• Μενεγάκη για ΠΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #72261  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μάιος 24, 2012 9:35 pm
Δυστυχως, δεν την ειδα live !!!! Αλλιως, θα εκανα ερωτησεις ΚΑΙ παρατηρησεις !!!! Καποια στιγμη, ΠΡΕΠΕΙ να γινει μια εκπομπη, με ασθενεις, που βρισκονται σε διαφορετικη κατασταση και που θα μιλησουν για τα προβληματα τους !!!!!!Μια εκπομπη, οπου ΔΕΝ θα υπαρχουν περιθωρια για...θαυμασμο ή ψευτοθαυμασμο !!!!!!!! :think: :think: :think:
 #72265  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μάιος 24, 2012 9:45 pm
Mitsos83 έγραψε:Σωστή για άλλη μια φορά η Άννα.

Μόνο που για να γίνει κάποια τέτοια εκπομπή κάποιος πρέπει να την διοργανώσει και για κάποιο λόγο!
:think: :think: :think: Ο Συλλογος, ισως ???? Ή μια ομαδα πασχοντων ??? Θα το δουμε !!!! :think:Στις 2 Ιουνιου, που θα συναντηθουμε με το ΔΣ της Ομοσπονδιας, θα προσπαθησω, να γινει συζητηση ΚΑΙ γι αυτο !!!!!! :greetings-waveyellow:
 #72269  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 24, 2012 10:18 pm
Ακούστηκε ότι θα έκαναν κάποιο κείμενο κοινό με αγγειοχειρούργους, αλλά θέλουν έρευνες κλπ, και χρήματα δε δίνονται από το κράτος, τί να κάνουν κι αυτοί; Να βγεί να πεί ότι "όποιος επιμένει να κάνει διάνοιξη να πάει στον ιδιωτικό τομέα και για τα παράπονά σας παρακαλείστε να περάσετε από το ΚΕΣΥ;;;"

Κι επειδή ήταν "πιο" απαράδεκτη η πρωτοαναφερθείσα ξανθιά, έγιναν οι θαυμασμοί που δε σημαίνουν και πολλά για τον παραλήπτη, της μόδας; Βέβαια, "το μή χειρον, βέλτιστον" έλεγαν οι πρόγονοί μας... Πάλι καλά που ειπωθηκε ότι τα μπράβο δεν εχουν θέση εδώ, επί τέλους δεν την ψάχναμε τη σκπ, μας βρήκε...

Οι φίλοι μας οι διαβητικοί τα κατάφεραν μια χαρά με το σύλλογό τους, σε αυτούς φτάνει ΠΛΕΟΝ με την τελευταία τροποποίηση μάλιστα, η μόνη διάγνωση για τα πάρουν το 50% επομένως να συνταξιοδοτούνται μετα δεκαπενταετία αν δεν απατώμαι, αλλά εξωϊδρυματικά δεν παίρνουν, έχουν όμως σοβαρά θέματα αναλλωσίμων, (αναλύσεις, ενέσεις κλπ) παρόμοια με αυτά των καθετηριασμένων εδώ, το 67άρι δίνεται για τη διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια. Ο Σύλλογός τους όμως είναι πολύ ενεργότερος... Βέβαια τα κινητικά τους προβλήματα είναι λιγότερα...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #72272  από Κώστας
 Πέμ Μάιος 24, 2012 10:57 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Παντως, σχεδον αλλαξα γνωμη για το IQ της Μενεγακη !!! Εστω και μ'αυτο , το γνωστο αποβλακωμενο βλεμμα της...εκανε καλες ερωτησεις !!!![/b] :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Άννα μην αλλάζεις γνώμη. Τις ερωτήσεις, τις υπαγορεύουν από το κοντρόλ στην "ψείρα" που φορά στο αυτί της.
 #72276  από maraki12
 Παρ Μάιος 25, 2012 12:27 am
Το είδα live όλο το αφιέρωμα. Πολύ ωραιοποίηση κατά τη γνώμη μου. Παρ'οτι η Κυριακή είπε ότι για μεγάλα διαστήματα μπορεί να περπατήσει μόνο με πατερίτσες και ότι "όταν παιρνω την κορτιζόνη μου είμαι καλά" και τα 2 αυτά περάσανε στο ντούκου. Και από τη Μενεγάκη και από τον γιατρο.

Επίσης για το θέμα των παιδιων, με πλήρη συναισθηση του τι λέω γιατί τράβηξα και τραβάω ζόρι με τη σχετική απόφαση, αν προσέξετε τα λεγόμενα η 2η εγκυμοσύνη δεν ήταν "προγραμματισμένη". Αυτό το σχόλιό μου για τις κοπέλες που φοβούνται, όπως εγώ, τη λοχεία, την πιθανή επίθεση της ασθένειας και κατ'αποτέλεσμα την επάρκειά τους ως μητέρες. Εγώ κ.λωσα. Ο καθένας πράττει όπως νομίζει και αντέχει και δεν θα πρεπε να ωραιοποιούνται/ηρωοποιούνται τα προσωπικά ρίσκα. Μεγάλη διαφορά θα είχε αν μιλούσαμε για πρώτο παιδί.
 #72278  από nick1981
 Παρ Μάιος 25, 2012 12:48 am
''Φίλε μου''......krevasils

