Iσως επειδή ως τώρα ΝΊκο δεν μιλούσες για την ΣκΠ του Χαρίτωνα ( και μας εξήγησες τους
λόγους), δικαίως πανικοβάλεσαι μαθαίνοντας νέα δεδομένα κάθε φορά.
Ομως όπως όλοι που σου γράψαν παραπάνω, έτσι κι΄εγώ έχοντας μεγάλη χρονική εμπειρία
και με τη νόσο και με τις Ιντερφερόνες, θα σου πώ ότι αφού οι γιατροί μου τις έδωσαν
σχεδόν όλες εναλλάξ και αφού αρνήθηκα ( ευτυχώς τα πιό βαριά φάρμακα) , ακολουθώ
σωστή διατροφή, αποφεύγω όσο μπορώ δυσάρεστα πράγματα ( ούτε ειδήσεις κάθομαι να δώ
να φανταστείς), εχω διάδρομο και γυμνάζομαι, ακολουθώ εδώ και 2 μήνες την αγωγή με
συμπληρώματα και βιταμίνες που μας γνωστοποίησε η Λίτσα ( και νάναι καλά πάντα),
και νοιώθω επιτέλους άνθρωπος.
Δεν ακολουθώ τώρα καμία φαρμακευτική αγωγή, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι δεν μου κάναν
τίποτα ( πάντα προσωπικά μιλάω και μόνο για μένα- μην παρεξηγηθώ) .
Οι βιταμίνες στην περίπτωσή μας είναι μεγάλο κεφάλαιο , αλλά κανείς νευρολόγος δεν μπαίνει
στον κόπο να μας ενημερώσει ως οφείλει.
Θα τα καταφέρεις μια χαρά Νίκο σίγουρα γιατί είσαι μεγάλο ψαχτήρι και ζηλευουμε το
Χαρίτωνα που σ΄έχει πατέρα.!
Μόνο πρόσεχε και τον εαυτό σου πολύ ! Τόσα πράγματα σέρνονται γύρω μας !
Πρόσεξε και σένα Ο.κ;
Ολα να πάνε καλά γιά όλους σας ευχόμαστε όλοι με αγάπη και νοιάξιμο....!!!
λόγους), δικαίως πανικοβάλεσαι μαθαίνοντας νέα δεδομένα κάθε φορά.
Ομως όπως όλοι που σου γράψαν παραπάνω, έτσι κι΄εγώ έχοντας μεγάλη χρονική εμπειρία
και με τη νόσο και με τις Ιντερφερόνες, θα σου πώ ότι αφού οι γιατροί μου τις έδωσαν
σχεδόν όλες εναλλάξ και αφού αρνήθηκα ( ευτυχώς τα πιό βαριά φάρμακα) , ακολουθώ
σωστή διατροφή, αποφεύγω όσο μπορώ δυσάρεστα πράγματα ( ούτε ειδήσεις κάθομαι να δώ
να φανταστείς), εχω διάδρομο και γυμνάζομαι, ακολουθώ εδώ και 2 μήνες την αγωγή με
συμπληρώματα και βιταμίνες που μας γνωστοποίησε η Λίτσα ( και νάναι καλά πάντα),
και νοιώθω επιτέλους άνθρωπος.
Δεν ακολουθώ τώρα καμία φαρμακευτική αγωγή, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι δεν μου κάναν
τίποτα ( πάντα προσωπικά μιλάω και μόνο για μένα- μην παρεξηγηθώ) .
Οι βιταμίνες στην περίπτωσή μας είναι μεγάλο κεφάλαιο , αλλά κανείς νευρολόγος δεν μπαίνει
στον κόπο να μας ενημερώσει ως οφείλει.
Θα τα καταφέρεις μια χαρά Νίκο σίγουρα γιατί είσαι μεγάλο ψαχτήρι και ζηλευουμε το
Χαρίτωνα που σ΄έχει πατέρα.!
Μόνο πρόσεχε και τον εαυτό σου πολύ ! Τόσα πράγματα σέρνονται γύρω μας !
Πρόσεξε και σένα Ο.κ;
Ολα να πάνε καλά γιά όλους σας ευχόμαστε όλοι με αγάπη και νοιάξιμο....!!!