• Φιλοσοφικό ερώτημα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #83231  από Κώστας
 Παρ Δεκ 28, 2012 10:54 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:Καλησπέρα στην παρέα,
Κώστα στην ερώτησή σου απαντώ, ότι και βέβαια προτιμώ να είμαι στην απ' εδώ μεριά, ......τη δικιά μας.

Ο προβληματισμός σου πιο πολύ μου δηλώνει την ανάγκη σου να τιμήσεις τη σύντροφό σου και το θαυμασμό σου, μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η ανιδιοτέλεια;;;;; :bow-yellow:
Ναι έτσι είναι!
Ταυτόχρονα όμως θέλω ν΄αποδώσω και τιμή στους συντρόφους μας γενικότερα, οι οποίοι ασθενούν υγειώς, στο πλευρό μας!
 #83239  από eleni POL
 Σάβ Δεκ 29, 2012 12:25 pm
Ξέχασες πολλά ακόμη φίλε Κώστα .ξέχασες την αγωνία τους για το μέλλον ,το δικό μας και όλης της οικογένειας .
ξέχασες τις υποχρεώσεις που θα ήταν δικές μας αν δεν υπήρχε η σκπ.
-τις απουσίες μας εκεί που αλλιώς δε θα υπήρχαν.
-την ασφάλεια που σου προσφέρει ένας σύντροφος στα γεράματα .
-την αγωνία αν θα εισαι πάντα σωματικά καλά για να τον βοηθάς και για να καλύπτεις τις ανάγκες της οικογένειας .μπορείς να αρρωστήσεις? μπορείς να πέσεις?να σκοντάψεις βρε παιδάκι μου άνθρωπος είσαι και να χρειαστεις γύψο και ακινησία για λιγο καιρό .
-την αγωνία αν θα εισαι παντα ψυχολογικά καλά και αν θα υπάρχει καποιος να στηρίξει εσένα .
και πως μπορείς να εισαι παντα καλά και γενναίος και να δινεις οταν είσαι κι εσύ άνθρωπος με τόσες ευθύνες γιατι ...σιγά μη τα λες όλα σ εναν ασθενή .
θα σταματήσω γιατι θα πω πολλα στενάχωρα και πραγματικά δε ξέρω ποια πλευρά να διαλέξω αν υπήρχε τέτοια περίπτωση .και οι δυο πλευρές σύντροφος ή ασθενής equally sucks .
 #83247  από costas
 Σάβ Δεκ 29, 2012 4:35 pm
Eγω δε θα ήθελα να είμαι ασθενής!!!! :banana-stoner: :banana-stoner:
 #83261  από Κώστας
 Σάβ Δεκ 29, 2012 11:36 pm
eleni POL έγραψε:Ξέχασες πολλά ακόμη φίλε Κώστα .ξέχασες την αγωνία τους για το μέλλον ,το δικό μας και όλης της οικογένειας .
ξέχασες τις υποχρεώσεις που θα ήταν δικές μας αν δεν υπήρχε η σκπ.
-τις απουσίες μας εκεί που αλλιώς δε θα υπήρχαν.
-την ασφάλεια που σου προσφέρει ένας σύντροφος στα γεράματα .
-την αγωνία αν θα εισαι πάντα σωματικά καλά για να τον βοηθάς και για να καλύπτεις τις ανάγκες της οικογένειας .μπορείς να αρρωστήσεις? μπορείς να πέσεις?να σκοντάψεις βρε παιδάκι μου άνθρωπος είσαι και να χρειαστεις γύψο και ακινησία για λιγο καιρό .
-την αγωνία αν θα εισαι παντα ψυχολογικά καλά και αν θα υπάρχει καποιος να στηρίξει εσένα .
και πως μπορείς να εισαι παντα καλά και γενναίος και να δινεις οταν είσαι κι εσύ άνθρωπος με τόσες ευθύνες γιατι ...σιγά μη τα λες όλα σ εναν ασθενή .
θα σταματήσω γιατι θα πω πολλα στενάχωρα και πραγματικά δε ξέρω ποια πλευρά να διαλέξω αν υπήρχε τέτοια περίπτωση .και οι δυο πλευρές σύντροφος ή ασθενής equally sucks .
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
Δεν τα ξέχασα όσα αναφέρεις, απλά κι΄ εγώ σταμάτησα κάπου για να μην γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο στενάχωρα.
 #83268  από Γιάννης
 Κυρ Δεκ 30, 2012 10:22 am
Κώστας έγραψε: Δεν τα ξέχασα όσα αναφέρεις, απλά κι΄ εγώ σταμάτησα κάπου για να μην γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο στενάχωρα.
Λίγο αργά, αλλά επιτέλους το σκέφτηκες :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Τέτοιες μέρες λένε καμιά χαρούμενη μ@λ@κία, ποστάρουν καμιά ξεβράκωτη αγιοβασιλίτσα, τέτοια πράματα, τα υπόλοιπα, ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΧΑΛΙ :whistle:
 #83276  από Κώστας
 Κυρ Δεκ 30, 2012 1:18 pm
Γιάννης έγραψε:
Κώστας έγραψε: Δεν τα ξέχασα όσα αναφέρεις, απλά κι΄ εγώ σταμάτησα κάπου για να μην γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο στενάχωρα.
Λίγο αργά, αλλά επιτέλους το σκέφτηκες :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Τέτοιες μέρες λένε καμιά χαρούμενη μ@λ@κία, ποστάρουν καμιά ξεβράκωτη αγιοβασιλίτσα, τέτοια πράματα, τα υπόλοιπα, ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟ ΧΑΛΙ :whistle:
Δεν νομίζω να στεναχωρώ κάποιους επειδή θίγω το θέμα των συντρόφων μας. Άλλωστε το χαλί κάποια στιγμή το σηκώνεις και σκουπίζεις κι΄από κάτω. Το θέμα είναι να τόχεις το νου σου για να μη μαζευτεί πολλή σκόνη και φρακάρει η σκούπα. Οι γιορτές είναι μια προσωρινή ανάπαυλα που όμως δεν πρέπει να ισχύει για όλα τα πράγματα ανεξαιρέτως. Πόσο μάλλον για τους συντρόφους μας.
Εύχομαι η χρονιά που θάρθει νάναι για όλους μας καλύτερη απ΄ αυτή που πέρασε.
Α! και να βρεθούμε σύντομα μετά τις γιορτές για κανένα καφεδάκι.
Γιάννη το μπαλάκι σε σένα!

Υσ. Γιάννη, μη το πάρεις προσωπικά το θέμα ότι στη «πέφτω». Έτυχε νάναι γιορτές όταν δημοσίευσα το θέμα. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να γίνει στενάχωρο.
 #83278  από sofia13
 Κυρ Δεκ 30, 2012 1:34 pm
Eπιτέλους...
Αντε για λίγες ώρες , ας αλλάξει λίγο το '' κλίμα''...
Πιό γιορτινό λέμε.... άντε μπορούμε.... ας ξεχάσουμε χαλιά και κιλίμια... ( Μετά πάλι μπορούμε
να συσκεφτοκλαφτούμε...).
Βρε παιδιά , την ανοιχτή συνάντηση αργείστε λίγο να την κάνετε.
Θα βρεθείτε πάλι εσείς οι '' προνομιούχοι'' λόγω περιοχής, και οι άλλοι θα σας σκεφτόμαστε
μόνο. Φιλιά και ευχές δε όλους..... :romance-kisscheek:
 #83279  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Δεκ 30, 2012 1:59 pm
sofia13 έγραψε:Eπιτέλους...
.......................................................................................................................
Βρε παιδιά , την ανοιχτή συνάντηση αργείστε λίγο να την κάνετε.
Θα βρεθείτε πάλι εσείς οι '' προνομιούχοι'' λόγω περιοχής, και οι άλλοι θα σας σκεφτόμαστε
μόνο. Φιλιά και ευχές δε όλους..... :romance-kisscheek:
Ας κάνουμε περισσότερες από μία συναντήσεις βρε παιδιά, ωραία η εικονική πραγματικότητα, αλλά υστερεί.............. :teasing-neener: :teasing-neener:
Το '13 να είναι καλύτερο :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-dreads: :banana-dreads: :animals-dogrun: :animals-dogrun: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :eusa-dance: :eusa-dance: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :happy-partydance: :happy-partydance: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-caress: :romance-caress: :romance-adore: :romance-adore:
 #83312  από Γιάννης
 Δευ Δεκ 31, 2012 10:50 am
Κώστας έγραψε:Υσ. Γιάννη, μη το πάρεις προσωπικά το θέμα ότι στη «πέφτω». Έτυχε νάναι γιορτές όταν δημοσίευσα το θέμα. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να γίνει στενάχωρο.
Είτε προσωπικά είτε ομαδικά το πάρω φίλε Κώστα το σαράκι της επιδεινούμενης αναπηρίας με τρώει καθημερινά όπως τρώει κι εσένα. Η αλήθεια είναι ότι μου έπεσαν λίγο δύσπεπτα το δικό σου θέμα και το άλλο για το προσδόκιμο ζωής αλλά γι αυτό υπάρχει αυτό το φόρουμ, για να εκφράζει ο καθένας μας τις αγωνίες του.
 #83314  από eleni POL
 Δευ Δεκ 31, 2012 11:04 am
δυστυχώς παιδιά εχει τόσα προβλήματα ο κόσμος που ότι και να πούμε ,άλλος το γράφει το βιβλίο.

για παράδειγμα είναι τόσες οι αρρώστιες που μας απειλούν κι εμας και τους συντρόφους μας που αμφιβάλλω αν θα μας τελειώσει η σκπ.
ο αντρας μου πάσχει απο μια μετατόπιση σπονδύλου και χρειάζεται μόνο ΜΙΑ μικρή αναποδιά για να τον γονατίσει .πρέπει να προσέχει πολύ με τα βάρη ,που δε το κάνει .
Συμπέρασμα ? πρέπει να τους προσέχουμε κι αυτούς και τους εαυτούς μας .Αυτό να κάνουμε για τον νέο χρόνο και πάντα και να μην παραπονιόμαστε όλη την ώρα.

να προσέχετε για να είστε καλά!
:handgestures-salute: :handgestures-salute:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8