• ΠΡΟΟΒΛΗΜΑ ΑΛΥΤΩ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #74817  από stayrosl
 Κυρ Ιούλ 08, 2012 8:01 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
stayrosl έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ [οχι καιι λιγα] ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΡΩΝ.ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚ.ΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Η ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΣΤΟ ΧΑΠΙ ΠΕΤΑΞΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΙΕΙΟΝΕ ΤΟ ΤΡΥΠHMA AΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΛΩΣ ΚΑΛΩ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ 2ΟΡΟΦΩ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΝΑ ΚΑΝΩ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΑ ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΕΙ ΔΕΝ ΤΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ Μ ΑΚΟΥΣΑΤΕ
:cry: :cry: :cry: Ποναω πολυ, διαβαζοντας για την κατασταση σου !!!!!! Κανε κουραγιο, φιλε μου !!!!! Εμεις, εδω, σε νοιωθουμε και θα σε στηριξουμε...οσο μπορουμε !!!! Δεν καταλαβα κατι, ομως !!!!!!!!!! Το χαπι , σε εφερε σ'αυτη την κατασταση ????? Αν μπορεις, γραψε λεπτομερειες, σε παρακαλω !!!!!!! Πρεπει να ξερουμε κι εμεις , τι κανει και τι δεν κανει , καθε νεο φαρμακο !!!!!!!!! Καλη δυναμη !!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΣΤΟ ΕΝΔΗΑΜΕΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
 #74818  από soulla
 Κυρ Ιούλ 08, 2012 8:23 pm
ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΠΟΥ...ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΨΑΧΝΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩς Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΦΑΝΤΗ ΚΑΙ Ας ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΓΙΝΕ ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΚΡΗΞΗ ΙΣΩς Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗς ΙΣΩς ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥς ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ....ΕΓΩ ΒΡΗΚΑ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΑΩ...ΚΑΙ Ας ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ

#74820  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιούλ 08, 2012 8:25 pm
stayrosl έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
stayrosl έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.ΕΧΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 18 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ [οχι καιι λιγα] ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑΤΡΩΝ.ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚ.ΑΝΑ ΕΝΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ Η ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑ ΣΤΟ ΧΑΠΙ ΠΕΤΑΞΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΙΕΙΟΝΕ ΤΟ ΤΡΥΠHMA AΛΛΑ ΟΧΙ ΤΕΛΩΣ ΚΑΛΩ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΕ 2ΟΡΟΦΩ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΝΑ ΚΑΝΩ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΕΑ ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΕΙ ΔΕΝ ΤΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ Μ ΑΚΟΥΣΑΤΕ
:cry: :cry: :cry: Ποναω πολυ, διαβαζοντας για την κατασταση σου !!!!!! Κανε κουραγιο, φιλε μου !!!!! Εμεις, εδω, σε νοιωθουμε και θα σε στηριξουμε...οσο μπορουμε !!!! Δεν καταλαβα κατι, ομως !!!!!!!!!! Το χαπι , σε εφερε σ'αυτη την κατασταση ????? Αν μπορεις, γραψε λεπτομερειες, σε παρακαλω !!!!!!! Πρεπει να ξερουμε κι εμεις , τι κανει και τι δεν κανει , καθε νεο φαρμακο !!!!!!!!! Καλη δυναμη !!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΣΤΟ ΕΝΔΗΑΜΕΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
:angry-cussingblack: Πιεσε τους να σε βοηθησουν , τωρα !!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74824  από Μιμικαμ
 Κυρ Ιούλ 08, 2012 9:27 pm
Εάν νομίζεις οτι οι γιατροί ευθύνονται για την τωρινή σου κατάσταση, όπως πολύ σωστά αναφέρει η Αννα, ν'απαιτήσεις να δώσουν λύση στα προβλήματά σου.....είναι υποχρέωσή τους.....καλή δύναμη..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74830  από Γιάννης
 Δευ Ιούλ 09, 2012 9:12 am
stayrosl έγραψε:ΝΤΙΣΑΜΠΡΙ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Το τελευταίο φάρμακο πριν την επιδείνωση ήταν το tysabri;
 #74834  από Κωνσταντίνα
 Δευ Ιούλ 09, 2012 11:26 am
Καλημέρα στην παρέα,
Σταύρο μην απελπίζεσαι, αν για 18 χρόνια ήσουν λειτουργικότατος και για ένα διάστημα 6 μηνών βιώνεις αδυναμία, είναι πολύ πολύ πιθανόν να είναι αναστρέψιμη η βαριά σου κατάσταση.Φαντάζομαι ότι θα έχεις κάνει τα 5νθήμερα, 8ήμερα σχήματα φλας κορτιζόνης.........
Κάνε υπομονή :romance-caress:
 #74836  από stayrosl
 Δευ Ιούλ 09, 2012 11:54 am
ενοειται πως εχω κανει αμετρητεσ φορες
 #74837  από stayrosl
 Δευ Ιούλ 09, 2012 11:58 am
Γιάννης έγραψε:
stayrosl έγραψε:ΝΤΙΣΑΜΠΡΙ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Το τελευταίο φάρμακο πριν την επιδείνωση ήταν το tys
ναι και ημουν καλα με της ωσης μου αλλα καλα
 #74838  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Ιούλ 09, 2012 1:28 pm
Σταυρο, σου εστειλα προσωπικο μηνυμα !!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #74846  από Thor
 Δευ Ιούλ 09, 2012 5:57 pm
Φιλε stayrosl αφου ησουν καλα μεχρι τωρα γιατι δεν κανεις ενα 3ημερο σχημα κορτιζονης μπας και
ανακαμψεις υπαρχουν λυσεις αλλα γενικα κοστιζουν θα επανελθω σε νεο ποστ