Λήδα έγραψε:Louiza, καλησπέρα.Εννοείται πως εύχομαι αυτός ο πόνος ψηλά στον γλουτό να είναι κάτι μικρό κ παροδικό,βασικά να είναι καμιά "βλακειούλα" !!
Έχω αναφερθεί σε ένα "προβληματάκι" που είχαμε εμείς με πόνο, (σαν μαχαιριά μέσα στο γοφό μου το χαρακτήριζε,όταν περπατούσε), στο κεφάλαιο κορτιζόνη, με θέμα "κορτιζόνη κ άσηπτη νέκρωση μηριαίας κεφαλής".
Εκεί, θα διαβάσεις κάποια πραγματάκια που τα είχα γράψει προς ενημέρωση,για τις παρενέργειες της κορτιζόνης. 
Λήδα μου καλησπέρα και από εμένα. Ο πόνο δεν είναι συνεχόμενος, απλά όταν με πιάσει (μέχρι πρόσφατα ήταν καθαρά πόνος και τώρα είναι σαν να μου καρφώνουν στο πόδι ένα μεγάλο καρφί), στην αρχή δεν μπορώ να το πατήσω καθόλου και αφού κάτσω ή ξαπλώσω για λίγες ώρες, τότε λίγο συνέρχομαι και μπορώ να το ξαναπατήσω αλλά με ένα βάρος και έχω την αίσθηση ότι θα με ξαναπιάσει. Μου κρατάει, το βάρος αυτό και την άλλη μέρα και μετά φεύγει, μέχρι την επόμενη που θα με πιάσει ξανά. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και μου αρέσει που βρίσκω ανθρώπους που μπορώ να πω το πρόβλημα μου, χωρίς να φοβάμαι μήπως δεν με καταλάβουν.