• ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #75325  από sofia13
 Σάβ Ιούλ 21, 2012 11:41 am
Aυτο που εγραψα ηταν απλως η τελευταια παραγραφος της εκτης εννεαδας του Πλωτινου. Η μεταφραση ειναι'' Αυτη ειναι η ζωη των θεων και των θεικων και μακαριων ανθρωπων,απελευθερωση απο τα πραγματα αυτου του κοσμου, ζωη πο :techie-studyingbrown: υ δεν βρισκει ηδονη στα επιγεια, φυγη του μοναχικου στο μοναχικο. Το προηγουμενο καλοκαιρι εκανα μια βαρια υποτροπη και ημουν 4 μηνες ενα χαλι. Μολις καπως συνηλθα επεσα με τα μουτρα στη Φιλοσοφια. Η φυγη του μοναχικου στο μοναχικο με εξεφραζε. Να, ο καθενας οπως μπορει μωρε. Γιατι με κανετε να απολογουμαι...... Α ο Θωρ ξερει απο ΠΛΩΤΙΝΟ.
 #75327  από litsa
 Σάβ Ιούλ 21, 2012 11:58 am
είπαμε η σκπ ειναι πολυποίκιλη και πολυπρόσωπη... θέλει πολύ δύναμη για να την διαχειριστείς ως φίλη.... :happy-smileyinthebox:
 #75345  από Γιάννης
 Σάβ Ιούλ 21, 2012 2:21 pm
Π.Μ79 έγραψε:
sofia13 έγραψε:As γραφει ο καθενας οπως μπορει. Ας ειμαστε λιγο πιο γλυκεις΄΄'Και ουτος θεων και ανθρωπων θειων και ευδαιμονων βιος απαλλαγη των αλλων των τηδε, βιος ανηδονος των τηδε ,φυγη μονου προς μονον΄΄ Αυτο . Γεια σας.............
Τελικά η ζέστη πειράζει κάποιους.

Λοιπόν ξαδέλφη της Πυθίας, τα πράγματα είναι απλά:

Εδώ μέσα γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greekenglish.
Αυτή η κίνηση λοιπόν προϋποθέτει αλληλοσεβασμό, κάτι που πρέπει να υπάρχει εδώ μέσα.

Το ότι πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του φόρουμ επιβάλλεται και άμα μας αρέσει.

Οπότε σκέψου αυτό το απλό πράγμα και συζήτα το μετά άμα θες και με τη Παναγία κλπ.

Έλεος!!!

ΥΓ: Όποιος πεταχτεί από καμιά γωνία και πετάξει το φοβερό φούμαρο ''έχω δυσλεξία γι'αυτό γράφω έτσι'', θα πρότεινα να κοιταχτεί στον καθρέφτη για να δει την καινούρια άποψη και όψη της βλακείας.
Πω πω νεύραααααα. Φίλος, θα σου στείλω τον π. Νεκτάριο για εξομολόγηση
 #75354  από sofia13
 Σάβ Ιούλ 21, 2012 5:14 pm
Noμιζω οτι εδω μεσα ψαχνομαστε για να αρπαχτουμε. Γιατι ομως... Πραγματικα στεναχωρηθηκα . Δεν πειραζει, θα βαλω ν'ακουσω λιγο ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΩΝ ΓΚΡΕΜΩΝ του Ν.Ξυδακη και μετα θα απογειωθω στην καρακατακοσμαρα μου με τον τρελαρα τον Μεριλυν Μανσον στο '' ΕΑΤ ΜΕ, DRINK ME,, και να σκεφτει κανεις οτι ειμαι πολυ μεγαλη ηλικιακα. Ευχαριστω ΙΚΤΙST22. Μακαρι να μπορουσα να σας χαρισω τωρα το putting Holes in Happiness. :techie-studyingbrown:
 #75355  από litsa
 Σάβ Ιούλ 21, 2012 5:37 pm
podiki έγραψε:Φίλη? Τι φίλη , είμαστε σοβαροί? Αμα είναι έτσι να κάνω φίλη και την αλλεργία μου , τη δερματίτιδά μου και ενίοτε αμα με επισκέπτεται και καμιά κολπίτιδα να την κάνω κι αυτή φίλη , μη μείνει παραπονεμένη .... :obscene-hanged:

ας την βάλω την φίλη λοιπόν σε εισαγωγικά... '' φίλη σκπ''

ας σεβαστούμε τον τρόπο λοιπόν που διαχειρίζεται ο καθένας την σκλήρυνση κατά πλάκας!!
 #75359  από κατερινα 55
 Σάβ Ιούλ 21, 2012 6:05 pm
Α ρε παιδιά!Και ως συνήθως το....... ΜΠΙΠ....το θέμα!Απο αλλού ξεκίνησε ,αλλού κατέληξε!!! :( :( :(
 #75360  από litsa
 Σάβ Ιούλ 21, 2012 6:07 pm
κατερινάκι σωστή σε βρίσκω!!!!

γράφουμε ελληνικά!!!!!!!!!!!!

φιλιά πάω για βουτιά!!!!
 #75362  από κατερινα 55
 Σάβ Ιούλ 21, 2012 6:09 pm
Εικόνα

καλό μπάνιο!! :romance-kisscheek:
 #75368  από sofia13
 Σάβ Ιούλ 21, 2012 7:36 pm
kατερινα 55 δικιο εχεις. Μπιιιπ.... το θεμα. :text-thankyouyellow:
 #75405  από ΑΝΤΙΓΟΝAKI
 Κυρ Ιούλ 22, 2012 3:39 pm
sofia13 έγραψε:kατερινα 55 δικιο εχεις. Μπιιιπ.... το θεμα. :text-thankyouyellow:
Προσωπικά δεν διαβάζω τα μακροσκελή greeklish κείμενα.
Υποψιάζομαι ότι πολλοί έτσι κάνουν.
Συνεπώς όποιος γράφει greeklish φέρει τον κίνδυνο να τον "γράφει" η πλειοψηφία των αναγνωστών.

Σοφία και Κατερίνα, δεν σας αντιλαμβάνομαι.
Δεν έχουν όλα σχέση με την XENΦΑ?
Βλέπω στις ειδήσεις τα γεγονότα στη Συρία και κατέληξα ότι ΧΕΝΦΙΚΟ είναι το πρόβλημα.