• τερμα η 0% συμμετοχη σε ολα τα φαρμακα

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #75575  από Γιάννης
 Τρί Ιούλ 24, 2012 8:09 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΔΕΝ παιρνω τις βιταμινες και αλλα , μη συνταγογραφουμενα φαρμακα, παρολο που τα εχω αναγκη, επειδη ΔΕΝ μπορω να τα πληρωνω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να προσθέσω ότι εγώ φρικάρω στην πιθανότητα σε λίγο να μην έχω λεφτά να πληρώσω τις φυσικοθεραπείες που κρατάνε τα νεύρα μου σε μια σχετική λειτουργικότητα. Τις πληρώνω τις φυσικοθεραπείες γιατί το μπουρδέλο που ζούμε δεν έχει ακόμα κατανοήσει πόσο εξειδικευμένες φυσικοθεραπείες χρειαζόμαστε ούτε και πόσο στοιχίζει να έχεις έναν άνθρωπο για μια ώρα να κοπανιέται μαζί σου πάνω στο στρώμα. Η πουτ@ν@ κάνει πιο ξεκούραστη δουλειά.
 #75581  από anni
 Τρί Ιούλ 24, 2012 8:24 pm
Γιαννη εγω δεν τις πληρωνω αλλο..
μου τις εγραψε ο νευρολογος του εοππυ για 6 μηνες και δεν πληρωνω τιποτα
τωρα ειναι ο πρωτος μηνας που ξεκινησα..για ψαξτο !!
 #75582  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιούλ 24, 2012 8:26 pm
Γιάννης έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΔΕΝ παιρνω τις βιταμινες και αλλα , μη συνταγογραφουμενα φαρμακα, παρολο που τα εχω αναγκη, επειδη ΔΕΝ μπορω να τα πληρωνω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να προσθέσω ότι εγώ φρικάρω στην πιθανότητα σε λίγο να μην έχω λεφτά να πληρώσω τις φυσικοθεραπείες που κρατάνε τα νεύρα μου σε μια σχετική λειτουργικότητα. Τις πληρώνω τις φυσικοθεραπείες γιατί το μπουρδέλο που ζούμε δεν έχει ακόμα κατανοήσει πόσο εξειδικευμένες φυσικοθεραπείες χρειαζόμαστε ούτε και πόσο στοιχίζει να έχεις έναν άνθρωπο για μια ώρα να κοπανιέται μαζί σου πάνω στο στρώμα. Η πουτ@ν@ κάνει πιο ξεκούραστη δουλειά.
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Μηπως....να το σκεφτουμε......!!!!!! Την...ξεκουραστη δουλεια, εννοω......Μπορει να ειναι... και....καλη γυμναστικη...και φυσικοθεραπεια....για την περιπτωση μας :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #75601  από EFFIE
 Τρί Ιούλ 24, 2012 10:39 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
gioulaki έγραψε:ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΟΛΗ....ΕΠΙΔΗ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΤΗΝΗ...ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ..ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ,ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΤΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΣΗ...ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΣΗ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΓΤ Ο ΕΟΠΠΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ!ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙςΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ 25%
:doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :think: :think: :think: :think: :think: :think: Επειδη αρρωστησα, τα ριχνω στους αλλους ??? Πώς, δηλαδη ??? Τι πρεπει να κανω για να χαλαρωσω ??? Να καθησω να με .....μπιπ..., ποικιλοτροπως, μονο και μονο επειδη αρρωστησα ???? Η ιατροφαρμακευτικη μας περιθαλψη, καλυπτεται απο αυτα, ακριβως, τα λεφτα που μας κρατανε καθε μηνα ! Ακομα και το επιδομα, εχει κρατησεις , 4% για κλαδο υγειας ! Λες, οτι, εδω και ενα χρονο, σας ειχε σταλει η αποφαση ???? Γιατι , μεσα σ'αυτο το χρονο, εγω, εξακολουθησα να παιρνω δωρεαν ΟΛΑ τα φαρμακα ????? Χαρη μου εκαναν ??? Δεν νομιζω !!!! Το οτι, εκοψαν την μηδενικη συμμετοχη και σε αλλες παθησεις, δεν μου λεει τιποτα !!! Μηπως, αυτο το γεγονος, θα πρεπει να με...παρηγορει ??? Ε!! Οχι !!! Να μην την εκοβαν, απο καμια παθηση !!!!!!!! Και....ναι !!!!! Επιμενω !!!! Ολοι εκεινοι, που φερονται με απανθρωπο τροπο σε ασθενεις και μαλιστα , χρονιως ασθενεις ....ειναι ΚΤΗΝΗ !!!!! Ειτε , ειναι γιατροι...ειτε διοικητικοι υπαλληλισκοι...ειτε υπουργοι !!!!!!!Ειτε ειναι, εκεινοι, που νομοθετουν τετοια μετρα εξοντωσης, ειτε εκεινοι ,που , με το ''ετσι θελω'' δεν εφαρμοζουν νομους, ειτε εκεινοι που ανεχονται αδικιες!!!!!!!! ΚΤΗΝΗ !!!!!!!!! :think: Δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου .......!!!!! Λυπαμαι, αλλα αδυνατω να το καταλαβω !!!! Ενα λεω μονο !!!! ΔΕΝ παιρνω τις βιταμινες και αλλα , μη συνταγογραφουμενα φαρμακα, παρολο που τα εχω αναγκη, επειδη ΔΕΝ μπορω να τα πληρωνω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........Τωρα, θα προσθεσω κι αλλα φαρμακα, σ'αυτη την απαγορευμενη λιστα !!!! Οπως, τα φαρμακα της οστεοπενιας και της χοληστερινης ! Για την, μεν, πρωτη, ευθυνεται η κορτιζονη ...για την, δε, δευτερη, ευθυνεται η ιντερφερονη !!!!!!!! Αυτο ειναι καλο ???? Ε ????????????????????????????????????????????????? :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
:romance-adore: :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore: :romance-adore:
 #75604  από Γιάννης
 Τρί Ιούλ 24, 2012 11:06 pm
anni έγραψε:Γιαννη εγω δεν τις πληρωνω αλλο..
μου τις εγραψε ο νευρολογος του εοππυ για 6 μηνες και δεν πληρωνω τιποτα
τωρα ειναι ο πρωτος μηνας που ξεκινησα..για ψαξτο !!
Κάτι πήρε τ' αυτί μου, για πες βρε anni μου καμιά λεπτομέρεια. Για τι ποσά μιλάμε;
 #75610  από anni
 Τρί Ιούλ 24, 2012 11:55 pm
Γιαννη μου εγραψε 10 φυσιοθεραπειες το μηνα επι 6 μηνες...
και αν παρεις χαρτι απο νοσοκομειο για αλλους 6 μηνες...
τωρα τι εννοεις για λεφτα..ποσα θα παρει η φυσιοθεραπευτρια;
νομιζω 20 ευρω την επισκεψη....
εγω δεν πληρωνω τιποτα..
 #75620  από gioulaki
 Τετ Ιούλ 25, 2012 9:08 am
join the real world χρυση μου!κανενας δεν προκεται να νοιαστει για σενα ουτε για μενα!χεστηκανε που αρρωστησες και εγω και εσυ....δστυχως ζουμε σε ενα μπουρδελο και γινεται μπαχαλο!η εγκυκλιος ειχε σταλει αλλα πριν ενα χρονο και οι γιατροι τα γραφανε παλι δωρεαν...τωρα ομως βγηκε καινουργιο κουσουρακι για τους γιατρους που λεει πως αμα κανουν λαθος τη συμμετοχη ειναι αποκλειστικα δικης τους ευθνη(σε λαθος που να βαρενει το ταμειο φυσικα ετσι?)γιαυτο τους επιασε κωλοπιλαδα καταλαβες τωρα?ποιος νομιζεις πως θα σε νοιαστει πραγματικα στην εποχη που ζουμε ?ο γιατρος που εδωσε ορκο του ιπποκρατη?μεχρι ενα σημειο ΕΑΝ ειναι καλος θα σε συμπονεσει αλλα μεχρι εκει...γιατι σαν και σενα εχει αλλουσ 100 και θα σαλταρει ο ανθρωπος εαν μας σκεφτεται ετσι για το καθενα ενα απο εμας...οσο για το λοβερδο και τα φιλαρακια του :obscene-hanged: οτι και να πω ειναι λιγο.εγω δεν ειμαι εναντιον σας..ισα ισα...εγω βλεπω καθε μερα πολυ χειροτερα πραγματα....και με λυπει παρα πολυ...να βλεπω τετοιες καταστασεις.και δεν ειπα οτι μου αρεσεε που αλλαξαν οι συμμετοχες!!!!!! :scared-shocked: απλα ανεφερα το γεγονος!γτ πολλοι δεν το ξερουν τουλαχιστον ακομα...και μας επιφυλασουν και αλλες πολλες εκπληξεις......περασα και εγω επιτροπη......και πηρα τα ......μου...45%...δεν το δικαιουμουν το 67%μπορω να μαι ολη μερα ορθια στο φαρμακειο???να μαλωνω με το καθενα???οχι...αλλα επειδη ετσι ειναι αυτη ηκοινωνια πρεπει να παλεψω..εστω και ετσι να φανω δυνατη....καλημερα σε ολους σας..να στε παντα καλα
 #75623  από Γιάννης
 Τετ Ιούλ 25, 2012 9:23 am
anni έγραψε:Γιαννη μου εγραψε 10 φυσιοθεραπειες το μηνα επι 6 μηνες...
