gioulaki έγραψε:join the real world χρυση μου!κανενας δεν προκεται να νοιαστει για σενα ουτε για μενα!χεστηκανε που αρρωστησες και εγω και εσυ....δστυχως ζουμε σε ενα μπουρδελο και γινεται μπαχαλο!η εγκυκλιος ειχε σταλει αλλα πριν ενα χρονο και οι γιατροι τα γραφανε παλι δωρεαν...τωρα ομως βγηκε καινουργιο κουσουρακι για τους γιατρους που λεει πως αμα κανουν λαθος τη συμμετοχη ειναι αποκλειστικα δικης τους ευθνη(σε λαθος που να βαρενει το ταμειο φυσικα ετσι?)γιαυτο τους επιασε κωλοπιλαδα καταλαβες τωρα?ποιος νομιζεις πως θα σε νοιαστει πραγματικα στην εποχη που ζουμε ?ο γιατρος που εδωσε ορκο του ιπποκρατη?μεχρι ενα σημειο ΕΑΝ ειναι καλος θα σε συμπονεσει αλλα μεχρι εκει...γιατι σαν και σενα εχει αλλουσ 100 και θα σαλταρει ο ανθρωπος εαν μας σκεφτεται ετσι για το καθενα ενα απο εμας...οσο για το λοβερδο και τα φιλαρακια του
οτι και να πω ειναι λιγο.εγω δεν ειμαι εναντιον σας..ισα ισα...εγω βλεπω καθε μερα πολυ χειροτερα πραγματα....και με λυπει παρα πολυ...να βλεπω τετοιες καταστασεις.και δεν ειπα οτι μου αρεσεε που αλλαξαν οι συμμετοχες!!!!!!
απλα ανεφερα το γεγονος!γτ πολλοι δεν το ξερουν τουλαχιστον ακομα...και μας επιφυλασουν και αλλες πολλες εκπληξεις......περασα και εγω επιτροπη......και πηρα τα ......μου...45%...δεν το δικαιουμουν το 67%μπορω να μαι ολη μερα ορθια στο φαρμακειο???να μαλωνω με το καθενα???οχι...αλλα επειδη ετσι ειναι αυτη ηκοινωνια πρεπει να παλεψω..εστω και ετσι να φανω δυνατη....καλημερα σε ολους σας..να στε παντα καλα
Ειμαι στον .....real word....!!!!Ξερω οτι ειμαι παρατημενη στην τυχη μου ! Ξερω οτι ΔΕΝ νοιαζεται κανεις , για μενα ! Εξαλλου, πριν απο μια βδομαδα, εφαγα πορτα στο δημοσιο νοσοκομειο και ΔΕΝ θελω να ξαναπαω , εκει !!!!!! Αυτο, ομως, δεν σημαινει οτι, αποδεχομαι τις αδικιες !!! Αν, οι γιατροι, αδυνατουν να τηρησουν τον ορκο τους, ας αλλαξουν επαγγελμα !ΔΕΝ φταιμε , που αρρωστησαμε ! Δεν ζηταμε χαρες ! Απαιτουμε τα αυτονοητα ! Προσωπικα, θα συνεχισω να απαιτω, ολα οσα ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ !!! Εχω αποφασισει να φτασω ....στα ακρα, αν χρειαστει ! Ετσι κι αλλιως, δεν εχω τιποτα να χασω, πια , παρα μονο την αξιοπρεπεια μου !!!! Την θυσιαζω κι αυτην...αμα λαχει !!!!!!!
ΥΓ.Φυσικα, δεν εισαι ...''εναντιον μας'' !!!!!!!! Συνασθενης δεν εισαι ??? Πώς να εισαι ''εναντιον μας''??? Αφου ...το ''μας''....περιλαμβανει κι εσενα !!!! Ετσι δεν ειναι ????????Δεν πιστευω, να διαχωριζεις τη θεση σου, απο εμας !!!!!!!!!!