• Σκλήρυνση, θεραπεία κ τσιγάρο....

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #79366  από sofia13
 Τρί Οκτ 16, 2012 1:46 am
Τι εννοείς ΑΝΔΡΕΑ με τα εικονίδια που παραθέτεις, καθότι και δεν είμαι τόσο έξυπνη να τα πιάσω; Πες τα καλό μου , μη παιδευόμαστε άδικα εδω μεσα το camel μου μέσα......
 #79367  από Vasoula
 Τρί Οκτ 16, 2012 8:04 am
sofia13 έγραψε:Vasoula oχι πως έχουμε άγνοια κινδύνου , αλλά καλά έκανες , πολύ καλά . Μέχρι και γώ τώρα ψάχνομαι να το ελλατώσω αρχικά ., και να το κόψω το ρημάδι στην τελική. Φρίκαρα με αυτά που '' ανέβασες''. πω,πω , . Δεν θέλω σαν το σκυλί στ'αμπέλι, για το παλιοτσίγαρο και μόνο; Ε, όχι , σιγά τον φίλο στα δύσκολα τελικά. Και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Σοφια για αυτο ακριβως το εβαλα μπας και σας σιγκινησω ολους τους καπνιστες (κι εγω καπνιζω 5-6 τη μερα μη νομιζεις, ο αναμαρτητος τον λιθο κλπ...)!
Αλλα μη μ'ευχαριστεις καθολου, :romance-kisscheek: δε μ'αρεσει να αλληλοεπαινουμαστε συνεχεια, θεωρω δεδομενα τα θετικα αισθηματα μεταξυ μας, οσοι μπηκαν σε αυτο το φορουμ δεν μπηκαν για χομπυ γιατι δεν ειναι ενα τυχαιο φορουμ παλευουμε ολοι με ενα σκοπο και στο λεω εγω που δεν ειμαι παθουσα καν αλλα ετσι αισθανομαι οτι δινω μια μαχη για τον αδερφο μου!
Και...καλημερα κοριτσια!
 #79371  από Gia1982
 Τρί Οκτ 16, 2012 11:25 am
Ολα αυτά που γράφτηκαν είναι αληθινά όσο κ η ασθένεια μας!!χτες πήγα πρώτη φορά σε ψυχολόγο γιατί η ψυχολογία μου γενικά με την βούλα(διάγνωση) είναι άστα να πάνε στο βυθό της θάλασσας. η απάντηση της ήταν οτι σ ευχαριστεί κάνε το με μέτρο πάντα αλλά να το κάνεις. αυτή είναι η θεραπεία σας εκτός απ φάρμακα κ την κλινική αγωγή....δε θα στερείσαι τίποτα αλλά δε θα το παρακάνεις κιόλας...οπότε ξεκινά μια καινούρια μέρα χωρίς υπερβολές αλλά κ χωρίς αχ αυτό δεν πρέπει!!!!ήπια λοιπόν το καφέ μου κ μέχρι ώρας έχω κάνει 2 τσιγαράκια, μέχρι το βράδυ ελπίζω να μην φτάσω το πακέτο... :lol: :lol: :lol: Καλήμερα σ όλες, όλους σας!!!
 #79386  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Τρί Οκτ 16, 2012 3:29 pm
:greetings-waveyellow: εάν ψάξουμε για άρθρα τι παθαίνεις από το τσιγάρο,(δεν αναφέρουν πόσα τσιγάρα) τι παθαίνεις από το πολύ φαγητό,την πολύ δουλειά, την ακτινοβολία κάθε είδους,τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, το καυσαέριο, τον μεσημεριανό ήλιο, τα τρελά ζώα, τις γρύπες πουλερικών και πολλά άλλα πρώτον θα βαρεθείς να διαβάζεις και θα κάνεις διάλυμα για :obscene-smokingpimp: και δεύτερον θα αναρωτιέσε πως έχουμε επιζήσει. :teasing-smokingcrack: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
 #79392  από Gia1982
 Τρί Οκτ 16, 2012 5:53 pm
ΑΝΔΡΕΑΣ έγραψε::greetings-waveyellow: εάν ψάξουμε για άρθρα τι παθαίνεις από το τσιγάρο,(δεν αναφέρουν πόσα τσιγάρα) τι παθαίνεις από το πολύ φαγητό,την πολύ δουλειά, την ακτινοβολία κάθε είδους,τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, το καυσαέριο, τον μεσημεριανό ήλιο, τα τρελά ζώα, τις γρύπες πουλερικών και πολλά άλλα πρώτον θα βαρεθείς να διαβάζεις και θα κάνεις διάλυμα για :obscene-smokingpimp: και δεύτερον θα αναρωτιέσε πως έχουμε επιζήσει. :teasing-smokingcrack: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
χαχαχαχαχααχαχαχα!!!!!!!!Έτσι να γελάμε κ λίγο κάπου κάπου :lol: :lol: :lol: :lol:
 #79398  από Vasoula
 Τρί Οκτ 16, 2012 7:12 pm
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα Ανδρεα, αλλο πραγμα να ξερεις οτι η θνησιμοτητα στη ΣΚΠ αυξανεται κατα 50% στους καπνιστες και να καπνιζεις επειδη ετσι γουσταρεις κι αλλο να θεωρεις οτι το τσιγαρο δεν πειραζει καθολου κι αρα δεν υπαρχει προβλημα να καπνιζει καποιος.
Συμφωνω με την προσεγγιση σου Gia1982, να προσεχουμε αλλα μην τρελλαθουμε κιολας, αν θελουμε τσιγαρο κανουμε τσιγαρο αλλα οχι πακεττο, αν θελουμε γλυκο τρωμε γλυκο οχι τουρτα!
 #79476  από costas
 Τετ Οκτ 17, 2012 7:27 pm
Ρε παιδιά , συγνώμη δηλαδή , έχουμε ένα πρόβληματάκι (ΣΚΠ) ε μη κάνουμε μ@@@@@ με το τσιγάρο ΕΛΕΟΣ!!!!! Οταν έμαθα τι έχω το 2000 ΣΤΟΠ το τσιγάρο!!!! Μην επιβαρύνουμε μόνοι μας μια κατάσταση!!!!!!!!!
 #79831  από ΑΝΔΡΕΑΣ
 Δευ Οκτ 22, 2012 11:34 pm
:greetings-waveyellow: γιατί; όσοι το έκοψαν ελπίζουν στην επόμενη μαγνητική να έχουν λιγότερες εστίες; εάν συμβεί να το δημοσιεύσουν και θα το κόψω και εγώ, για την ώρα :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: :obscene-smokingpimp: