• ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗΣ

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77294  από sofia13
 Κυρ Σεπ 09, 2012 11:21 pm
Πολλα υγρα. Πολλα και δεν ειναι μονο το νερό!!! Πιες χυμους φρουτων....αλλα πιες ομως. Και ξαπλα για να συνερθεις γρήγορα. Την πατησα γιαυτό επιμενω,. 8ημερο με τράβηξε εμένα. Και depon αν το χρειαζεσαι. Θα δεις κι' αυτο θα περασει.ΥΓΡΑ και ξεκο'υραση....Περαστικά......!
 #77298  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 10, 2012 9:04 am
Βασιλη !!!!!!!! Περαστικα και καλα αποτελεσματα !!!!!!!!! ......Κανε ο,τι σου ειπαν τα παιδια !!!!!! Πιες νερακι, βρεεεεεεε............!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #77305  από EFFIE
 Δευ Σεπ 10, 2012 10:09 am
krevasils έγραψε:
sofia13 έγραψε:Μπορει και να σου περασε ως τώρα , αλλα κι' αν οχι μη στενοχωριεσαι και γι' αυτό. Ξεκουρασου , πινε πολλά υγρά , και depon για ανακούφιση. Σε λίγες μερες θ΄αναπληρωθει το υγρό που αφαιρέθηκε και θασαι παλι οπως πριν. Ξεκουράσου μόνο. Εντάξει;;;

νερο δεν πινω πολυ ενω την πρωτη μερα ηπια πολυ.......μετα τπτ....αυτο ια κανω.....θα ενημερωση παιδια.....ευχαριστω πολυ
καλημερα!!
εμενα με ταλαιπωρησε μια εβδομαδα ακριβως, μονο ξαπλα μου περναγε, μολις πηγαινα να σηκωθω........τελος, και ντεπον κλπ ναι αλλα μονο με την ξαπλα δε ποναγα....μεχρι και εμετους ειχα.........υπομονη ομως, αυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι θα περασει...
περαστικα :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77306  από krevasils
 Δευ Σεπ 10, 2012 10:49 am
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΦΣΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΝ ΜΕ ΠΟΛΥΠΟΝΑΕΙ ΒΕΒΑΙ ΑΝ ΒΓΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ....ΤΕΣΠΑ....ΝΕΡΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ
 #77307  από sofia13
 Δευ Σεπ 10, 2012 11:05 am
Kαλημερα και μπραβο φίλε. Θα περιμένουμε ενημέρωσή σου σχετικά μα τα αποτελλέσματα. Πανε τώρα τη βολτίτσα σου και μην πτοησαι !!!
 #77318  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 10, 2012 5:01 pm
krevasils έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΦΣΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΔΝ ΜΕ ΠΟΛΥΠΟΝΑΕΙ ΒΕΒΑΙ ΑΝ ΒΓΩ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΠΛΑ ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ....ΤΕΣΠΑ....ΝΕΡΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ
:greetings-waveyellow: Βασιλη, εισαι στην Αθηνα ???? Αν ναι, δεν ερχεσαι την Τεταρτη το πρωι στο Συνταγμα ???? Ετσι....ΚΑΙ τα δικαιωματα μας θα διεκδικησεις .....ΚΑΙ θα.....ξεδωσεις.......!!!!!!!! Θα σου περασει και ο πονοκεφαλος !!!!!!!! Τι λες ???????? :romance-kisscheek:
 #77319  από krevasils
 Δευ Σεπ 10, 2012 5:57 pm
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕΝΩ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ .....ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
 #77322  από EFFIE
 Δευ Σεπ 10, 2012 6:19 pm
krevasils έγραψε:ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕΝΩ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ .....ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
θα φωναξουμε να σαι σιγουρος!!!!!!!!
 #77331  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Σεπ 10, 2012 10:13 pm
Το ξερω , Βασιλη μου, οτι μενεις στην Τριπολη !!!! Ελεγα, μηπως, αυτες τις μερες , εισαι Αθηνα !!!!!!!!!! Κοιτα να συνελθεις !!!! Μπορει να γινει, αναλογη συγκεντρωση και στην Τριπολη !!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77413  από rodoulaki
 Τετ Σεπ 12, 2012 11:17 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ !!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ! ΕΚΑΝΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΝΑ 2ΜΗΝΟ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ (ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΕΣ) ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ! ΠΙΝΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ !!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ !! ΚΑΛΟ Σ ΒΡΑΔΥ !!