• Ε Π Ε Ι ΓΟ Ν !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΕΤΗΔΕ !!!!!!!!!!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #79452  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Οκτ 17, 2012 3:17 pm
:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Τι να πω,βρε παιδια !!!! Μηπως το ...ονειρευτηκα ???? Μπααααα !!!!!!! Λοιπον, χτες το πρωι, τηλεφωνησα στο 2142141000 για να μαθω πώς θα γινει να εχω απαλλαγη απο το ΕΕΤΗΔΕ , λογω ανεργιας του συζυγου .Πανω στην κουβεντα, ανεφερα οτι εχω αναπηρια 67% . Τοτε μου λεει η, ευγενεστατη, κυρια '' δυστυχως, με 67% δεν δικαιουστε μειωση της χρεωσης, εκτος αν...ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΣΚΠ !!!!! Ετσι μου ειπε !!!!!!!! Και μαλιστα σχολιασε '' δεν ξερω τιποτα γι αυτη την αρρωστια, μονο ακουστα την εχω . Ομως, για να σας δινουν αυτη την παροχη , πρεπει να ειναι πολυ σοβαρη αρρωστια '' !!!!!!!!! Αυτα , μου ειπαν ! Και, θεωρησα καλο , να ενημερωσω τους συνασθενεις ! Δεν πηγα ακομα στην εφορια ! Οταν παω, θα μαθω ..........Παντως, γενικα, γινεται της........το καγκελο !!!!!!!!!!!!!!!!!.......ΥΓ. Στην anni , γιατι ειπαν οτι , με 67% θα εχει εκπτωση ???? Για διαβαστε , αυτα που εγραψε χτες !!!!! Καλα θα ηταν να τηλεφωνησουν κι αλλοι στο 2142141000, μηπως βρουμε ακρη ......
 #79457  από kate2002
 Τετ Οκτ 17, 2012 6:28 pm
λοιπον, εγω σημερα στην εφορια εμαθα οτι με σκ και 67% ανω, δεν δικαιουμαστε μειωμενο το συντελεστη σε ο,5. μονο απο 80 και ανω, ουτε δηλ. καν 80 σκετο. 67αρι μονο για συγκεκριμενες ασθενειες εγκεφαλικης παραλυσης. ... νεώτερη διαταγη δεν υπαρχει δυστυχως ως σημερα. τώρα, αν πεσει η κυβερνηση και καταργηθει το εετηδε, βλεπουμε... παντως εως τωρα, καρατσεκαρισμενο, δεν... ά, και παντα λαμβανονται υποψην το ποσοστα ιδιοκτησιας και το υψος του οικογενειακου εισοδηματος, χρηση ακινητου κλπ...
 #79460  από Κώστας
 Τετ Οκτ 17, 2012 6:40 pm
ΑΚΡΙΒΩΣ, όπως τα γράφει η Kate.
Τα ίδια είπανε και σε μένα σήμερα το πρωί στην εφορεία.
Οι εγκυκλιοι του Υπ. Οικονομικών είναι οι ΠΟΛ1056/2-3-2012 και ΠΟΛ1057/2-3-2012.
Μετά από αυτές δεν έχει εκδοθεί άλλη, οπότε ισχύουν τα όσα αναφέρουν και δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνετσαι το 67% της ΣΚΠ στις εξαιρέσεις.
Πολύ θα ήθελα όμως να μας πει η ευγενέστατη κυρία που ανέφερε η Άννα, ποια απόφαση αναφέρει το 67% για όσους έχουν σκλήρυνση. Η έφορος πάντως δεν ήξερε τίποτα παραπάνω από αυτά που αναφέρονται στις ΠΟΛ που σας προανέφερα
 #79462  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Οκτ 17, 2012 6:44 pm
Η anni πώς τα καταφερε ?????Φαρσα μου εκαναν ??? Παιζουν με τον πονο μας??? Τελος παντων !!!! Θα ξανατηλεφωνησω στο 2142141000, μεθαυριο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #79464  από kate2002
 Τετ Οκτ 17, 2012 6:48 pm
κοιτα, για καποιον που δε γνωριζει, ή που αγνοει αθελητα ή εν γνωση του, εγκεφαλοπάθεια=εγκεφαλικη παραλυση= απομυελυνωση=προβλημα στο κεφαλι ρε παιδι μου! μαλλον η καλη κυρια μπερδευτηκε...

οσο για την άννι, θα το εξετασουν αυτοι που πρεπει και θα αποφανθουν εαν απορριφθει. μακαρι οχι, αλλα και τις διαβασα και τις ρωτησα τις αποφασεις... και εμενα μου ειπε ο υπαλληλος: εαν θες, κανε την αιτησή σου. Θα εξεταστει και θα σου τηλ. να περασεις να παραλαβεις την απάντηση.
 #79465  από Κώστας
 Τετ Οκτ 17, 2012 6:49 pm
Η Άννι τα κατάφερε επειδή για καλή της τύχη έπεσε σε υπάλληλο που παρερμήνευσε το νόμο προς όφελός της. Συμβαίνουν κι΄ αυτά καμιά φορά!
 #79467  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Οκτ 17, 2012 6:52 pm
...η κυρια της...εξυπηρετησης πελατων της ΔΕΗ , ηταν ξεκαθαρη .....!!!! Θα ξανατηλεφωνησω , ειπαμε !!!! Καλα θα ηταν , να τηλεφωνησουν κι αλλοι !!!!!
 #79468  από kate2002
 Τετ Οκτ 17, 2012 6:54 pm
άννα μου, την χορηγηση μειωμενου συντελεστη σου τη δινει η εφορία, οχι η δεη.
αλλα πάλι, λαθεύουν κι οι παπαδιες...
 #79469  από Κώστας
 Τετ Οκτ 17, 2012 6:56 pm
Όποιος τηλεφωνήσει να τη ρωτήσει οπωσδήποτε σύμφωνα με ποια εγκύκλιο, απόφαση, νόμο ή οτιδήποτε άλλο ισχύει αυτό
 #79478  από anni
 Τετ Οκτ 17, 2012 8:18 pm
παιδια συγγνωμη...ειμαι τι να πω...
ο αντρας μου πηγε στη δεη και εγω αλλα καταλαβα....... :confusion-seeingstars:

μιλουσε για το κοινωνικο τιμολογιο της δεη και οχι για το χαρατσι...
σας αναστατωσα τσαμπα... :?