• Rebif και καθυστέρηση λόγω υπουργείου!!!

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #84098  από sofia13
 Κυρ Ιαν 13, 2013 9:54 pm
Iσως επειδή ως τώρα ΝΊκο δεν μιλούσες για την ΣκΠ του Χαρίτωνα ( και μας εξήγησες τους
λόγους), δικαίως πανικοβάλεσαι μαθαίνοντας νέα δεδομένα κάθε φορά.
Ομως όπως όλοι που σου γράψαν παραπάνω, έτσι κι΄εγώ έχοντας μεγάλη χρονική εμπειρία
και με τη νόσο και με τις Ιντερφερόνες, θα σου πώ ότι αφού οι γιατροί μου τις έδωσαν
σχεδόν όλες εναλλάξ και αφού αρνήθηκα ( ευτυχώς τα πιό βαριά φάρμακα) , ακολουθώ
σωστή διατροφή, αποφεύγω όσο μπορώ δυσάρεστα πράγματα ( ούτε ειδήσεις κάθομαι να δώ
να φανταστείς), εχω διάδρομο και γυμνάζομαι, ακολουθώ εδώ και 2 μήνες την αγωγή με
συμπληρώματα και βιταμίνες που μας γνωστοποίησε η Λίτσα ( και νάναι καλά πάντα),
και νοιώθω επιτέλους άνθρωπος.
Δεν ακολουθώ τώρα καμία φαρμακευτική αγωγή, γιατί προσωπικά πιστεύω ότι δεν μου κάναν
τίποτα ( πάντα προσωπικά μιλάω και μόνο για μένα- μην παρεξηγηθώ) .
Οι βιταμίνες στην περίπτωσή μας είναι μεγάλο κεφάλαιο , αλλά κανείς νευρολόγος δεν μπαίνει
στον κόπο να μας ενημερώσει ως οφείλει.
Θα τα καταφέρεις μια χαρά Νίκο σίγουρα γιατί είσαι μεγάλο ψαχτήρι και ζηλευουμε το
Χαρίτωνα που σ΄έχει πατέρα.!
Μόνο πρόσεχε και τον εαυτό σου πολύ ! Τόσα πράγματα σέρνονται γύρω μας !
Πρόσεξε και σένα Ο.κ;
Ολα να πάνε καλά γιά όλους σας ευχόμαστε όλοι με αγάπη και νοιάξιμο....!!! :greetings-waveyellow:
 #84133  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Δευ Ιαν 14, 2013 5:04 pm
Λίτσα μου τον Φεβρουάριο του 2012 ξεκινήσαμε το ρεμπιφ44, είμαστε από ανήμερα Χριστουγέννων 2011 χωρίς επεισόδιο (χτυπώ ξύλο).
Πάντως το μήνυμα του νευρολόγου είναι «μην τολμήσει»! Και αν για κάποιο λόγο χάσει μια μέρα πρέπει να του αλλάξει το τρίο των ημερών κλπ. Απλά θα υπακούσουμε μέχρι εδώ απαραπέρα που λέει και ο Κλυνν.
Ευχαριστώ Σοφία μου για τις συμβουλές και εδώ που τα λέμε ο Χαρίτωνας τελευταία έχει βάλει λίγο βάρος που σημαίνει θα προσπαθήσουμε να το χάσει με τρόπο.
Το γεγονός πως παράτησες τα φάρμακα και είσαι καλά μόνο με θετικότητα, υγιεινή διατροφή και άσκηση είναι εντυπωσιακό. Δεν μας χαλάει καθόλου η εφαρμογή του και καλό θα του βγει του Χαρίτωνα.
Τελικά απ’ ότι κατάλαβα αν δεν έχεις γιατρό δικό σου, στενό συγγενή, είναι πολύ ποιο δύσκολα τα πράγματα. Λυπάμαι ειλικρινά όταν ακούω για παιδιά που τους δυσκολεύουν τη ζωή (περισσότερο απ’ όσο είναι ήδη) καταστάσεις όπως τα δημόσια και οι αδιάφοροι γιατροί…
Νάστε καλά.