D
 #5461  από Maria77
 Πέμ Ιουν 11, 2009 12:05 am
Όταν αποφασίσω να έρθω θα σας ενημερώσω απο πριν να κανονίσουμε συνάντηση :D :D
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!!! :D