• ΚΟΠΩΣΗ!!!

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #76698  από Maraki28
 Τρί Αύγ 28, 2012 10:29 am
Βίκυ τι ακριβώς είναι αυτό??
 #76699  από βικυ
 Τρί Αύγ 28, 2012 10:37 am
Εδω θα βρεις σχετικες πληροφοριες!
http://www.vita.gr/html/ent/574/ent.6574.asp
Εγω,συμφωνα με τις οδηγιες της φαρμακοποιου μου,παιρνω 3 μηνες,μετα 3 μηνες διακοπη και μετα παλι 3 μηνες κτλ-κτλ(1 την ημερα,μπορεις 2 αν θελεις).
Ειναι καψουλες που περιεχουν ελαιο ιπποφαους, κυκλοφορει και αποξηραμενο που καταναλωνεται ως αφεψημα-τσαι, το οποιο νομιζω πως ειναι ποιο οικονομικο!
 #76706  από Ιωάννα
 Τρί Αύγ 28, 2012 12:47 pm
βικυ έγραψε:IKTIST22 δοκιμασε ιπποφαες.
Εγω παιρνω και με βοηθα πολυ.
Ρε παιδιά τα χω χάσει τελείως!!!!!!Έχω αγοράσει ιποφαές γι αυτό το λόγο πριν απο κανα χρόνο και το έχω στο συρτάρι.Το βλαμμένο έπρεπε να γράψω εδώ για να μου το θυμήσετε!!!!!Κάποιος μου το είχε πει τότε κ ψαχνοντας ανακάλυψα ότι αρκετοί γνωστοί μου έπερναν με πολύ καλά αποτελέσματα σε θέματα τόνωσης.Βέβαια το είχα αγοράσει σε μορφή κόκκων απο μαγαζί με βότανα κ ο πωλητής μου είχε πει να το κάνω αφέψημα ή να το ...μασάω.Δεν ήταν εύκολο γιατί η γεύση του είναι ιδιαίτερη (όχι όμως άσχημη) και το βραστάρι ...είτε δεν προλάβαινα να το φτιάξω είτε ....βαριόμουνα .Τώρα θα πάω να το πάρω σε κάψουλες να ξεμπερδεύω.ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βικυ αλλά κ όλους σας για το ενδιαφέρον.
Για το υπερβαρικό οξυγόνο ψάχνομαι ακόμη.Εδώ που ζω δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ανάλογο.Κάποια στιγμή ένας ορθοπεδικός έκανε κατι τέτοιο κ οι απόψεις ήταν διχασμένες.
Αυτός βέβαια το είχε παρακάνει.Σκεφτήτε ότι έκανε θεραπεία στο ιατρείο....κ για κυτταρίτιδα!!!!Κάποια στιγμή σταμάτησε γιατί ξεσηκώθηκαν συναδέλφοι του.
Γιάννη ακόμα δεν μπόρεσα να μάθω σχετικά με τα κακα κυτταράκια κ το υπερβαρικό οξυγόνο!!!!
ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore:
Σταυρο προχώρα με το ιποφαές.Το "κακό" που μπορείς να πάθεις είναι να μη σε οφελήσει!!!!
 #76825  από mplearkouda
 Πέμ Αύγ 30, 2012 9:54 am
Εγω αισθανομαι αυτη την κοπωση νομιζω απο τοτε που αρχισα ιντερφερονη.
Οχι πως πριν ημουν λαγουδακι της Duracell αλλά από τότε που άρχισα θεραπεία όσο αφορά το θέμα της κούρασης είμαι σε απελπισία. Είμαι συνέχεια κατακουρασμένη, χωρίς να κάνω τίποτα που να δικαιολογεί όλη αυτή την εξαντληση πριν καν αρχίσει η μέρα. Σύντομα αρχίζω και δουλειά και έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Νομίζω θα τα παίξω στο τέλος...
 #76835  από Ιωάννα
 Πέμ Αύγ 30, 2012 2:38 pm
mplearkouda έγραψε:Εγω αισθανομαι αυτη την κοπωση νομιζω απο τοτε που αρχισα ιντερφερονη.
Οχι πως πριν ημουν λαγουδακι της Duracell αλλά από τότε που άρχισα θεραπεία όσο αφορά το θέμα της κούρασης είμαι σε απελπισία. Είμαι συνέχεια κατακουρασμένη, χωρίς να κάνω τίποτα που να δικαιολογεί όλη αυτή την εξαντληση πριν καν αρχίσει η μέρα. Σύντομα αρχίζω και δουλειά και έχω αγχωθεί πάρα πολύ. Νομίζω θα τα παίξω στο τέλος...
"Ο Θεός να μη σου πέψει όσα μπορείς να βαστάξεις " , λέμε εδώ στην Κρήτη.Κατά διαστήματα (καλή ώρα) με παίρνει από κάτω απ την κούραση κ νομίζω κ εγώ ότι θα τα παίξω.Δεν ξέρω πως ,αλλά πάντα κάτι βρίσκεται κ απο κει που "βλέπω το βυθό για ουρανό" (όπως λέει γνωστό άσμα αγαπημένου μου τραγουδιστή) ,αρχίζω σιγά σιγά και σέρνομαι ξανά στην επιφάνεια.Η ψυχούλα μου ξέρει πως ,αλλά γίνεται.
Λοιπόν φιλενάδα,αλλά κ άλλοι κουρασμένοι ,όσοι πιστοί προσέλθετε να πιάστουμε χεράκι χεράκι ν ανεβούμε το βουνό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: