• ΜΕ ΚΟΨΑΝΕ ΜΕ 47%

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #74355  από litsa
 Τετ Ιουν 27, 2012 5:52 pm
και φαντάζομαι ήσουν ΤΕΛΕΙΑ και σε κόψανε!!
 #74357  από litsa
 Τετ Ιουν 27, 2012 6:14 pm
ας πάνε να βρούνε σε πόσους μαιμούδες δίνανε επιδόματα και μετά τα ξαναλέμε..
σήμερα ακουσα για έναν τυφλό αγρότη που οδηγούσε αυτοκίνητο και μηχανή..!!
 #74360  από manoula 2
 Τετ Ιουν 27, 2012 7:33 pm
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΕΜΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!ΧΑΧΑ
 #74362  από Gorge
 Τετ Ιουν 27, 2012 8:19 pm
βρε παιδια πως περνατε εσεις απο επιτροπη εμενα και σημερα στο τηλεφονο μου ειπαν να τους ξαναροτισω μετα τον αυγουστο συγα συγα το πανε να κλισω χπονο μονο στα χανια αραγε ειναι αυτη η καθιστεριση μηπως εμενα θα με καλεσουν οταν θα δινουν 0 ποσοστο να δουμε
 #74364  από billios
 Τετ Ιουν 27, 2012 9:15 pm
Λυπαμαι manoula 2 για το παλτο που σου φορεσαν,οσοι προλαβαν προλαβαν,τωρα καλα κρασα.Εγω δεν παω καθολου.
 #74368  από manoula 2
 Τετ Ιουν 27, 2012 11:21 pm
ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΝΜ ΑΠΟ ΕΝΑ BLOG ΔΙΚΟΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΜΕΑ.ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΒΑΡΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ?
 #74371  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 28, 2012 12:19 am
manoula 2 έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΝΜ ΑΠΟ ΕΝΑ BLOG ΔΙΚΟΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΑΜΕΑ.ΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ?ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΒΑΡΙΑΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ?
:?: :?: :?: :?: :?: Τι επιδομα διεκδικουσες απο την προνοια ????? Με >67% δινουν το επιδομα βαριας αναπηριας ! Ο στρατος, τι επιδοματα δινει???? Ψαξτο, σε παρακαλω !!!!! Ψαξε να δεις, τι επιδομα μπορεις να παρεις απο το στρατο , με 70% !!!!!!!!!!
 #74372  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 28, 2012 12:25 am
billios έγραψε:Λυπαμαι manoula 2 για το παλτο που σου φορεσαν,οσοι προλαβαν προλαβαν,τωρα καλα κρασα.Εγω δεν παω καθολου.
Μπραβο Μπιλλακο !!!! Εισαι ...γνησιο μελος του Συλλογου !!!! Ακολουθεις τη ....γραμμη τους !!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Βρε !!!! Μην τρελαθουμε !!!! Δικαιουσαι επιδομα !!!! Εχεις ή δεν εχεις , επιπλεον εξοδα, λογω της παθησης ??? Σιγουρα εχεις !!!!!! Σου χρωστανε , φιλε μου !!!! Δεν τους χρωστας !!!!!!!!!!!! :think: Εκτος κι αν.....εγινες, ξαφνικα, εκατομμυριουχος και ...μας το κρυβεις !!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74375  από billios
 Πέμ Ιουν 28, 2012 4:14 am