• ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #80465  από manoula 2
 Παρ Νοέμ 02, 2012 1:35 pm
Nick1981 εμενα μου ειπε τα καλυτερα για τον Κ.ΦΑΚΑ.Ειναι φιλος του και τον ενημερωσε οτι φευγει εκτος.
 #81371  από Theodora
 Σάβ Νοέμ 24, 2012 4:17 pm
manoula 2 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΝ Κο ΦΑΚΑ Η ΤΟΝ Κο ΚΩΔΟΥΝΗ Η ΤΕΛΟΣ ΤΟΝ Κο ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑ????

Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο κ. Κωδούνης είναι από τους καλύτερους.. Πολύ καλός άνθρωπος και συνεργάσιμος. Την πρώτη φορά που με εξέτασε είχα πάει στο 251, εκεί δουλεύει, και αμέσως με εξυπηρέτησε.. Με έβαλε κι έκανα πρόκλητα δυναμικά κατευθείαν και έδωσε και το τηλέφωνο του στην μητέρα μου έτσι ώστε άμα ξαναπάθω κάτι να τον έπαιρνε κατευθείαν. Την δεύτερη φορά, πήγα στο ιατρείο του κι ενώ περίμενα να ζητήσει κανά 80άρι, πήρε μόνο 40 ευρώ. Είναι πολύ ευγενικός και πολύ άνετος.
 #81375  από rodoulaki
 Σάβ Νοέμ 24, 2012 5:03 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ! ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;
 #81378  από Μαρία
 Σάβ Νοέμ 24, 2012 6:01 pm
Και γω ειχα αρχισει να βλεπω τον κυριο Ρομπο και αν και τον ειχα επισκεφτει πολυ λίγες φορες μου εκανε τρομερο κλικ. Αλλα με τετοια γκαντεμια που με δερνει φευγει.
Εμενα μου προτεινε καποιον Πανδη στο Αιγινητειο. Τον ξερει κανεις? Επισης ξερει κανεις αν θα ξαναγυρισει κοντα μας ο Ρομπος;
 #81383  από Hristos!
 Σάβ Νοέμ 24, 2012 8:40 pm
ΧΑΜΟΓΕΛΑ! έγραψε:Καλησπέρα σ όλους!!!
Μια κυρία Ανδρεάδου που είναι επίσης στο Αιγινήτειο την γνωρίζει κανένας???
Ως γιατρο δεν την γνωριζω, αλλα για κατι που χρειαστηκα και ειχε την επιμελεια με εξυπηρετησε μια χαρα :greetings-waveyellow:
rodoulaki έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ! ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;
Αν θελεις και οικονομικο μαζι, δυστυχως δεν εχω να σου συστησω στη Θεσσαλονικη. Αν σου αρκει να γνωριζει καλα το αντικειμενο του, μπορω να σου στειλω τα στοιχεια σε pm. Τον ξερω γιατι με παρακολοθουσε στο νοσοκομειο που νοσηλευομουνα στη Θεσσαλονικη καθε φορα που εκανα τον ορο μου, για οσο διαστημα ειχα φυγει απο την πρωτευουσα.
Μαρία έγραψε:Και γω ειχα αρχισει να βλεπω τον κυριο Ρομπο και αν και τον ειχα επισκεφτει πολυ λίγες φορες μου εκανε τρομερο κλικ. Αλλα με τετοια γκαντεμια που με δερνει φευγει.
Εμενα μου προτεινε καποιον Πανδη στο Αιγινητειο. Τον ξερει κανεις? Επισης ξερει κανεις αν θα ξαναγυρισει κοντα μας ο Ρομπος;
Απο οσο γνωριζω συνταξιοδοτειται οριστικα και θα λειψει στο εξωτερικο δυο χρονια (τουλαχιστον, δεν ξερω για περισσοτερο). Το νευρολογο που λες δεν τον γνωριζω καθολου να σε ενημερωσω.
 #81393  από ernesto valverde
 Σάβ Νοέμ 24, 2012 10:55 pm
Findel έγραψε:Τον Μητσικώστα που τον έχω και εγώ γιατρό θα έλεγα ότι είναι καλός επιστήμονας αλλά χωμένος με τα μπούνια μες στο σύστημα. Επειδή λοιπόν έχει ξεχάσει να είναι άνθρωπος δεν θα στον συνιστούσα!!Επί τη ευκαιρία επειδή και εγώ αναζητώ νέο νευρολόγο ξέρει κανείς κανέναν που να είναι καλός επιστήμονας και καλός άνθρωπος; :text-thankyouyellow:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ernesto valverde την Κυρ Νοέμ 25, 2012 1:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #81396  από Hristos!
 Σάβ Νοέμ 24, 2012 11:58 pm
ernesto valverde έγραψε:
Findel έγραψε:Τον Μητσικώστα που τον έχω και εγώ γιατρό θα έλεγα ότι είναι καλός επιστήμονας αλλά χωμένος με τα μπούνια μες στο σύστημα. Επειδή λοιπόν έχει ξεχάσει να είναι άνθρωπος δεν θα στον συνιστούσα!!Επί τη ευκαιρία επειδή και εγώ αναζητώ νέο νευρολόγο ξέρει κανείς κανέναν που να είναι καλός επιστήμονας και καλός άνθρωπος; :text-thankyouyellow:
καλησπερα . ασπασια τερεντιου ιατρειο σκπ νοσοκομειο νιμιτς. εμενα προσωπικα με βοηθησε παρα πολυ.ειναι υπερανω χρηματων και καπως συντηρητικη στα φαρμακα.οσο για το ανθρωπος αν την γνωρισεις θα καταλαβεις.αν θελεις τηλ. στειλε πμ
Οχι καλη προταση κατ εμε. Δεν θα την προτεινα σε συνασθενη. Ενας λογος ειναι το κομματι του ποστ που εκανα bold.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hristos! την Κυρ Νοέμ 25, 2012 12:06 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #81397  από ernesto valverde
 Κυρ Νοέμ 25, 2012 12:05 am
Hristos! έγραψε:
ernesto valverde έγραψε:
καλησπερα . ασπασια τερεντιου ιατρειο σκπ νοσοκομειο νιμιτς. εμενα προσωπικα με βοηθησε παρα πολυ.ειναι υπερανω χρηματων και καπως συντηρητικη στα φαρμακα.οσο για το ανθρωπος αν την γνωρισεις θα καταλαβεις.αν θελεις τηλ. στειλε πμ
Καθολου καλη προταση κατ εμε. Προσωπικα δεν θα την προτεινα σε κανενα συνασθενη. Ενας λογος ειναι το κομματι του ποστ που εκανα bold.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ernesto valverde την Κυρ Νοέμ 25, 2012 1:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #81400  από Hristos!
 Κυρ Νοέμ 25, 2012 12:26 am
ernesto valverde έγραψε: δηλαδη εγω πρεπει οπωσδηποτε να παρω καποιο φαρμακο?
Εμενα ρωτας? Προφανως και δεν ειμαι υπευθυνος να σου πω.

Υ.Γ. Εννοειται παντως οτι δεν χρειαζονται φαρμακα σε ολες τις περιπτωσεις. Αλλα σε περιπτωσεις που οντως χρειαζεται καποιο φαρμακο, πρεπει να δινεται και μαλιστα το καταλληλο...