και αν παρεις χαρτι απο νοσοκομειο για αλλους 6 μηνες...
τωρα τι εννοεις για λεφτα..ποσα θα παρει η φυσιοθεραπευτρια;
νομιζω 20 ευρω την επισκεψη....
εγω δεν πληρωνω τιποτα..
Ευχαριστώ, θα το ψάξω
 #75632  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιούλ 25, 2012 10:55 am
gioulaki έγραψε:join the real world χρυση μου!κανενας δεν προκεται να νοιαστει για σενα ουτε για μενα!χεστηκανε που αρρωστησες και εγω και εσυ....δστυχως ζουμε σε ενα μπουρδελο και γινεται μπαχαλο!η εγκυκλιος ειχε σταλει αλλα πριν ενα χρονο και οι γιατροι τα γραφανε παλι δωρεαν...τωρα ομως βγηκε καινουργιο κουσουρακι για τους γιατρους που λεει πως αμα κανουν λαθος τη συμμετοχη ειναι αποκλειστικα δικης τους ευθνη(σε λαθος που να βαρενει το ταμειο φυσικα ετσι?)γιαυτο τους επιασε κωλοπιλαδα καταλαβες τωρα?ποιος νομιζεις πως θα σε νοιαστει πραγματικα στην εποχη που ζουμε ?ο γιατρος που εδωσε ορκο του ιπποκρατη?μεχρι ενα σημειο ΕΑΝ ειναι καλος θα σε συμπονεσει αλλα μεχρι εκει...γιατι σαν και σενα εχει αλλουσ 100 και θα σαλταρει ο ανθρωπος εαν μας σκεφτεται ετσι για το καθενα ενα απο εμας...οσο για το λοβερδο και τα φιλαρακια του :obscene-hanged: οτι και να πω ειναι λιγο.εγω δεν ειμαι εναντιον σας..ισα ισα...εγω βλεπω καθε μερα πολυ χειροτερα πραγματα....και με λυπει παρα πολυ...να βλεπω τετοιες καταστασεις.και δεν ειπα οτι μου αρεσεε που αλλαξαν οι συμμετοχες!!!!!! :scared-shocked: απλα ανεφερα το γεγονος!γτ πολλοι δεν το ξερουν τουλαχιστον ακομα...και μας επιφυλασουν και αλλες πολλες εκπληξεις......περασα και εγω επιτροπη......και πηρα τα ......μου...45%...δεν το δικαιουμουν το 67%μπορω να μαι ολη μερα ορθια στο φαρμακειο???να μαλωνω με το καθενα???οχι...αλλα επειδη ετσι ειναι αυτη ηκοινωνια πρεπει να παλεψω..εστω και ετσι να φανω δυνατη....καλημερα σε ολους σας..να στε παντα καλα
Ειμαι στον .....real word....!!!!Ξερω οτι ειμαι παρατημενη στην τυχη μου ! Ξερω οτι ΔΕΝ νοιαζεται κανεις , για μενα ! Εξαλλου, πριν απο μια βδομαδα, εφαγα πορτα στο δημοσιο νοσοκομειο και ΔΕΝ θελω να ξαναπαω , εκει !!!!!! Αυτο, ομως, δεν σημαινει οτι, αποδεχομαι τις αδικιες !!! Αν, οι γιατροι, αδυνατουν να τηρησουν τον ορκο τους, ας αλλαξουν επαγγελμα !ΔΕΝ φταιμε , που αρρωστησαμε ! Δεν ζηταμε χαρες ! Απαιτουμε τα αυτονοητα ! Προσωπικα, θα συνεχισω να απαιτω, ολα οσα ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ !!! Εχω αποφασισει να φτασω ....στα ακρα, αν χρειαστει ! Ετσι κι αλλιως, δεν εχω τιποτα να χασω, πια , παρα μονο την αξιοπρεπεια μου !!!! Την θυσιαζω κι αυτην...αμα λαχει !!!!!!! :violence-hammer:ΥΓ.Φυσικα, δεν εισαι ...''εναντιον μας'' !!!!!!!! Συνασθενης δεν εισαι ??? Πώς να εισαι ''εναντιον μας''??? Αφου ...το ''μας''....περιλαμβανει κι εσενα !!!! Ετσι δεν ειναι ????????Δεν πιστευω, να διαχωριζεις τη θεση σου, απο εμας !!!!!!!!!! :think: