• γενοσιμα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77936  από Κώστας
 Παρ Σεπ 21, 2012 10:29 am
Ε τώρα με τα επιδόματα που έπαιρνες, έχει ή δεν έχει δίκιο ο Πάγκαλος;!
 #77941  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 21, 2012 10:38 am
Ο Θοδωρής έχει πάντα δίκιο, οι μεγάλες ντοματοσαλάτες με άφθονο ψωμί που έχει πει ότι τρώει (και γι αυτό παχαίνει) καταπως φαίνεται έχουν θετική επίδραση στον ανθρώπινο εγκέφαλο.
 #77942  από βικυ
 Παρ Σεπ 21, 2012 10:38 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Ρε τον Θοδωρα!
 #77944  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 21, 2012 10:43 am
Γιάννης έγραψε:Κεπα είναι ο μ@λ@κ@ς στα αφρικανικά, από κει το πήραμε κι εμείς. Αυτοί το λένε κεπακο, εμείς το λέμε μαλακάκο.
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ΚΕ.Π.Α. ....ΚΕΠΑΚΟ......ΜΑΛΑΚΑΚΟ.....Ειναι το ιδιο, σ'ολες τις γλωσσες ....!!!!!Αφου, πηγαινουμε στα ΚΕΠΑ και πρεπει να κανουμε τους μαλακες !!! Να ...χορευουμε, στο ρυθμο τους !!!!!! Και, αντι να μας βαρανε παλαμακια.....βαρανε το κεφαλι μας !!!!!!!!! :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: Παντως, αυτη η μεθοδος,ισως, μπορει να με απαλλαξει απο τη :twisted: νευραλγια τριδυμου :twisted: Αρκει, τις σφαλιαρες , να τις δινω εγω.....σ'εκεινους που πρεπει........ :violence-hammer:
 #77948  από Κώστας
 Παρ Σεπ 21, 2012 11:00 am
Άννα, τη Κυριακή βάλε πρόχειρα ρούχα! Θα φέρω μαζί μου λάσπη να σ΄ απαλλάξω μια για πάντα από το τρίδυμο!
Έστειλα email του γιατρού κεπάκο και μου έστειλε την τεχνική που πρέπει να χρησιμοποιείς για να δώσεις τη σφαλιάρα!
Μη τρομάζεις! Στις γυναίκες μου έγραψε πετυχαίνει και με απλή επάλειψη!
 #77949  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 21, 2012 11:04 am
Κώστας έγραψε:Άννα, τη Κυριακή βάλε πρόχειρα ρούχα! Θα φέρω μαζί μου λάσπη να σ΄ απαλλάξω μια για πάντα από το τρίδυμο!
Έστειλα email του γιατρού κεπάκο και μου έστειλε την τεχνική που πρέπει να χρησιμοποιείς για να δώσεις τη σφαλιάρα!
:o :o :o :o :o :o :o :o :o ΕΓΩ , ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ !!!!!! ΣΕ ΠΟΙΟΝ , ΟΜΩΣ ???????? Αφου, εκεινοι που πρεπει, δεν θα ειναι εκει !!!!! Καλυτερα, να αναβαλουμε τη ...θεραπεια για την ....Πεμπτη !!!!!! Τοτε θα συναντηθω ....με εκεινους που πρεπει...να φανε τη σφαλιαρα !!!!!!!!!!!!!!!
 #77952  από sofia13
 Παρ Σεπ 21, 2012 11:29 am
Λεω απλώς, οτι θα κάνω ένα ωραιότατο κολάζ ολα τα παραπάνω, αρχίζοντας με '' παμε κιουμεμε κεπακο '' και θα το κοτσάρω ακριβώς απέναντι μου στον τοίχο του γραφείου μου , για τις πολυ δύσκολες μέρες... θα μένει και η μακαρονάδα στο στομάχι μου και οχι στα πατώματα.....Παιδιά νάστε καλά μωρέ , μουφυγε το νεφρί απ' τα γέλια. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!!!!
 #77953  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 21, 2012 11:30 am
Κώστας έγραψε:Άννα, τη Κυριακή βάλε πρόχειρα ρούχα! Θα φέρω μαζί μου λάσπη να σ΄ απαλλάξω μια για πάντα από το τρίδυμο!
Ή σφαλιάρες ή μπαλαμούτι δηλαδή; Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:
 #77957  από Μιμικαμ
 Παρ Σεπ 21, 2012 12:08 pm
θα ζήσουμε απ'οτι κατάλαβα μεγάλες στιγμές..... :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads:

Αννούλα τί θέλεις και μας τσαμπουνάς συνεχώς για την νευραλγία τριδύμου????? :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: :banana-dreads: Να τώρα έγινες στόχος :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: :happy-smileyinthebox: εχει να πέσει αλεύρομα και σφαλιάρα....τρέχω να αγοράσω ενα τσουβάλι αλεύρι για νάχουμε....το ξύλο το αφήνω για τους ΄ειδικούς, καλογυμνασμένους μποντυπιλνταράδες της παρέας..... :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner: :banana-stoner:

Αααααα και για την ενημέρωση της γυναικοπαρεας μόνο.....εκεί κάτω στην Αφρική, σας ενημερώνω απο εγκυρη πηγή, τα χαστούκια τα έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.....βοηθούν εκτός απο τους πονοκεφάλους κλπ. και στην προσθετική στήθους....οσο πιο πολλά τόσο πιο καλά..... :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #77962  από Κώστας
 Παρ Σεπ 21, 2012 1:28 pm
Ξεκίνησα τις ασκήσεις για να γυμνάσω τους "μπρατσιακούς" μου για τις σφαλιάρες, ενώ έχω ήδη παραγγείλει στον κεπάκο την ειδική λάσπη για την θεραπεία.
Όποιος ενδιαφέρεται να φορέσει πρόχειρα ρούχα και...
ΠΑΜΕ ΚΙΟΥΜΕΜΕ ΚΕΠΑΚΟ!!!!!!!!!!!!!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8