τον γιατρο αυτον που τον ειπες Ρομπα,τον ξερεις προσωπικα?!!
Γιατι εμενα με παρακολουθει κ ο ανθρωπος ειναι πραγματικος γιατρος που τιμα τον ορκο του Ιπποκρατη με ολη τη σημασια της λεξεως!!!αν ξερεις κ τον ιπποκρατη βεβαια

αν ήσουν επιστημονας...κ ιδιως θετικος που πολυ αμφιβαλλω θα γνωριζες πως δεν μπορεισ να μιλας για κατι που δεν εχει αποδειχθει κ ειναι υπο ερευνα ακομη!!!επισης θα ηξερες το <<πιστευε κ μη, ερευνα>> κ θα εψαχνες γιατι ειμαι σιγουρος οτι ουτε καν τη διαφοροποιηση του κεντρικου νευρικου με το περιφερειακο νευρικο θα ξερεις
ο ανθρωπος στη συνεντευξη ηταν αγχωμενος μεν αλλα πολυ μετρημενος, προσεχε τα λογια του κ εδιξε σεβασμο προς τα ατομα με ms

μπορει εσυ με τις ιντερφερονες να μη πηγes καλα κ να εχεις απωθημενα αλλα υπαρχουν ανθρωποι...οπως εγω που προσ το παρον τουλαχιστον εδω κ 3 χρονια τους πιανει η θεραπεια!!

οσον ααφορα τη χενφα εχω αποψη μετα απο βαθια ερευνα κ διαβασμα αλλα δεν θα τσακωθω εδω μεσα οπως συμβαινει συχνα στο site αυτο...κ ειλικρινα παντως καποιοι ειναι σαν να προωθουν τις αγγειογραφιες λες κ ειναι ιατρικοι επισκεπτες....ή κατι τετοιο...ημαρτον πια..λες κ παιρνουν ποσοστα

ζητω συγγνωμη απο τους υπολοιπους για το μακροσκελες μνμ μου αλλα δεν αντχω να θιγεται η υποληψη 'Α'νθρωπων που δεν ειναι μπροστα να υπερασπιστουν τον εαυτο τους

Υ.Γ ευχομαι να ειστε ολοι καλα-σταθερα κ μεσ στη αισιοδοξια.
μπορει να μη γραφω συχνα πλεον εδω μεσα αλλα μπαινω καθημερινα κ διαβαζω νεα σας.
 #72281  από Louiza
 Παρ Μάιος 25, 2012 8:39 am
Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να πω πως δεν χρειάζονται ούτε χαρακτηρισμοί για τους γιατρούς που βλέπουμε στην τηλεόραση, αλλά ούτε και για τους ασθενείς που πάνε εκεί. Σ’ αυτό το φόρουμ έχουμε γραφτεί όλοι για να μοιραζόμαστε κάποιες εμπειρίες μας, κάποια συναισθήματα μας και να ζητήσουμε συμβουλές ο ένας από τον άλλων (αφού ο καθένας μας έχει τον δικό του γιατρό και μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις απόψεων) και όχι να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Άλλωστε βλέπουμε καθημερινά από τις δικές μας εμπειρίες, ότι και οι δική μας οι γιατροί που υποτίθεται είναι σχετικοί με το θέμα και έχουν ο καθένας αρκετά διαφορετικές απόψεις από τους άλλους γιατρούς. Αυτό πρέπει να βλέπουμε και να συγκρίνουμε για να μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς τους εαυτούς μας καλύτερα.
 #72285  από olyval
 Παρ Μάιος 25, 2012 9:06 am
ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΕΙ Η ΛΟΥΙΖΑ! :clap: :clap: :clap: ΚΑΛΗΜΕΡΑ
 #72287  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μάιος 25, 2012 9:18 am
Κώστας έγραψε:
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Παντως, σχεδον αλλαξα γνωμη για το IQ της Μενεγακη !!! Εστω και μ'αυτο , το γνωστο αποβλακωμενο βλεμμα της...εκανε καλες ερωτησεις !!!![/b] :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Άννα μην αλλάζεις γνώμη. Τις ερωτήσεις, τις υπαγορεύουν από το κοντρόλ στην "ψείρα" που φορά στο αυτί της.
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Πλακα εκανα !!!! Η.....θαμπη λαμψη στο βλεμμα της....δεν φευγει με τιποτα !!!!!!! :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
 #72290  από kate2002
 Παρ Μάιος 25, 2012 9:43 am
Mitsos83 έγραψε:...Δεν με πείραξε που δεν ανέφερε την ΧΕΝΦΑ διότι πολύ απλά δεν γνωρίζει και είναι καλύτερα όταν κάποιος δεν γνωρίζει να σιωπά γιατί αλλιώς κάνει θόρυβο - ανακατεύει τα πράγματα.
εμενα παλι μητσο με ενοχλησε αυτο. η μανα μου δεν ξερει και σιωπα. αυτος που ετερο-αυτο-απο-καλειται ως ειδικος, οφειλει να γνωριζει. ή να παραδεχθει πως , ναι, ειναι ειδικος, αλλα η σκ δεν ανηκει στο αντικειμενό του.

και τοτε να δεις αννα το βλεμα της ελενης, την στωικότητα της κυριακής, τον υποκωφο θορυβο της ψειρας στο αυτι, κλπ κλπ άλλων εκτος της οθονης...
θα ζησω να το... ζήσω αυτο;;; :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9