• Καλώς σας βρήκα!

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #75724  από Φαίδρα
 Παρ Ιούλ 27, 2012 2:56 am
Σας ευχαριστώ όλους!Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ! :-D
 #75877  από sissy
 Τρί Ιούλ 31, 2012 4:46 pm
Γειά σου Brazil!!!!!!!! :greetings-waveyellow:
Kαλως ήρθες!!!!!!!!!
 #76156  από χριστος λεβ
 Σάβ Αύγ 11, 2012 6:49 pm
Γεια σου πασχω απο Οπτικη Νευπομυελιτηδα ειναι αδερφικο με την σκληρηνση δεν πτουμε ολα καλα λεω εχω προβλημα στην ασταθεια αλλα γυμνζομαι καθε μερα γιατι παντα γυμναζομουνα κοιταξε και εσυ σιγα σιγα θα σε βοηθησει περιμενω αν θες νεα σου
 #76167  από Φαίδρα
 Κυρ Αύγ 12, 2012 12:17 am
χριστος λεβ έγραψε:Γεια σου πασχω απο Οπτικη Νευπομυελιτηδα ειναι αδερφικο με την σκληρηνση δεν πτουμε ολα καλα λεω εχω προβλημα στην ασταθεια αλλα γυμνζομαι καθε μερα γιατι παντα γυμναζομουνα κοιταξε και εσυ σιγα σιγα θα σε βοηθησει περιμενω αν θες νεα σου
Καλησπέρα Χρήστο! :handgestures-salute:
Ναι, μου έχουν αναφέρει κι εμένα πως η άσκηση θα με βοηθήσει, οπότε έχω ξεκινήσει πάλι δειλά-δειλά και το επιχειρώ, εντάσσοντας την άσκηση στο καθημερινό μου πρόγραμμα. Πιστεύω πως όσο δεν το παρακάνουμε, και γυμναζόμαστε απλά για να κρατιόμαστε σε "φόρμα" χωρίς να ξεπερνάμε τις αντοχές μας και τα όριά μας, μόνο καλό μας κάνει!
Όσο μπορεί ο καθένας. Δεν θέλω να κάνω και πρωταθλητισμό :teasing-neener:
Καλή συνέχεια σου εύχομαι και καλή δύναμη!!
 #76168  από χριστος λεβ
 Κυρ Αύγ 12, 2012 7:09 am
Κοιτα ειμαι 34 χρονων δουλευα απο το πρωι ως το βραδυ περπατουσα με τα σκυλακια μου στο βουνο καθε κυριακη και το 2011 ειδα οτι οι αντοχες δεν ηταν το ιδιο οποτε ψαχτηκα και βρηκα το ΝΟΜ και ολα καλα εσυ να εχεις παντα καλη ψυχολογια και θα δεις ολα καλα.Μου χορειγητε ο ορος MABTHERA αν γνωριζεις.Αυτοι που σε αγαπουν πραγματικα να ειναι διπλα σου και αν εχεις σχεση να ειναι παντα κοντα σου
 #76302  από sofi2009
 Σάβ Αύγ 18, 2012 11:21 am
καλως ορισες κοριτσακι.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: σου ευχομαι να εισαι οσο πιο καλα γινεται
εγω απο το 2009 το παλευω
το συνηθησα μπορω να πω
ας κανω κι αλλιως :romance-hearteyes: :romance-hearteyes:
ψυχραιμια κ δυναμη να εχουμε ολοι....
bye :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: